Komentari

ledolomac.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • lolla2

  neko vrijeme sam pila tursku kavu. čim bi oči otvorila stavila bi vodu da prokuha i sipala kavu. nakon nekog vremena skužila sam da se u trenu dok stavljam vodu, javlja neka tupa bol u mom želucu. nisam odmah obraćala pažnju no taj bolni impuls se ponavljao svako jutro. kasnije sam skužila da mi tijelo svako jutro sugerira (još dok voda nije ni prokuhala) da se ostavim turske kave.

  avatar

  19.08.2006. (09:41)    -   -   -   -  

 • dviz

  Ja i sad imam čilu jabuku u torbi, no zamislila me lolla, istina, tijelo uvijek šalje poruku čega se okaniti, ali često je ne prepoznajemo. Malo više credita tijelu, da.

  avatar

  21.08.2006. (12:28)    -   -   -   -  

 • svjetioničarka

  Uf, ja sam imala grdo trovanje sladoledom prije desetak godina. E, vidiš, da je onda bilo bloga... Jel pomaže i pri mamurluku? Mislim, tad bi mi savjet vjerovatno bio dobrodošao u aktuali. Mislim, da znam reći prijateljima, je li... :))

  avatar

  13.09.2006. (23:47)    -   -   -   -  

 • Biciklistički klub Sveta Nedelja

  lolla2-> Pa si prešla na Nescafe?
  no, bez šale! To je istina! Tijelo govori svojim jezikom kojeg možemo razumjeti ako svoje tijelo dugo i sustavno proučavamo. Tako je i u sportu, a tako je i u svakodnevnom životu.
  Najduže utrke ne izdržavaju nadljudi, već ljudi koji jako dobro poznaju sebe i dobro raspodijele snagu. Meni je na jednoj vožnji kada sam se preforsirao toliko pozlilo da sam mislio da cu se ispovracati. kad sam poslusao svoje tijelo i usporio, bilo mi je puno bolje i stovise tek nakon toga sam dobio izvanrednu snagu, a da sam se nastavio forsirati vjerojatno ne bih napravio ni upola od onoga što jesam. Eto.

  avatar

  28.09.2006. (23:19)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...