Komentari

rockoholic.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Moje virtualno Ja

    Činjenica je da su i muškarci i žene usamljeni, problem je u tome što među njima (nama) vlada nepovjerenje. :(

    avatar

    16.08.2006. (21:28)    -   -   -   -  

  • Moje virtualno Ja

    naknadno sam vidjela da trenutačno čitaš Kunderinu Nepodnošljivu LP - it's my favourite! tako je volim....

    avatar

    16.08.2006. (21:31)    -   -   -   -  

  • filozofica

    umjesto da idemo za onom ''nikad nećeš znati ako ne probaš...'' a nep lp-stvarno predobra knjiga, obožavam njegov stil pisanja...:)

    avatar

    16.08.2006. (21:47)    -   -   -   -  

  • laLuna;)

    apsolutna je istina da su na kraju hrabriji oni manje privlačni... ima ih koji fakat nisu niš posebno, a ulete bez beda, i to onak ok, izravno i sve, a komadi ništa, ah...

    avatar

    17.08.2006. (13:08)    -   -   -   -  

  • opijena

    Na onakav grozan upad što cura kao ti radi sama bi mu odgovorila, sigurno ne čeka idiota kakav si ti...a inače..komplicirana j ta situacija prilaženja... No, ne razumijem kako ih može i dalje biti strah ako dobiju jasan znak... Ja kada dobijem jasan znak a zainteresirana sam odmah krećem u akciju i kažem neku glupost...što mi padne napamet..bez nekih glupih fora...

    avatar

    17.08.2006. (14:53)    -   -   -   -  

  • gugo

    e..što sad da ti ja komentiram??kad sam u onim kako ti ono reče tridesetim:))))bolje ništa,.topli pozdrav i čitam te,.otvorena si a to volim:))

    avatar

    17.08.2006. (22:24)    -   -   -   -  

  • Ultravioleta

    eh, i ja sam tri godine imala taj problem, toliko je naime trajao moj single život, perido od jedne duge veze do ove sad. I nikako dokučiti odgovor na pitanje koje tu postavljaš... I još više me zanimalo kako to da kad odem na more s svojim frendicama sve se preokrene; ne znaš kako bi se obranio od Talijana, Njemaca, Amerikanaca, Francuza i ne znam koga sve još ne (I tu su naši dečki jako malobrojni) Ali eto, takvi su! Tako da ni svog sadašnjeg dečka nisam upoznala na taj način, nego na double dejtu ;) izlazila sam s frendicom i njenim dečkom a ovaj je pak poveo svog najboljeg frenda :-) Sve mi se čini da većina veza počinje tako. Iako, iznimka - moja najbolja frendica kojoj je prišao neki tip u noćnom klubu a njihovo vjenčanje je na rasporedu iduće ljeto :-) P.S. U2 je najbolji bend u svemiru a "ONE" zbilja jedna od najboljih pjesama. I verzija s Mary J. Blige mi se jako dopala iako nisam BIG na obradama, pogotovo ne obradama U2-a.

    avatar

    17.08.2006. (23:25)    -   -   -   -  

  • Ultravioleta

    hm, još nešto - čini mi se da oni neprivlačni (hm..) razviju "divan karakter" jer pozornost nekako moraju privući inače bi ih svi pregazili, po neumoljivom pravilu evolucije . ko jači taj kači, pa onda izgleda da potpuno previde da njihov plijen okreće očima na njihove ulete, zacementiranu kosu i lance oko vrata, glasno uzdišu na njihove "fore", ispričavaju se da "ne mogu frendicu ostavit samu" a oni to, eto, ili ne vide, ili se prave da ne vide i misle, ako budem dovoljno dosadan, bit će moja.
    Malo mi je spooky da padamo na puno istih stvari, nabrojat ću samo neke; ne mogu odoliti da to ne učinim :-) Amelie je moj all time favorite movie, Love actually obožavam i uvjek me digne (iako moram reći, baš me tu ne razumiju) O Ženi vremenskog putnika sam pisala pred dva posta, a Dama s kamelijama, uz Zločin i kaznu najbolji roman. (Dama s kamelijama definitivno najbolji ljubavni roman) Od Kundere sam pročitala sve i po nekoliko puta :-) Eh da, htjela sam studirat španjolski ali eto, zadovoljila se s tim da pohađam peti stupanj tečaja

    avatar

    17.08.2006. (23:42)    -   -   -   -  

  • lampa

    odavno se nisam složila s nečijim cijelim postom. kao da sam ja pisala. al ti se normalnije izražavaš :) i da, stvarno me čudi, i to već duže vrijeme, kako neprivlačniji muškarci imaju više samopouzdanja..

    avatar

    18.08.2006. (00:27)    -   -   -   -  

  • filozofica

    @gugo- ma nemam ništa ja protiv trideset i nešto godišnjaka, naprotiv-godine nose šarm:), već pogledaj mali UPDATE:). i ja tebe čitam, ipak smo ''iste gore list'', lol. :)
    @ultravioleta-kao što rekoh na tvom blogu, čudno je da volimo puno istih stvari koje ljudima nisu baš ono prepoznate, a ni studenti (suđeni i nesuđeni:)) španjolskog nisu tako česti:)
    @lampa: ma ne radi se tu o samopouzdanju, što bi neko samopouzdan ostao pričat gluposti dok vidi kako cura koluta očima?:)
    @nn- srećom, trenutno mi ''akcija'' nije potrebna. ali kad zatreba-budem ja prva... barem znakove dat, pa ako odoli mome mahanju kosom i treptanju okicama-his loss. ;))

    avatar

    18.08.2006. (11:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...