Komentari

sizematters.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Tanja

    ma fitness ti je super..a ovo to si napisal aje tocno..naime zaista su ljubazni....pa to su ljudi koji su dadovoljni sobom zato i gledaju sve na ljepsi nacin..a mi jadne debele sve gledamo onako "skrivecki" i sve u dilemi..ako me rauimijes...zato trebamo i mi same biti zadovoljne sobom pa cemo i druge ljude tako dozivljavati....a i oni nas....sretno!

    avatar

    29.09.2006. (19:17)    -   -   -   -  

  • SEXY MAMA

    zaista nije lako umjesto nutelle ici se upisati na fitnes...svaka cast..ucinila si prvi korak....sretno!!!

    avatar

    02.10.2006. (12:03)    -   -   -   -  

  • Vesna

    e pa samo da ti čestitam, i pohvalim te!!!

    avatar

    03.10.2006. (12:21)    -   -   -   -  

  • dragana

    Htjela sam te samo podrzati u tvojoj namjeri da smrsas i da se osjecas lijepo i prijatno u svom tijelu, ali s mjerom, bez sklonosti ka imitiranju kostura koji su sad u modi. :)))Moja kuma je sa 24 godina imala preko 110 kg (visoka je oko 160).Od marta je na dijeti i skinula je 25 kg. Izbacila je hljeb i slatko iz ishrane (jedino sto pije posecerenu nes kafu). Pojede komad pice ili pitu do 2 puta sedmicno, ali hljeb ne jede. Sad je vec zadovoljna jer moze da kupi stvari koje ranije nije mogla, ali ima namjeru smrsati jos 15 kg. :)Svako sebi treba naci nacin ishrane koji moze podnijeti, a koji mu pomaze da dovede svoje tijelo u zeljenu formu. Njoj nisu pomogli ni cajevi, ni alge, ni tablete, ali je na kraju nasla sistem koji djeluje. I ne shvata to kao prolaznu dijetu, vec kao nacin ishrane za cijeli zivot (misli poceti jesti hljeb i pomalo slatkog, ali nikad vise kao nekada).Drzim vam svima fige.

    avatar

    05.10.2006. (16:33)    -   -   -   -  

  • hotmama

    bas super! puno pomaze ako si mozes priustiti osobnog trenera zato sto ti oni pokazu pravi nacin vjezbanja. ako ne, na glamour.com pod naslovom body by glamour mozes dobiti vjezbe i ciljeve kroz tjedne ako se besplatno registriras. zapamti samo da su vjezbe s utezima jaako vazne u topljenju sala. Pozdrav!

    avatar

    06.10.2006. (22:53)    -   -   -   -  

  • Tanja

    pa gdje si ti???????????????

    avatar

    22.10.2006. (22:48)    -   -   -   -  

  • Solo Brijačica

    čestitam! to ja zovem pravim stavom!! ljubazni su zato jer ti oni žele pomoć da skineš kile..da budeš ko oni..

    avatar

    22.12.2006. (00:24)    -   -   -   -  

  • omnia meu

    simpaticna si :), i ja studiram vani i znam da svi paze na taj izgled ( iako se ne bih reklo po djevojkama na ulici ) naravno da i ja smatram da bih trebala smrsati, iako moj tip me zove "komadom" jos uvijek imam problema sa ishranom, iako znam da dobrom izgledam, uvijek mislim da mogu jos bolje....opsjednutost, trenutno sam opet na dijeti, crash-dieta a imam ispit u utorak...

    avatar

    29.09.2007. (21:25)    -   -   -   -  

  • samo jadna cura

    ej,citala sam malo tvoj blog, i bas mi je odlican. svidja mi se kako pises, a i to sto nisi jedna od onih koje samo sjede i izgladnjuju se i placu sta nisu mrsave. ni ja nisam olicenje mrsavosti, posebno mi ide na zivce to sto sam veca od svih prijateljica. nitko to nece priznat,al znam da su svi primjetili. stvar je u tome sto sam ja i poprilicno visoka. obicno misle, visoke cure su mrsave, ali ne, to ne mora bit bas tako. voljela bi nesto smrsaviti, ali opet kad gledam, mozda je i bolje ovako....cokolade se nikad ne bi mogla odreci, za teretanu nemam vremena,a i skuzila sam, a ne znam je li to povezano s time ili ne, da mi puno vise deckiju prilazi sada kada sam 10 kila deblja nego prije. cudno....al ne smeta....

    avatar

    24.01.2008. (16:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...