Komentari

goodidea.blog.hr

Dodaj komentar (32)

Marketing


  • toma

    ma ljubav je zaakon..:)) ali i :'((

    avatar

    18.10.2006. (19:16)    -   -   -   -  

  • toma

    e tko god da jesi, odi se liječiti fakat nisi zdrav

    avatar

    19.10.2006. (18:22)    -   -   -   -  

  • kisna kap

    ljubav je shit...
    crkni decko... nadi si zivot... jadan si... nije ostala bez teksta... ne zeli trositi rijeci na jadnike... ti nikada nisi iskusao zivot jer ga NIKADA NISI NI IMAO... ja te od sada pa na dalje ignoriram... kupi si cokoladu i odi na ljecenje

    avatar

    19.10.2006. (20:33)    -   -   -   -  

  • se nisam javio da me ti vidiš zato me boli briga što ti mene ignoriraš blog nije tvoj zato se ne obračam tebi ja imam život za razliku od tebe koja je još u osnovnjaku ja sam već dosta toga prošao ti si kupi život jer još neznaš kako je okrutan ja ne vrijeđam ja govorim istinu makar je ti ne prihvaćaš jer si malo prebalava da bi to shvatila tvoj problem nije što ja komentiram od tvoje prijateljice blog (ako ti uopće je prijateljica) a ne tvoj blog neka mi ona sama kaže što hoće a neka se ne brani malom bahatom balavicom ja mislim da si ti samo ljubomorna što ja komentiram njezin blog i nju a ne tebe. TI SI KUPI ČUNGA LUNGU I ODI JE ŽVAČI NEGDJE GDJE NISI SMETALO I JA NE MORAM NA LIJEČENJE JER SAM ZDRAV IAKO TO ZA TEBE BAŠ NE MOGU REĆI HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAAHAH ( istinita priča by my )

    avatar

    19.10.2006. (21:15)    -   -   -   -  

  • ja

    ej, dečko. bolje ti je da ne prijetiš kišnoj kapi jer ja više nisam u osnovnoj i svashta se može dogoditi
    dobro ti je ela poručila: odi na liječenje jer fakat nisi normalan. najbliže ti je vrapče

    P.S.get a life

    Proska, super blog

    avatar

    20.10.2006. (10:55)    -   -   -   -  

  • ne nego u kojoj si školi? u vrtiću? tebi se nisam obratio ja sam potpuno zdrav ti odi u vrapče ti znaš što je najbolje kada mi to "preporučuješ" vrati se onamo odtkuda si došla iz vrapča hahahahhaahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhaha ( istinita priča by my )

    avatar

    20.10.2006. (11:33)    -   -   -   -  

  • gdje ti je tu prijetnja navedi mi je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    20.10.2006. (11:35)    -   -   -   -  

  • toma

    tko god da jesi....poslušaj naše savjete..produži u vrapče..i ne vrijeđaj ni kišnu kap ni kitty jer ako vrijeđaš njih vrijeđaš i mene..a neželiš da te ja počnem vrijeđati..otići ćeš mamici plačuči
    ps.čunga lunga sucks-vidi se da nemaš ukusa...seljačino...

    avatar

    20.10.2006. (13:57)    -   -   -   -  

  • kisna kap

    mene zaboli kaj me vrijeda... enzna ni ko sam... niko ga nece... a kamo li kitty... ona bar ima zivot

    avatar

    20.10.2006. (16:17)    -   -   -   -  

  • proska

    ZA ISTINITU PRIČU BY MY.......
    jooooj ovo je fakat već postalo zabavno svi će se poklat na mom blogu....čitam sve ovo i smijem se..jednostavno se lomim...e dečko fakat si jadan....ja sam bila tvoja prva ljubav kaj to nije slatko....bacila sam ti motiku u srce fakat si seljak...mogo si smislit nekaj bolje...navodno govoriš istinu..pa onda te uplašenko nema kaj bit strah priznat ko si..pa ajde reci nađemo se raspravimo,nabim te u tu tvoju seljačku glavu i to je to...fakat si luzer mislivši da ćemo popušiti svi tvoje "tužne" pričice...moje frendove ostavi na miru oni ti niš nisu skrivili i pusti ih....prestani ih vrijeđat to su mi best frendovi...kaj trebaš javi se meni...ajoj da ti si pička pa nećeš reć tko si sorry zaboravila sam...a fakat trudiš se bezveze..pa...možda me još uvijek voliš???ajoj fakat ono da kao slatko....ha-ha-ha!!!!

    avatar

    20.10.2006. (19:50)    -   -   -   -  

  • pardon ja nijh ne vrijeđam one su mene prve počele vrijeđati!!!!!! dobro smiji se ja to ne pišem da ti plačeš ni da te plašim!!!!!!!!!! nije slatko što si bila moja prva ljubav sada mi se gadiš bez uvrede ( svatko ima svoj ukus )!!!!! ja nisam seljak ti živiš u selu, htio sam biti orginalan pa sam to napisao!!!!!!!!!!!!!! ja sam svoje ime šifrirao u poruci, a ti to neznaš dešifrirati na tebi je da shvatiš!!!!!!!!!!!!!!!!! nemam vremena da se nađemo imam puno boljeg posla od toga!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja sam pametna glava za razliku od nekih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to nisu tužne pričice, to su nažalost istinite makar ti to ne želiš priznati ili naravno ne znaš o čemu pričam!!!!!!!!!!!!!!!!!! kaj me briga što su ti best frendovi mogu biti i lutke nije me briga!!!!!!!!!!!!!!! pa ja ti se redovito javljam!!!!!!!!!!!!!! ja tebe na svu sreću više ne volim nisi jedina na svijetu nemoj se više nadati!!!!!!!!!!!!!!!!! ja ne trčim mamici i tatici kao netko ovdje na blogu ( odnosi se na sve osim na mene ) i vi mene ne vrijeđajte, jer ja vas ne vrijeđam ma koliko vi to htjele, ja sam ovdje da vidim vaše reakcije i da podjelim sa svime kakva si zapravo i kakvo je tvoje pravo lice, ali ja i dalje ne vrijeđam!!!!!!!! ja samo hoću pričati s tobom,ali vi meni tako, ja sam počeo pisati istinite priče kako bi pridobio tvoju pažnju, premda sam je vidio, ti si mene skupa sa tvojim lutkama izvrijeđala!!!!!!!!!!!!! mislio sam da si se promijenila!!!!!!!!!!!!! izgleda da sam se prevario!!!!!!!!!! do sljedećeg " vrijeđanja " ( istinita priča by my )

    avatar

    20.10.2006. (20:29)    -   -   -   -  

  • ja

    pametna glava?!! hahahahhahahhahhaahhaa........ keep telling that to yourself (evo ti i prijevod: nastavi si to govoriti (da se utješiš))
    mi svi znamo kakva je proska, kolika glupača i kolika best frendica, tak da mi se tu ne bahati
    ja sam u srednjoj (za razliku od nekih.........), a ti bi se mogao vratiti u jaslice
    hočeš biti originalan? ono, vau, promijenio si jednu riječ i sad si faca (s placa). ne želim biti originalna, ovo je stara fora
    šta ti znaš odakle sam ja došla i šta to tebe uopće briga!? ja tebi govorim di da sad odeš
    ti kao nas ne vrijeđaš? daj malo pročitaj svoje postove pa češ se vratiti u stvarnost (naravno, ako imaš imalo pameti, premda veoma sumnjam)

    kišna kap, dođi mi malo na blog, ostavi koji komentarčić da vidiš šta je novo u zg-u (valjda znaš tko sam)

    Proska, dobra ti je svađaonica

    avatar

    21.10.2006. (09:17)    -   -   -   -  

  • proska

    ZA ISTINITU PRIČU BY MY
    pa ti si dečko fakat malo opsjednut...tu mi pričaš da me više nevoliš a stalno si na mom blogu...pa neželim komunicirati stobom i neželim pričati stobom kad mi nećeš reć tko si..mislim sorry al fakat jadno...to što si ti malo opsjednut samnom neznači da me zanimaš...i sam govoriš da te više nije briga za mene pa daj budi imalo pametan pa me onda ostavi.nađi si novu zanimaciju...fakat nemaš život...pa onda trošiš vrijeme na mom blogu.ako hoćeš pričati pa daj se predstavi ...fakat si malo skrenuo.pišeš jedno govoriš drugo.pišeš kako ti se gadim i vrijeđaš me a sad govoriš da želiš moju pažnju..."dragi" moju pažnju nećeš dobit ak se ne predstaviš...

    avatar

    21.10.2006. (14:15)    -   -   -   -  

  • lepa

    ja vidim da sam je dobio ( pažnju) kada mi odgovaraš! možda si me malo krivo shvatila.............. ja ovdje ne napadam vas ja ovdje komentiram ako ne vidite blogovi se komentiraju nisi ti ni prva ni zadnja koju komentiram........ ja vidim da me vi napadate i želite da odem ali ja ne mogu otići jer je moj život i moj posao biti uz računalo....... hoćeš da ti se predstavim.. neću, znaš zašto, zato što sam ja po vama "lud" i "nemam život". reći ću ti samo da sam stariji nego što misliš, da imam život i da ga živim. p.s. znam engleski ne trebam prijevod, nisam neka "faca" niti ne želim biti, i ja ne vrijeđam dobro sam pročitao postove, to što sam rekao balavica mislio sam na vaše bahaćenje...... usput pročitajte vi vaše postove pa čemo vidjeti tko vrijeđa....... hahahahahahahahahahah ( istinita priča by my )

    avatar

    21.10.2006. (16:30)    -   -   -   -  

  • ja

    jesi ti siguran da ne vrijeđaš, a mi da smo balavice koje se bahate i vrijeđaju?
    ja sam svoje pročitala, i ako ti pišeš da ne vrijeđaš onda to mogu i ja: JA TEBE NE VRIJEĐAM!
    ajde pali dalje..............

    P:S:hahahahahahahahahahahaha...........

    avatar

    21.10.2006. (20:58)    -   -   -   -  

  • za razliku od tebe ja sam siguran da ne vrijeđam i ako vrijeđam ja prvi ne počnem hahahahahahahahahahhaahhaahahhahahahahahaha ( istinita priča by my )

    avatar

    21.10.2006. (21:04)    -   -   -   -  

  • ja

    da, da...............
    kaj god

    avatar

    21.10.2006. (22:32)    -   -   -   -  

  • lepa

    nekako smo ostali bez teksta hahahahahahaha ( istinita priča by my )

    avatar

    22.10.2006. (12:29)    -   -   -   -  

  • nekako smo ostali bez teksta hahahahahahahaha ( istinita priča by my )

    avatar

    22.10.2006. (12:37)    -   -   -   -  

  • ja

    ako to misliš na mene; nisam ostala bez texta nego mi se ne da natezati sa nekim malim balavcem.
    a ak ne misliš...................svejedno

    avatar

    22.10.2006. (13:16)    -   -   -   -  

  • mali balavac ti je ono u gaćama bez uvrede hahahahahahahhahaha ( istinita priča by my )

    avatar

    22.10.2006. (13:38)    -   -   -   -  

  • ja

    hahaha. ti ne vrijeđaš? a, dobro............ajd.......ak ti tak pišeš
    gle nemam se što uvrijedit zato kaj nemam balavca u gaćama, neko balavicu.......
    gle, dosadan si mali. odi se igrat sa autićima,playstationom ili kaj ja znam čime,a mene se više okani

    avatar

    22.10.2006. (14:16)    -   -   -   -  

  • ja

    BEZ UVREDE

    avatar

    22.10.2006. (14:22)    -   -   -   -  

  • pa ne držim se za tebe da te se okanim.......... čuj ja nema playstation ni autiće ali zato imam kompjutor........... čuj moram se nekak zabavljat.. pogotovo kada vidim vaše smješne postove od smijeha plačem satima.. mislim nećete me se riješiti tako da me kao "tjerate" iz bloga to vam nikako neće uspjeti......... usput kaj stvarno imaš balavicu u gaćama to je neka nova vrsta čojeka, je si li se prijavila da te experementiraju u laboratoriju ti si neka nova vrst evolucije u čovjekovj povijesti, bolje da idem dok me čudovište ne pojede nnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahahahahahahah ( istinita priča by my )

    avatar

    22.10.2006. (14:51)    -   -   -   -  

  • toma

    vidis,vidis kak se svi pale za tebe...rekla mi je miha sve u vezi s tvojim "medom"..pa mislim onak konacno!!!a kaj je s teom???

    avatar

    22.10.2006. (14:58)    -   -   -   -  

učitavam...