Komentari

zakonkadra.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • *Achtung Baby

    ali još uvijek nije gotovo ;)

    avatar

    26.08.2006. (08:52)    -   -   -   -  

  • vrtlog

    bez riječi sam... prekrasno. odlično... ah.

    avatar

    26.08.2006. (12:48)    -   -   -   -  

  • škripava vrata

    kod mene je oblačno.
    vratila sam se. *mahmah* :o)

    avatar

    26.08.2006. (14:17)    -   -   -   -  

  • dijamantic

    ... jako romantično...

    ... ako uzmemo u obzir da su ptice (koje jedu iz dlana), u biti, ljubavnice koje je imao, a grana metaforički predstavlja pakosnu strijelu koja nemilosrdno brobode mladog ljubavnika posred čela i on pade u živo vapno onkraj mora i ono ga proždire... no, zapravo, to vapno patnik osjeća kao grižnju savjesti zbog toga što je varao svoju voljenu koja ga sada oplakuje ('Miris potpune tišine okružuje mi grob') sa ženom od onog čija ga je punica (vrana) zbog toga i pogodila strijelom jer... kako nije imao savjesti da ga peče, sudbina mu je namjestila da padne u živo vapno...
    ... +40 u hladu nagovješćuje paklenu budućnost tamo gdje njegova duša odlazi i, onda, u zadnji čas, on se odlučuje za svoju 'posljednju gestu' iskupljenja i priznaje svoju nevjeru (s pola mozga jer mu je druga polovica oštećena i to mu nikad ne bi dopustila - to dade naslutiti stih: 'Duša mi se prelama kao vosak')
    Stih 'iz dubine duše bol se glasa' predstavlja bolni krik, ne njega, već nje - njegove voljene koja je bez riječi slušala njegovo priznanje (opet: 'Miris potpune tišine okružuje mi grob'), nakon čega je on umro, a onda, umukne krik i sve se stopi s tišinom mora ('Tišina mora lagano talasa'). Pjesma je, dakle, pisana retrospektivno.

    avatar

    26.08.2006. (15:13)    -   -   -   -  

  • vrtlog

    hahaha...lol. ajme obožavam ovaj komentar!!!!!!! heh.

    avatar

    26.08.2006. (17:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...