Komentari

captainsubtext.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • jedna

    ej, kako si nabavio seriju Prison Break na dvd-u? Molim te mi reci. P.S. super ti je blog

    avatar

    17.12.2006. (22:31)    -   -   -   -  

  • CaptainSubtext

    Dakle, u biti je priča skroz jednostavna. Jednog dana sam se probudio, obrijao, otuširao, oprao zube, krenuo na fakultet. Sjećam se kao da je jučer bilo (u biti je bio utorak). Došao sam na hitnu (faks, op.a.). Doveli su ženu koja se zvala Lucija... Slomila je ruku u azto-nesreći. To me podsjetilo na moju razrednicu, koja je isto slomila ruku jednom u auto-nesreći. Ona se zvala Srđana. A imala je kćer Mariju. Lipa cura, nema šta. Pa je s tom Marijom išao u razred Toni, koji je imao brata Lovru, a brat Lovre je imao curu koja se zvala Ines. Tata od Ines je vozio Forda. Pa me na faksu Jelena pitala jesam li gledao zadnji "zakon braće". A Jelena ima momka koji vozi Hondu, nema sestru i nije ništa slomio u zadnje vrijeme (blogu hvala). Anyway, nakon toga sam odlučio da ću pošto-poto dobiti "zakon braće" na dvd-u. U biti je priča skroz jednostavna. Stara ima kolegu s posla koji skida serije sa satelita, nazvao ga, pitao, čovjek kopirao (svaka mu dala). I sad imam to.
    Pitaš se kakve veze imaju Lucija, Srđana, Marija, Toni, Lovre, Ford, Jelena i Honda? U biti nikakve, ali uvik se dobro prisjetit starih poznanika. :-)
    Hvala na komplimentima. Inače, Zakon braće, pogotovu drugu sezonu je lakše nabavit nego naći olbičnu mušku bijelu majicu u Splitu. Javi se, sredit ćemo nešto

    avatar

    18.12.2006. (20:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...