Komentari

rockoholic.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • --> Nives

    Odličan post..za svaku pohvalu....pozzz =))

    avatar

    18.08.2006. (18:23)    -   -   -   -  

  • Mara

    S 19!!???! To je po mome mišljenju prerano. Dobro možda misle da su našle čovjka svojih snova, no može se vrlo lako prevariti. Znam za neke slučajeve, bili su skupa od ranog puberteta i na kraju su se rano vjenčali, imaju djecu i brak im se raspada jer su jedno drugom dosadili. Ovo je samo jedan primjer da ne treba žuriti s takvim stvarima.
    Možda su te cure puno zrelije za svoju dob, no moje mišljenje je da se maldost treba iživjeti do krajnjih granica jer kad se stupi u brak to više i nije tako moguće, više nisi slobodan.

    avatar

    18.08.2006. (18:39)    -   -   -   -  

  • Ultravioleta

    Slažem se. Slažem se da je 19 prerano za brak. Ali opet, ima jedna dobra stara koja kaže da smo svi različiti. Ja isto nisam nikako mogla shvatiti svoju vrlo dobru frendicu iz srednje koja je dečka upoznala sa 16 i 5 godina kasnije se za njega udala; mislila sam si - ženo, there's more to life then getting married. Al opet, izgleda da je ona sretna i brak za sada funkcionira (kaže mi ona "udaj se, brak je super :-) Ja sam u međuvremenu putovala i većinu vremena bila singl i mislila TO JE ŽIVOT. Nekome jest, nekome nije. To je bila poanta komentara :-) Nema garancije da će moj eventualni brak oko tridesete :-) biti dobar i sretan kao što nigdje ne piše da rana udaja potencira krah braka. Možda samo ima veće šanse za to...

    avatar

    18.08.2006. (19:10)    -   -   -   -  

  • opijena

    Prerano,ali tako je to.I moja frendica se udaje jer je trudna. I makar mi, žene ne želimo kuhati i prati za drugima na kraju to u 99,98% tako ispadne

    avatar

    18.08.2006. (20:04)    -   -   -   -  

  • Angels, they fall first but I'm still here...

    Ja se necu udavati. :)

    avatar

    18.08.2006. (20:33)    -   -   -   -  

  • filozofica

    @nives))
    @mary: znam i ja par slučajeva gdje se brakovi u koje su cure stupile premlade (obično su tipovi stariji, barem nekoliko godina), ubrzo raspali. ili u kojima je žena doam s djetetom, a muškarac naganja mlađe cure
    @ultravioleta: možda je tvojoj frendici super, ali ja gledam na ovaj način: jednom ću svojoj djeci pričati npr.''kad je vaša mama bila na road tripu europom...'':). jednosatvno:stekneš više iskustva, zrelosti, i po mom mišljenju: to te čini boljim roditeljem... a možda se udam i ja , možda rodim uskoro (čisto teoretski govorim:)), ali sad te filmove ne vrtim u glavi.
    @opijena morem: mislim da ove cure nisu ni trudne, ma što se mene tiče:nek im je sa srećom, ja ću još malo uživati u slobodi koju imam sa svojih 19;))

    avatar

    18.08.2006. (20:57)    -   -   -   -  

  • the_flowergirl

    Imam par kolega s faksa koji su oženjeni i imaju dijete. Njihove cure, sada žene su im morale prekinut/promijenit studij. Ne bih im bila u koži, prerano je za to, puno žrtve, puno briga. Ali s druge strane, dijelom su i u prednosti u odnosu na mene, odabrale su na vrijeme i (barem za sada) nemaju više brigu kad će doći onaj pravi, kad će imat djecu, što ako ne dođe na vrijeme, a biološki sat ti je otkucao, što ako ne dođe uopće... Uf, kako sam pesimistična :)

    avatar

    19.08.2006. (09:28)    -   -   -   -  

  • lampa

    ne znam šta ćeš misliti kad ti kažem da je kod nas postalo popularno da se cure udaju sa 17 (vjerojatno da smo zatucani). te cure nemaju pojma oživotu i šta ih čeka, pogotovo zato što se udaju jer ostanu trudne. i ko zna hoće li im brak trajati duže od pola godine, ako i toliko. meni ne pada na pamet udati se prije 24, 25, mada mislim da će mi se i tada izlaziti s curama i ići na partyje.
    pozdrav!

    avatar

    19.08.2006. (11:40)    -   -   -   -  

  • plava mala

    definitivno se slažem sa tobom i mislim da je to premlado, ali opet teško je suditi o tome...svatko ima svoj život i pravo da odlučuje o njemu...svatko ima drugačiju percepciju sreče i pogleda na život...pusti ti nih da uživaju u svojem životu, a ti se potrudi da ostvariš svoje snove...a mislim da definitvno si na putu prema tome...pusa...

    avatar

    20.08.2006. (17:19)    -   -   -   -  

  • Pinkeye

    pa vec u srednjoj skoli vecinom mozes prepoznati cure kojim je brak jedina ambicija, tek poneka iznenadi izborom.

    avatar

    21.08.2006. (04:47)    -   -   -   -  

  • Cookien svijet

    ja se osobno ne bi udala s 19. s 19 sam bila na prvoj godini faksa, izlasci i zajebancija s društvom su mi bili glavna životna preokupacija, a udaja mi nije bila ni u peti. ali ako netko želi i osjeća se spremnim... nek mu bude. ljudi su različiti i netko je za brak spreman s 19, a netko nije ni s 40. ono što je u cijeloj toj priči žalosno je što cure iz određenih sredina i određenog mentaliteta imaju tendenciju udati se tek toliko da se udaju, pa zgrabe prvog majmuna koji naiđe i završe kao razvedene žene par godina kasnije, ili još gore, osvanu na stranicama crne kronike... ti si na dobrom putu, samo tako nastavi :))) za sve to skupa imaš još vremena napretek!

    avatar

    21.08.2006. (15:42)    -   -   -   -  

  • les yeux

    svakom sam se nadala, al tebi nisam... =) pusa

    avatar

    21.08.2006. (16:27)    -   -   -   -  

  • filozofica

    ma svatko ima svoj izbor, svoj život... ali postoji znatna razlika u npr.obrazovanju, odgoju cure udane s 18 i pa onih drugih cura:)
    meni baš ovako fino, iako dans dobih prsten na poklon hehe

    avatar

    22.08.2006. (05:53)    -   -   -   -  

  • --> Nives

    Thnx na onom kaj si napisala na mom blogu..pozzzz i navrati još koji put.. =))

    avatar

    22.08.2006. (12:03)    -   -   -   -  

  • mtina

    uf!! udaja! vjeruj i u mene ima toga na tone!! ta ionako smo mi u sličnoj sredini - susjedni gradovi... al jbga! uvijek ima cura koje potrče u brak! možda to žele, a možda su pod pritiskom! ali mene zastrašuje kad vidim kako ih se većina udaje zbog trudnoće! čak su ih dvije vamo kod mene u jako kratkom vremenskom razdoblju ostale trudne i NEĆE SE UDATI! ali ne, to nažalost nije zato što su shatile da ti dečki nisu za njih, nego je to zato što ih ti dečki nisu željeli oženiti! ma užas! nikome to nebi poželila...
    kad mene pitaju za udaju, kažem: udat ću se kad završim fax! (a oni koji me poznaju samo se nasmiju, jer oni jedini shvaćaju da bi se mogli dobro načekat)
    haha :)

    avatar

    23.08.2006. (18:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...