Komentari

jabezmaske.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • pegy

    Vrlo je nezahvalno davati savjete ovako, jer ne poznajemo dovoljno cjelokupnu situaciju. A i to su oni trenuci u životu koje samo vas dvoje možete osjetiti onako kako treba. Onako općenito gledajući - mislim da je jedino rješenje u razgovoru, i to ne u bilo kakvom nego skroz otvorenom. Čak i kad bi ti uspio reći da mu smeta tvoj uspjeh, bilo bi lakše i makli bi se s te točke. Ako nešto ne valja, treba mijenjati. Na vama je da odlučite što. Skupa.

    avatar

    23.09.2006. (11:43)    -   -   -   -  

  • katrida

    ..........ako mu je neugodan njegov posao ,nek traži onaj koji bi mu odgovarao-ko mu smeta.........ne razumim zašto ne traži za sebe bolji posal................

    avatar

    23.09.2006. (19:04)    -   -   -   -  

  • katrida

    ........na prvi post........ja sam u lošem braku i koristim naziv za njega neprijatelj...........a kako je njegovo oružje šutnja,nemam šta pisati o svom sranju od života........a na blogu bude raznih tema i to mi je razgovor za dušu........

    avatar

    23.09.2006. (19:10)    -   -   -   -  

  • kora-kri

    Nezadovoljstvo tvog muza na poslu ocito se prenosi i na kucu, tj. vas zivot. To moze postati problem, ako vec nije, puno veci nego se cini. Na poslu provodimo trecinu svog zivota, neki cak i vise, normalno je da nesto donesemo i doma. Medjutim treba to svesti na najmanje moguce, pogotovo ako si nezadovoljan. Muzevima opcenito tesko pada ako su im zene uspjesnije od njih samih. Na jednu stranu su ponosni jer kraj sebe imaju pametnu i uspjesnu zenu, na koju se mogu osloniti, a na drugu stranu se osjecaju manje vrijedni i sposobni. Nije to tako losa osobina, govori kako tvoj muz ima volje ici dalje i napredovati. I neka ide, pomozi mu u tome. Zbog toga ne trebas zanemarivati svoj posao i sebe, dapace, probaj samo usmjeriti njega, pomoci mu da uspije ostvariti ono sto zeli. Uza sve mora imati puno strpljenja jer nista se ne dogadja preko noci, pogotovo ne ono do cega nam je jako stalo.

    avatar

    24.09.2006. (09:35)    -   -   -   -  

  • zmajka

    E ja se nakostriješim k'o ljuta kokoš kad čujem ono-ja ga kočim..
    Ma nemoj.
    A tko te drži, tko ti brani da se ne otkočiš?
    Što će oni svašta izmisliti kao opravdanje za vlastitu inerciju. Prvo će uvrijediti onu s kojm spava i koja mu slaže čarape i bira prašak za veš...Koja mu sve radi..al' eto-koči ga...

    avatar

    25.09.2006. (19:24)    -   -   -   -  

  • rU

    Ne znam je li stvar u muškom "mentalitetu" ili socijalnom pritisku - ali većina muškaraca svaki odnos u životu pretvara u - kompeticiju, pa i rivalstvo.
    Ženama uglavnom "ne pada teško" - ako je muž "uspješniji". Prema nekim izvanjski kriterijima uspjeha (veća zarada ili više mjesto u hijerarhiji, na primjer). A muškarac je u takvom slučaju - naprosto "dužan" - osjećati se frustrirano.
    No u vas mi se čini da je stvar u nečemu drugom - manje izvanjskom. U njegovu nezadovoljstvu prirodom posla i okolnostima u kojima ga obavlja. A takva nezedovoljstva - bivaju duboka i razorna. Možeš biti ljuta na njega i kostriješti se poput zmajke, ali - ne bi li (prema mojem skromnom mišljenju) možda bilo produktivnije - potaknuti ga da potraži drugi posao. Možda mu za to treba upravo - tvoj poticaj.

    avatar

    25.09.2006. (20:45)    -   -   -   -  

  • varosanka

    Evo jedne isfrustrirane,nezaposlene mame sa troje malene djece.Malo sam procitala tvoje postove,pa evo da ti kazem da sam sinoc imala pun mjesec u kuci.Nas dan izgleda ovako:
    ja sama sa djecom od ujutro kada se dignu pa sve do sest navece,pa onda kada dodje moj
    davitelj veceramo,pranje sudja,kupanje djece, i spremanje za spavanje.Sinoc sam i mala i pranje vesa u praonici u tom periodu, pa obavezno dodje do nervoze, jer mrzim i samu pomisao di cu sa vesom kada ga operem i poslozim,jer zivimo u malom stanu sa nedostatkom
    ormara,ladica...a da bude jos interesantnije moj udavitelj sjedi uredno na trosjedu i gleda svoju seriju, jer si on to moze priustiti da bude tako, ja sam ipak samo kucna pomocnica koja mora pozavrsavati svoje obaveze, ipak sam ja za to debelo placena! Nema veze ni to sto u pola deset navece, kada sam zavrsila sa vesom jos moram i njih sve troje otusirati i otpraviti na spavanje, vec onako debelo umorna od njihove dreke i cmizdrenja bez ikakovog pravog razloga.Oj zivote lijep li si u tudjini, da mi je makar mama blize, pa da se spakujem, ovako bas nemam ni te alternative, a dodje mi preko nekoliko puta...

    avatar

    26.09.2006. (14:42)    -   -   -   -  

  • Bice bolje netko vice

    ne znam bas da li tko moze dati pravi savjet. Mislim da se u ovo nase doba tesko moze naci posao koji te zadovoljava kao osobu a i da je u isto vrijeme financijski placen koliko treba. Vecina ljudi ipak treba raditi kompromise.

    avatar

    26.09.2006. (20:55)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Pusti ga da preuzme rizik i ostvari svoje snove, ako je moguće. To je jedini način da provjeriš je li problem zaista u tome, ili zec leži u nekom drugom grmu. Činjenica je da je uistinu ubitačno raditi posao koji ne voliš, s ljudima koje ne cijeniš. Ako je tako, svakako bi se trebao maknuti, ili učiniti nešto da mu tamo gdje jest postane bolje. Znam da je to teško, i da mi savjet baš i nije nešto... Navijam za vas! :)))))

    avatar

    27.09.2006. (01:04)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    U današnje vrijeme je rizik ostaviti posao ako nemaš nešto sigurno, svi moji prijatelji koji su ostali bez posla ga više nisu uspjeli ni pronaći, nismo više mladi pa da imamo vremena za pogreške...mada treba nekad i reskirati, ako vam situacija dozvoljava.

    avatar

    27.09.2006. (23:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...