Komentari

demijan.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • dva

    i nama je valjda ovaj tjedan prvi vrtićki roditeljski... i isto smo u nekoj ratobornoj fazi..ma, ko da sam ja pisala... mali se počeo mlatiti i rukama i nogama, a b(l)oga mi, i riječima...i tak smo sveki i ja sinoć bile "majmunice dvije što ga gledamo"....i sad, probala sam strategiju: ti mene kamenom, ja tebe lijepim, ljubaznim riječima punim ljubavi..i na to dobila jedan "marš".. i salvu nefinih pridjeva.. i sveki na to kaže:"pa sve si nam to već rekao, jel zanš šta novoga?". I on zašutio. I mi odahnule. A on nakon toga, potiho, pošalje nas u 3pm... kad smo tražile.... a ne znam..tješim se da je faza.... pozz :))

    avatar

    23.10.2006. (12:56)    -   -   -   -  

  • trill

    Kako sam ja bila važna sama sa sobom i sa cijelim svijetom kad sam išla na prvi roditeljski :)))
    Baš se lijepo provodite :) Sve mi je opet došlo da odem do Arthura i zavapim kako meni fali još jedno dijete. Barem još jedno :))))

    avatar

    23.10.2006. (13:14)    -   -   -   -  

  • mama malog zlata

    Mi smo odradili prvi roditeljski sastanak, nije to ništa posebno ili možda to ovisi o tetama. S obzirom da smo mijenjali vrtić u prvom je to bilo nešto najljepše.Mame su se igrale asocijacija kako bi pogodile koje je koje dijete. Morale smo napisati dvije riječi koje najbolje opisuju dijete i pogoditi o kojem je dijetetu riječ. Jer mi smo sve mogle provoditi vrijeme u tom vrtiću zajedno sa djecom. A onda.........razočaranje dođete u novi vrtić gdje teta veli jedemo to i to, spavamo od tad do tad, idemo van tad, prematamo se toliko puta tokom dana, trebate donositi to i to. Ima tko kakvih pitanja? Ako nema hvala što ste došli i doviđenja. A što se tiče ratnog stanja u kući ja sam mislila da smo mi jedini. naš dvogodišnjak trenutno ništa ne želi bilo lijepo zamoljeno ili naređeno, a o bacanju stvari kad nešto ne može dobiti da i ne govorim.

    avatar

    23.10.2006. (14:48)    -   -   -   -  

  • mama malog zlata

    E sorry s obzirom da danas prvi put pisem blog zao mi je sto sam isti komentar poslala tri puta. bit ce bolje nadam se drugi put.

    avatar

    23.10.2006. (14:52)    -   -   -   -  

  • Uštekana mama

    *sunflower, riješen problem, makla sam 2 komentara :-)
    Dobrodošla!

    avatar

    23.10.2006. (15:04)    -   -   -   -  

  • avangarda

    bogme uživaj u njima dok su mali,
    da znaš samo kako brzu odrastu :( meni opet fali taj osjećaj...............

    avatar

    23.10.2006. (15:13)    -   -   -   -  

  • edopeje

    zbilja ovo vrijeme otišlo u materinu.kakva me kišurina oprala na treningu.mokar sam bio do gole kože,a trenerka mi bila natopljena vodom pa je težila ko mlado od kombajna:)))))ima mali perspektivno stopalo.samo da ne dogura do stopala franje arapovića:))))pozdrav

    avatar

    23.10.2006. (16:44)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Mali se čovjek razvija, mora proći sve te faze. Bez obzira na tete u vrtiću, roditeljski su sastanci ipak prilika za upoznati uvjete života u toj novoj zajednici, upoznati tete i ostale roditelje. Za roditeljske je u našoj familiji zadužen tajo. I uvijek dođe s komentarom kako bar polovine roditelja uporno nema na takvim sastancima. Čudo kako su neki roditelji nezainteresirani. Mnoge tete se onda, prepoznajući dijete koje ima pozornost i ljubav roditelja, više potrude u rješavanju prolaznih faza takvog djeteta - jer znaju da će uz manje truda ostvariti bolji rezultat. Bar naša iskustva tako govore. Pusa malom princu!

    avatar

    23.10.2006. (17:38)    -   -   -   -  

  • ledynada

    Hvala na mrvicama koje su me dovele do tvog bloga..Veoma lijepo..Uspomena za Demijana kad odraste...A biti roditelj..to je nesto najljepse sto nam se moze dogoditi. Laki san zelim ti.

    avatar

    23.10.2006. (21:43)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Moraš ga odučiti tučnjave, prije puberteta, inaće si nadrapala...hehehe...pusa za obitelj...

    avatar

    24.10.2006. (00:34)    -   -   -   -  

  • hotmama

    To si se ovdje zove "terrible twos." Kazu djeca od dvije godine pocnu ici kroz taj rebelion. A moja mali ne da nitkome da mu zapovjeda. Ako prvi dodjemo u park, onda on misli da je to njegov park i ajme njemu ako ga proba izgurati s tobogana ili ljuljacke.

    avatar

    24.10.2006. (03:56)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    s muškićima treba stvarno biti znalac da bi se neke stvari postavile ispravno,ti to mislim riješavaš uspješno bar za sad,,meni nekako lakše s curicama,manje su hiperaktivne ili sam ja to umislio što sam već odgojio jednu curicu,no kad smo se na drugu bebu odlučili žarko sam želio ponovno proći tu fazu,,i biće-samo ja na roditeljski ne idem,to me živcira jer se mame uskomešaju i uzviču tak da ja samo šutim,no sve ostalo sam prvi koji izvršava,recimo kupio sam kolica roze boje za mog anđela,komšija veli kak roze pa nećeš ih ti moći gurati--svašta,lud,a ja ih već treniram voziti po dvorištu i usavršavam vožnju

    avatar

    24.10.2006. (08:14)    -   -   -   -  

  • KOKI

    i Noa je u toj buntovnoj fazi ali ja sam to već prošla sa dvoje starijih klinaca pa se ne sekiram...:):):):)

    avatar

    24.10.2006. (12:02)    -   -   -   -  

  • osmijeh....

    vidim, veselo ti je, tak i treba biti :-)))

    avatar

    24.10.2006. (12:14)    -   -   -   -  

  • Vinci

    sad mi je jasno zašto svi roditelji roditeljstvo smatraju najtežim "poslom" na svijetu :)

    avatar

    24.10.2006. (14:33)    -   -   -   -  

  • skalonja

    to i ja kažem da vrijeme nije dobro za ovo doba godine. makar je nama super za se šetat ;)
    i istina je ono što si napisala kod mene :))

    avatar

    24.10.2006. (15:52)    -   -   -   -  

  • Brevis

    Moja nečakinja, moj anđeo mali, ima dvije i pol i totalno te kužim o čemu pričaš! Svaki me put ostavi bez teksta! Ne mogu vjerovati da neke rečenice izlaze iz njenih ustiju. I još jedna sličnost sa tvojim Zvrkom, isto ima 15 kg :) Uf jedva čekam svog malog čovjeka! Pusa!

    avatar

    24.10.2006. (18:24)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Citam o tvom Zvrku i skoro isti moj Zvrk,prica sto na sat,buntovnik,tvdoglav ali inace dobra dusa.
    Ovdje kod nas kazu da ce biti visoki kad odrastu kada pomnozis sa dva njihovu visinu kada imaju dvije i pol godine.Znaci tvoj Zvrk ce biti prilicno visok decko.
    E sto bi ja dala da mogu svoga zvrka nekada odvesti u setnju tom istom rutom.

    avatar

    25.10.2006. (13:04)    -   -   -   -  

  • MT mafija

    tek je počeo sa zanimljivim pričama i događajima, bit će toga joooš

    avatar

    25.10.2006. (13:11)    -   -   -   -  

  • Mazohistički miško

    jao, ja sam se danas preznojila...bezveze je vrijeme. Prošli tjedan -2, a sada 23. bezveze.

    avatar

    25.10.2006. (16:18)    -   -   -   -  

  • ANONIMAC

    O vremenu neću jer mi nije normalno da na pragu 11.mjeseca gledam ljude ispred kuće kako se kupaju,a ja u inat sjedim u čarapama i dugim rukavima i čekam zahlađenje:)))
    Bila i ja na roditeljskom i 45 minuta sam slušala raspravu o kutama koje tete u vrtiću nose,a da pri tom nemam blage koje su njihove kute boje i zašto o tome raspravljamo;)))
    Sve faze prolaze,budi spremna na nove.Pozdrav ti veliki ostavljam i kisicu za najmlađeg:))

    avatar

    26.10.2006. (09:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...