Komentari

kaotalas.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • tko pita, ne skita

    Mila moja, nadam se da je tuga iščeznula, ako nigdje drugdje, onda u Getrou (nekako je nama ženama lakše kada malo prošvrljamo po tim shoping centrima, uvijek nas nekako to oraspoloži, hihhihi). A ovo što pišeš za ovog tipa da je bogat i dobar, da je sve stekao svojim rukama, na legalan način .... vjerojatno zato i je takav kakav je, jer zna kako je kad nemaš!!! U jednom od svojih postova pisala sam o tome da ima ljudi koji jakoooo puno zarađuju, a da nisu muljatori i lopovi i baš mi je drago kada vidim još jedan takav primjer. Hm, a jutarnja kavica kraj bazena ... mmmm, i ja bi to!!!!!!!!! Hehehehe!!!! Još sam ti nešto htjela reći, ali nije baš ovo pravo mjesto za to, ali samo ću ti reći da ti i sama to već jako dobro znaš!!!!!!!

    avatar

    25.10.2006. (08:55)    -   -   -   -  

  • kao talas...

    :-) pitalice moja, tuga je nestala čim sam vidjela koliko sam potrošila, pa je nastupilo čuđenje i privremeni bijes - kao, kaj sam toliko potrošila?!
    A to da znam, naravno da znam, pa ipak si ti moja KP1.
    Kad se ima - ima se!!!

    avatar

    25.10.2006. (09:28)    -   -   -   -  

  • Tedica

    Prije sam uvijek odbijala teoriju da se neke tuge i brige mogu riješiti šopingom, ali i mene to sada hvata s vremena na vrijeme. Sva sreća za moj budžet da se ja zadovoljim i sitnicama, pa sam tako neki dan išla u mercator i vratila se doma oporavljena s dvije konzerve mačje hrane. A ovaj prijatelj je fenomenalan. Iz moje perspektive zvuči predobar da bi bio stvaran.

    avatar

    26.10.2006. (17:34)    -   -   -   -  

  • naposljetku

    Sigurno ti je bilo jako lijepo kod prijateljice, mogu misliti nisi je dugo vidjela, pogotovo kada si ušla u njen život i vidjela da je ispunjen.
    Drago mi je zbog tebe.

    A ta tuga, sjeta i nja, nja, to ti je tako normalno, da ne izađe iz običaja to što nas puklne tako malo, mora, što bi mi bez neke svoje sjete, pa navikli smo već da ona malo ode, malo dođe i tako u krug.......već nam je rutina, a i ne iznenadi nas

    avatar

    27.10.2006. (08:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...