Komentari

betanija.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • anđeo mramornih krila

    stvarno zanimljiv blog......prvi put sam ovdje.....slučajno naletila......i mogu ti reć da mi se sviđa.......samo nastavi tako......

    avatar

    24.09.2006. (17:06)    -   -   -   -  

  • zenita

    Vrlo zanimljivo. Još samo malo lepših slika :) I ako nisam baš Hrišćanka svidja mi se taj neki mir i tiha patnja koja se tu negde šunja između redova.

    avatar

    24.09.2006. (17:47)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Volim šutnju. Volim boraviti u tišini. Nekad sam se bez problema povlačila u skrovitost svoje sobe, često okružena tišinom kao pitkom vodom koja nečujno protječe pod mojim nogama. Mnoge lijepe sate šutnje provela sam s dragim osobama koje nisu zaražene pretjeranom brbljavošću današnjice. Sad si to ne mogu više priuštiti. Mala djeca ne vole tišinu, a i na poslu sam okružena bukom. Vjerojatno je to samo jedna životna faza, kad prođe možda se tišina opet vrati. :))) Hvala na razmišljanju na koje si me potaknula. Pozdrav! :))))

    avatar

    24.09.2006. (19:07)    -   -   -   -  

  • Zlatousta

    Da bar mogu češće šutjeti... Lijepi pozdrav :)

    avatar

    24.09.2006. (22:21)    -   -   -   -  

  • andjel

    šutnja veliki mistici su znali cijeniti njene prednosti i darove

    Bože blagoslovi ovu ovčicu svoju

    avatar

    25.09.2006. (00:47)    -   -   -   -  

  • just me, goldylock

    lijepo.. obožavam tišinu, kada sam sama.. to je opuštajuće!:))

    avatar

    25.09.2006. (07:15)    -   -   -   -  

  • more nade

    Anđeli su u modi. Ne znam jesi li to prijmjetila? Ima dosta slika, kipića anđela i ljudi ih sve rađe stavljaju u svoje domove. Anđeo šutnje. Meni koristi kad me napadaju i kad bi svaka moja riječ dodala još ulje na vatru. Tada se ne pravdam nego pustim. Uz vanjsku šutnju u sebi ponavljam Isusu da je On moj prijatelj i da sve okrne na dobro, da mu je sve moguće i da blogslovi ovu osobu koja je sad puna ljutnje i ne vidi istinu. Taj vid šutnje sam isprobala više puta i sve me više ispunja i čini sretnijom. Tako da iz svakog sukoba izlazim mirno i s povjerenjem. Uočila sam kad bilo što kažem ispada da se pravdam, a vrijeme pokaže svoje i istina dođe na vidjelo. Veliki ti pozdrav i dobar tjedan! Nek te prati Anđeo!

    avatar

    25.09.2006. (09:38)    -   -   -   -  

  • Barbara

    Prelijepo je ponekad uživati u tišini. Ona nam govori tako mnogo. Tiho, bez riječi.

    avatar

    25.09.2006. (12:25)    -   -   -   -  

  • Agape

    u srednjoj nam je časna na vjeronauku znala reći OSLUŠKUJTE TIŠINU i sada znam što je time htjela reći jer šutnja i TIŠINA su prekrasni!!!
    BOŽJI BLAGOSLOV!!!!!!!!!!

    avatar

    26.09.2006. (13:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...