Komentari

findingmyself.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • rU

    baš lijepi tekst, finding myself.
    izvrsna metafora - putovanje vlakom kao životno putovanje.
    ukrcaju nas i iskrcaju bez naše volje, no kako ćemo se ponašati tijekom putovanja, što ćemo vidjeti, hoćemo li se sprijateljiti sa suputnicima, hoćemo li iskoristiti kartu koju smo dobili ... e, to već ovisi o nama.
    želim ti da budeš putnik koji uživa u putovanju, uči i otkriva o kraju kroz koji putuje ... o svojim suputnicima ... i o sebi.
    no ti to već činiš, sve uspješnije.

    avatar

    27.12.2006. (14:40)    -   -   -   -  

  • lookinforsoul

    Još jedan prelijep post....ovaj od sada ubrajam u jedan od najdražih....mudro zboriš:-)) i trebali bi paziti da za vrijeme putovanja vlakom života osobe koje nam puno znače nikada ne pustimo od sebe....da ne shvatimo prekasno koliko nam nešto znači

    avatar

    27.12.2006. (16:32)    -   -   -   -  

  • saramia

    lijep post...... kada sam pročitala prvih par rečenica odmah me posjetilo na jednu kazališnu prestavu Naranča u oblacima (mislim da se tako zove..... to sam gledala još prije 2-3 godine i neznam točno kad)..... al iz kazališta sam izašla s istim zaključkom kao i ovaj tvoj post.....
    pozdrav...... želim lijep provod u Austiji.....

    avatar

    27.12.2006. (17:08)    -   -   -   -  

  • lookinforsoul

    p.s. uživaj u Austriji i sretna ti nova 2007. unaprijed:-))

    avatar

    27.12.2006. (20:14)    -   -   -   -  

  • Festina lente!

    Ne brini se, nisam tužna. Možda oni stihovi jesu tužni, ali u meni su probudili sjetu. Tako su prelijepi...

    Ne znam jesam li ti rekkla da me uvijek zadiviš svojim postovima. Tako su metaforični, puni pouka i poruka. Hvala ti na tom. Uživam čitati tvoje postove jer su tako posebni.
    Naše putovanje sastoji se od jednog velikog vlaka s mnogobrojnim vagonima. Svaki vagon je poseban. Na svakoj stanici putnici ulaze i izlaze. Život je takav. Ima osoba u koje su u naš život ušle tako tiho, neprimjetno, ali ostavljaju poseban, velik trag ljubavi... Oni su tu kraj nas. Ali, ne znamo koliko će još biti? Možda će nas napustiti na sljedećoj stanici... Da, bit ćemo tužni, ali oni su nas ipak nešto naučili, ostavili su beksrajni trag na nama. Ne smijemo tugovati, trebamo biti sretni što smo imali priliku biti s njima... Nastavljamo svoje putovanje.

    Osmijeh...

    avatar

    27.12.2006. (21:19)    -   -   -   -  

  • Nala

    evo sam procitala pricu ( ali nisam jos do kraja, sutra cu). dobra ti je prica, a i ime nala je super pitam se odakle je doslo...:) ako te ne vidim prije nego odes zelim ti sretan put!

    avatar

    27.12.2006. (21:32)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Mislim da imam taj tekst u power-point prezentaciji. Ako nemaš, mogu ti poslati, javi mi se na mail, imam ga sad na blogu (aaquaria@gmail.com - stvarno su dva a!), tekst je prekrasan :))) Želim ti što ljepši provod, ja sam jedne godine dočekala Božić u Beču, bilo je prekrasno :)))) Sretan put i još sretniji povratak želim :)))))

    avatar

    27.12.2006. (21:42)    -   -   -   -  

  • finding myself

    Nala, eh, dok ja shvatim o komu se radi... :D Vidim, vidim, postajem popularan u svojoj okolini... A da, priznajem, u pravu si što se tiče inspiracije za ime! ;) I hvala.

    avatar

    28.12.2006. (01:02)    -   -   -   -  

  • antun.kauzljar

    Nada nas održava snažnim na teškom životnom putu ali nitko nam ne jamči da će se naše nade ostvariti. Ipak, nadaj se glavnom kolovoru pa makar i ne dočekaš svoje drage životne suputnike s povećanom prtljagom. A prazno sjedalo će ostati samo prazno sjedalo a onaj tko na njega sjedne živjet će svoj život ne znajući da je tvoj uopće postojao. Dobra priča. Budi u našim umovima nova razmišljanja.

    avatar

    28.12.2006. (10:20)    -   -   -   -  

  • Iva

    Da i ja imam taj tekst, predivan je. Sretan ti Božić!

    avatar

    28.12.2006. (11:29)    -   -   -   -  

  • Random

    u komentarima iznad već sve piše...Stvarno,lijepi tekstovi.

    avatar

    28.12.2006. (13:23)    -   -   -   -  

  • prorokk

    Sretan put i lijep provod želim uz pozdrav i želje za sretno i veselo novo ljeto gospodnje.

    avatar

    28.12.2006. (15:47)    -   -   -   -  

  • Curica.do.Daske

    Čudani su životni putevi i sve što nam oni donose sa sobom. Vidila sam na msn-u da ti se baš i neda pričat pa te onda neću zamarat. Samo sam ti željela poželjet sretan put i da uživaš. Ja u Austriju putujem 6.og i možda upoznan dvi cure s bloga usput kad dođem u zg :D :D
    Jedva čekan
    Aj čujemo se i imam novi post ako stigneš

    avatar

    28.12.2006. (15:50)    -   -   -   -  

  • Insomnia

    Lijepo si usporedio vlak sa životom, no nije baš sve tako....
    roditelji nas ne ostave bez ljubavi, oni su nas u ljubavi odgojili i ta ljubav nas grije pa čak i kada njih još nema, oni su uvijek tu u našim srcima..
    sada čitajući tvoj predivni post shvatila sam da je najgore kada ne upoznaš osobe koje u tvoj život uđu bez tragova, možda su te osobe; osobe koju ti mogu pružiti puno više nego itko....
    Ja tebi želim Sretan Put i da se zabaviš kao nikad!!!

    avatar

    28.12.2006. (19:41)    -   -   -   -  

  • BabaLu.

    elouuu...
    prvi put ovdje i izgleda mi jako zanimljivo...
    ovu pricu sam vec vidjela kod neke prezentacije...
    nevermind...
    anketa- (htjela reci svoje misljenje)ja još uvijek tražim samu sebe, i cisto sumljam da cu se ikad u potpunosti naci... mislim da svatko od nas svakog dana nauci nesto novo o sebi, barem je kod mene tako... anyway... tesko je naci samog sebe a onaj koji je to uspio zbilja može biti zahvalan...
    uzivaj...

    avatar

    28.12.2006. (20:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...