Komentari

preteznovedro.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • contessa

    ahh.... ne volim kad mene uhvati to raspoloženje,najčešće se samo ubediram još više... :(

    avatar

    27.12.2006. (09:57)    -   -   -   -  

  • PROdotes

    mislim da bi morali jednom poradit na skidanju tuge umjesto osmjeha ;o)

    avatar

    27.12.2006. (10:38)    -   -   -   -  

  • close to me...

    a i mane hvata neka nostalgija zato sam i napisala onu pjesmu,baš se ne moš oduprijeti tome,samo razmišljaš šta bi bilo da je bilo...a valjda će nas brzo proć.pOzz!

    avatar

    27.12.2006. (11:17)    -   -   -   -  

  • pokisli

    Takav sam i ja često.. ali šta ćeš.. treba krenuti dalje, tako ja najbolje. "opet svira ona stara melodija, vuče me istim putevima sna u nekadašnji svijet".. potuno se slažem.. sve bi bilo puno lakše da se prošlost da izbrisati..

    avatar

    27.12.2006. (14:27)    -   -   -   -  

  • junac

    nostalgija, uspomene....ah....
    jel ti pišeš možda pjesmice?
    usput, mislim da si izmislila onu riječ pod Đ!

    avatar

    27.12.2006. (18:25)    -   -   -   -  

  • junac

    krivo si me shvatila....to je bio kompliment!
    a za Đeloziju stvarno nikad nisam čuo i mislio sam da si je izvela iz engleske riječi za ljubomoru. iskreno, čudi me da je to stara dalmatinska riječ. isprika!

    avatar

    28.12.2006. (09:31)    -   -   -   -  

  • Berini dnevnici

    Sve je to divno i krasno uvijek se treba sjetiti na uspomene jedino je sranje kad to počne bljedit znači da se polako gasiš. No dobro kaj se baš moralo staviti Denise Richards u slikice tako da slinim dok čitam post ? Ajd B.

    avatar

    28.12.2006. (11:54)    -   -   -   -  

  • junac

    primirje prihvaćam!!!!!
    pjesmice (možda nisam trebao upotrijebiti umanjenicu) sam spomenuo jer mi se čini da imaš pjesnički stil pisanja. i da svaku rečenicu ili svaki dio rečenice između dva zareza staviš u svoj red, dobila bi stihove, (po potrebi i strofe), a time i cijelu pjesmu!
    zato sam se i zapitao jel si se ikad okušala u pisanju pjesama....

    i da, volim i zaj*****ti i podj*****ti, ali uglavnom dobronamjerno i prijateljski! ;D

    avatar

    28.12.2006. (13:21)    -   -   -   -  

  • portret ljeta

    ...mene dugo nije uhvatila nostalgija za nekim ili nečim jer sam sretna s ovim što imam trenutno...ali možda bi trebala u ove blagdanske dane,oprostiti sve svima koji su me povrijedili...možda...:/

    avatar

    28.12.2006. (14:04)    -   -   -   -  

  • nemir

    ..nekih nema više ostale su sjene, more bit da je snjima nesta i dio mene. al vrate ga kiše i vitar s juga-neka stara pjesma nostalgija i tuga.. proći će. poljubac

    avatar

    28.12.2006. (14:30)    -   -   -   -  

  • zovite me bittersweet

    predivan blog..
    pohvale za zanimljive postove,
    aj čitamo se
    pozzz

    avatar

    28.12.2006. (15:30)    -   -   -   -  

  • Dragonfly

    I mene često uhvati onaj neki neobičan osjećaj u trbuhu.. Osobito, znaš onaj trenutak kad osjetiš neki miris ili kad netko nešto kaže što te u trenu strmovito vrati u neki davni trenutak i osjetiš tako neku sjetu u grudima i naprosto čitavo tijelo te boli od vrha prstiju pa kroz čitavo tijelo do samog srca..
    U ove dane neizbježno je da me taj osjećaj uhvati; dali zbog osjećaja lagano izgubljenog djetinjstva, dali zbog pjesama koje se vrte na radiu ili zato jer je vani tako hladno, a prazna tišina sobe katkad lagano noću ubija i tjera na neka razmišljanja....

    Ps. Drago mi je da si ipak ostavila komentar..** Želim da osjetiš i slijedeći put da moraš, dogovoreno?:)
    Želim ti da sjeta brzo prođe, i da dođu novi trenuci koji će postati divne uspomene, ali one koje ostavljaju topli osjećaj u ustima, poput najfinije čokolade..

    avatar

    28.12.2006. (19:32)    -   -   -   -  

  • emanuele

    često razmišljam o prošlim danima, onim trenutcima koje ne možemo vratiti ali ih možemo na trenutke ponovno oživjeti u mislima i nije li to zapravo lijepo....nekada zaplačem, nekada se nasmijem....sve to je dio mene, sve to ćini moj život i lijepo ga je nekada prolistati...poljubac ti šaljem

    avatar

    28.12.2006. (19:33)    -   -   -   -  

  • siddarhta

    Postoji jedna dobra strana nostalgije, a to je ona da smo nekada bili sretni i uživali u nekomu/nečemu. I ako to sada slučajno nemamo, put traženja istog će biti zacijelo lakši, jer znamo što tražimo..
    A lutanje..
    Lutanje je nekada dobro, puno je iznenadjenja i ugodnih noviteta..Zato slobodno mozak na pašu i lutaj, ako nikuda onda blogosferom..))

    avatar

    28.12.2006. (22:04)    -   -   -   -  

  • ...leptirić...

    jesi ti ona lolita? moja lolita :)?

    avatar

    28.12.2006. (23:44)    -   -   -   -  

  • Scarlett

    @leptirica; odgovorila sam ti na tvom blogu...barem se nadam da je ono neki odgovor!
    velika pusa*

    avatar

    29.12.2006. (00:19)    -   -   -   -  

  • Ameras

    holla... Sorry što se tek sad javljam no imala sam problema s kompom neko vrijeme. Dobila sam tvoj mail i odgovorila no vidim da ti nisi primila moj odgovor (to mi se nekako u zadnje vrijeme stalno događa pa mislim da gmail ne može slati na neke adrese ili pogledaj ako ti je moj mail slučajno kategoriziran kao spam mail). Nisam ni sama više sigurna što sam točno htjela reći ali znam da me je tvoj post tad jako dirnuo, posve neobično, i znam da sam ti htjela mnogo toga reći ali nisam htjela javno. Čini mi se da uvijek uspijem pročitati tvoje postove u trenutku kad i sama proživljavam ono što ti osjećaš, pa tvoje riječi dijeluju na mene jako intenzivno. Poput zrcala. S nekom utjehom u odrazu, hrabrom i punom nade.

    avatar

    29.12.2006. (00:55)    -   -   -   -  

  • Ameras

    Lakše se je malo po malo oprastati se od djelića prošlosti i onoga što smo bili i onoga što smo volili a nekako izgubili, nego jedamput se od svega oprostiti. To bi mi se činilo kao da mi je netko ukrao sve što sam bila uz ono što sam voljela... Malo po malo, kamenčić prošlosti zamjenim komadić ovoga što je sada dok prošlost ne postane samo blijedi obris. Nekako vjerujem da znaš što želim reći. Takva sam ja večeras.

    A tako se grčim da ne izgubim ono što volim, a ne znam je li se trebam biriti protiv sebe ili onoga što ne mogu promijeniti... Patetična sam večeras, suzna i sjetna... Poljubac, i ako se ne čujemo želim ti sve najbolje u narednoj godinu. Neka bude ljepša i sretnija od ove, i da nađeš ono što tražiš.

    avatar

    29.12.2006. (01:10)    -   -   -   -  

  • domoljubni

    srtenta nova godina.

    avatar

    29.12.2006. (08:03)    -   -   -   -  

  • portret ljeta

    ...nažalost nikada neću zaboraviti kakve su mi se stvari dogodile prije njega...imaš pravo kad kažeš da ljudi bolje pamte ono loše,jer sam ja jedna od tih "ljudi"...koliko god bila ispunjena i sretna danas,prošlost ne mogu obrisati,ona neće nestati...nažalost...*poljubac veliki*

    avatar

    29.12.2006. (14:52)    -   -   -   -  

  • juznjacka utjeha

    nekako... imam osjecaj da o uspomenama govoris kao o losim stvarima a ne kao o eliksirima. uspomene su nesto sto nas uvijek prati. iako nekada imamo lose uspomene ne mozemo ih izbrisati. to sto se nekada osjecamo nostalgicnima je samo znak da malo dajemo svojim dusama. iako cemo se mozda osjecati lose i tuzno kad im se prepustimo oni ce nam dati nesto. snagu i nadu. kao i cokolada. iako znamo da deblja zbog onog griza i osjecaja nakon svega spremni smo ju pojesti. uspomene su nesto vrijedno i nesto sto se njeguje. samo nastavi mala.

    ljubim te

    avatar

    29.12.2006. (20:05)    -   -   -   -  

  • Scarlett

    @južnjačka utjeha: mislim da si me krivo razumijela...volim ja uspomene koje imam, inače me ne bi hvatala ova nostalgija za njima. Volim sve one trenutke koji su mi nešto značili, iako su sada prošlost. Samo...ja prošlost teško ostavljam iza sebe, tamo gdje joj je i mjesto pa me te uspomene ponekad zapeku, zabole i nemam se snage nositi sa njima. poljubac!

    avatar

    29.12.2006. (20:42)    -   -   -   -  

  • freestyler

    Sretnu i punu užitka Novu godinu Ti želim!!!

    avatar

    30.12.2006. (21:07)    -   -   -   -  

  • vrag_s_licem_andjela

    ma katkad se možeš i prepustit , samo mi se brzo vrati u ono stanje sugar and spice:) obožavam ga!!! Evo sretna ti nova godina (unaprijed)! Želim ti obilje zdravlja, sreće, ljubavi i punoo pameti:) I sve što si sama poželiš. Da ti nova godina donese sve kaj želiš a nemaš a učvrsti kaj imaš i voliš. I da pronađeš baš ono što tražiš. Ljube velika pusa, čujemo se i volin te.pusa

    avatar

    31.12.2006. (00:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...