Komentari

bubuleje.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • O Biba

    Da ovakve ljudine su potrebne svakoj ekipi pa i nama. Takođe, treba jasno reći da jedna sezona bez play-offa nije veliki neuspeh ali je veliki problem zla krv koja se pojavila u ekipi. Kao što verovatno svi znaju i ja sam, kao i Ćale, pobornik teorije da nedeljni fudbal treba da bude, pre svega drugarstvo a zatim sport, ostvareni rezultati itd. Zato još jednom apelujem na sve da međusobne ne raščišćene račune reše van terena i pre nego što dođe nedelja (nemislim konkretno na ovu već da se problem reši pre dana kada se fudbal igra), jer će u suprotnom doći do još većih problema što dovodi u pitanje i opstanak kluba ovakvog kakav jeste. Još jednom treba svi da se zamislimo i zapitamo šta nam valja činiti. Uzdravlje braćo !!!

    avatar

    22.09.2006. (09:50)    -   -   -   -  

  • prašinaR

    Ipak ste se domogli play-off-a ... I da vam Zečević pozavidi na umešnosti u .......

    avatar

    25.09.2006. (00:28)    -   -   -   -  

  • McFather

    Pozdrav velikodusnim Prasinarima:)
    Sta je to bilo? Pokvareno pivo u subotu uvece?
    Laziranje je nama oduvek bilo strano... Uostalom, vidimo se u nedelju jer takmicenje nastavljaju sve ekipe. Istina neke u Lacky looser play-off-u:))
    Poruka Bibi je da niko od nas nema pravo da ukida FC Bubuleje jer je u pitanju institucija koja po znacaju nadrasta i ovu drzavu. Moj predlog za diskusiju je bio da razmislimo da jednu ligu zamrznemo svoje ucesce da bi se svi fudbaleri malo preispitali u sebi. U svakom slucaju sigurno je da nam vrlo brzo sledi zimska pauza koju treba pametno iskoristiti i o svim solucijama dobro razmisliti.
    Prozivam i Guidu Ponosnu:
    Sta bi sa nasim glumackim angazmanu u filmu Hudersfild koji ovih dana pocinje sa snimanjem. Imam i konkretan predlog u kojoj sceni da se pojavimo: kao u jednom trenutku nekoliko nas vidno pijanih dopraca najpijanijeg Josifa Tatica kuci i svi zajedno popadamo na ulaznim stepenicama ispred Tigrove zgrade.

    avatar

    25.09.2006. (12:09)    -   -   -   -  

  • prijatelj kluba

    Prijatelj kluba je ušao i u internet enciklopediju ...... http://en.wikipedia.org/wiki/Rocco_Siffredi

    avatar

    03.10.2006. (02:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...