Komentari

himalaya.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • šumarKA

    Često sam se pitala da li je bolje ne imati neke osjećaje prema nekome ili biti nesretno zaljubljen. I nisam našla pravi odgovor, jer kada osjećaji nestanu i zapadneš u neku monotoniju poželiš da nekoga voliš na način da te prolaze trnci kada ga vidiš. Ako pak prema nekome to osjećaš, a osjećaji nisu uzajamni, poželiš da si mrtav-hladan. Nitko tebi ne kaže da ju ne voliš i dalje, pa tko još može upravljati osjećajima, ali voli ju i nastavi živjeti. ;-)

    avatar

    24.10.2006. (15:41)    -   -   -   -  

  • alfavučica

    slazem se s tobom.

    avatar

    24.10.2006. (20:31)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    U pravu si, molim te pogledaj moj zadnji post, kao da sam ga pisala za tebe...do sada sam uvijek pokušavala ići nekim kontra savjetom, činilo mi se na momente da trebaš to odbolovati i krenuti dalje, ali sve što kažeš ima smisla... ustvari, slažem se sa šumarkom kad kaže voli je i nastavi živjeti, a ja dodajem-ako treba priča imati nastavak imat će je, a u međuvremenu diši i bez nje.

    avatar

    24.10.2006. (22:38)    -   -   -   -  

  • pegica

    Neču pametovati....samo, da te pitam...jesi ti njoj rekao tako..kako si nam napisao...ako jesi...pa ona ništa ne kaže onda nema smisla...ako ti je več nešto odgovorila..onda znaš kako dalje...htio si odgovor pa sam ti rekla....nemoj mi sada zameriti....Želim ti sve najbolje i sreču u životu barem kod nje...

    avatar

    25.10.2006. (21:28)    -   -   -   -  

  • BW

    onda jel pao zagrljaj???? pozdrav tebi.

    avatar

    26.10.2006. (14:17)    -   -   -   -  

  • Dead Inside

    Rijetko tko moze razumjeti neke stvari,svako gleda drugacije,ima drugaciji pogled. Najgore je kad legnes u krevet,pozelis da se ne probudis,a ujutro kad otvoris oci prvo sto pomislis je jos jedna prokleti dan bez ikoga da bude tu kad ga trebas. Koliko god se trudis i pokusavas uciti na greskama uvjek zavrsis isto. Ponekad kad bolje pogledas,sto je ljubav,sto su osjecaji,u jednom trenutku digne te iznad zemlje daje ti volju is snagu za sve,a moze te slomiti u sekundi.Osjecaji su slabost a opet su neizbjezni. Pokusas li se ograditi od njih izdrzis neko vrijeme a nakon toga igubis se u vlastitoj hladnoci i ostanes zatocen medu zidinama koje si izgradio kako bi se zastitio.

    avatar

    20.11.2008. (02:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...