Komentari

vicioustongues.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • zuta hipnoza

    aaaaaaa napokon netko tko nije lud za božićem...ok, mislila sam da sam jedina, suosjećam ;)

    avatar

    26.12.2006. (14:49)    -   -   -   -  

  • anđeo dobrog naboja

    kakav božić...ova godina mi je bila dovoljno strašna i bez ovih horor-blagdana... na sam božić umrla mi je baka...čini se besmisleno sudjelovati u toj glupoj komercijalizaciji blagdana. nemam ni osjećaj da je jučer bio božić. okitili smo bor iz navike, poklone sam uljudno predala i primila, ali...izostao je osjećaj. pusa

    avatar

    26.12.2006. (15:45)    -   -   -   -  

  • coldstone

    šta je to ove godine pa nitko nije raspoložen. nekako mi se čini da nemam sjećanja o ovakvom božiću,obično sam volila sve to i sve me to činilo super sretnom. a ove godine...kud nema snijega pa nemam ni osjećaj da je zima, još me toliko toga zamara da se nisam ni okrenila a ono božić. i onda nisam zadovoljna jer sam htjela ljude iznenadit a za poklone nisam imala vremena...planovi, planovi.
    i tako je još jedan božić došao i prošao...još da mi lijepo prođe i 31.12. ....

    avatar

    26.12.2006. (19:32)    -   -   -   -  

  • Život je duga cesta...

    i proći će. uvijek prođe...ti dani neke nesnošljive tame, muke i crnine. A onda ćeš oslijepiti, baš kako si i rekla. No bit će divno, a mi smo tu da podijeliš sve s nama. I one loše i one dobre dane. I nije važno ako ne doživljavaš Božić onako kako ga drugi doživljavaju, jer, ti moraš sama pronaći svoj put ka doživljavanju stvari, a ne zato da bi ti ga drugi nametali ili zato što je to jednostavno IN. Jer, ruku na srce, mnogi Božić doživljavaju samo kao jednu od niz pomodnih stvari koje se MORAJU slaviti, a ni sami ne vjeruju i ne znaju što slave.
    Zato si ti mila, daleko ukorak ispred njih jer si samoj sebi priznala ono što je istina i ne zavaravaš se. To je već veliki korak do otkrivanja Svjetlosti ili Istine.
    Uživaj, topli pozdrav šaljem *

    avatar

    26.12.2006. (23:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...