Komentari

izaistine.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • just-a-woman

    Što se tiče naglih odluka... ima onih koji zaista donose nagle odluke - i to uspješne odluke. Nešto u stilu "ko ne riskira - ne profitira". Ja naginjem takvim ljudima, i sama sam često takva... nekako pratim intuiciju kod donošenja odluka, jer sam shvatila da što više razmišljam o nekoj odluci, više toga ima za vagati i konačna odluka je sve dalja i dalja... No, hmmm, možda je to ipak ona ženska intuicija na kojoj nam vi muškarci zavidite... :))))))))))))

    avatar

    15.08.2006. (13:14)    -   -   -   -  

  • pegy

    Dosta razmišljam pa sa sigurnošću mogu reći da je nekad bolje ne. :) Nego napraviti nešto spontano. Jedini problem je rezultat odluka. Ako je dobar, govorimo si kako je dobro napraviti spontano, ako je loš, onda se tučemo po glavi jer nismo promislili bolje. Očigledno je stvar u balansiranju između jednoga i drugoga. :) Ljubav - ako ju želiš dovoljno, osjetit ćeš ju. Sasvim sigurno.

    avatar

    15.08.2006. (15:34)    -   -   -   -  

  • Angel exist in me

    lijepa razmišljanja... U POTPUNOSTI SE SLAŽEM S TOBOM, NE VRIJEDI PROŽIVJETI ŽIVOT AKO JEDNOM, BAREM JEDNOM AL ONAKO PRAVO NISI VOLIO...PUSA

    avatar

    15.08.2006. (20:56)    -   -   -   -  

  • niniane

    Meni je glava uvijek puna gomiletine misli koje s eneprekidno roje, i od toga odmora nemam - nikad... ali ne mislim da je to loše. Dapače, draže mi je biti takva nego jedna od onih ljudi koji ne analiziraju, ne razmišljaju duboko i do detalja o svemu, iako vjerujem da je tim ljudima - lakše... Barem jednostavnije, ako ništa drugo.
    A bijeg... da, da, i bijeg od bilo čega je najlakša solucija... ali je bijeg istovremeno i linija manjeg otpora, a ja prezirem liniju manjeg otpora i nastojim što više izbjegavati takve reakcije. Radije se suočavam - ma koliko to teže bilo.
    Vratila sam se, da... što ćeš, tako ti je to s nama Carnetovcima (posebno kad nas mama duši za svaku kunu potrošenu na internet...), loša konekcija, sporo otvaranje, živci tanki... ;-) Sad radim dva tjedna, pa ću valjda malo češće na blog. Ako ne bude previše posla, to jest...
    Pozdrav!:-)

    avatar

    16.08.2006. (10:22)    -   -   -   -  

  • ..da ti pamet stane

    uh, pogodio si baš ono o čemu razmišljam već 29 godina, a posebno u zadnjih par dana kada sam očevidac jedne nesretne priče u kojoj ljubav biva pogažena poslom, vlastitom zbrkanošću i idealima , uglavnom, tuđim...i znaš što, to i nije bila ljubav! ljubav nije plišana igračka koju šutneš kad ti dosadi, to nije trenutak moje faze sreće ili ushićenja,pa ću malo voljeti pa malo neću .. to je proces, to je dubina i predanost, to je potpunost koja me osvaja, prožima skroz i koju želim živjeti, davati, hraniti i isto dobivati natrag! tako da se skroz slažem s tvojom rečenicom, Živi se da se ljubi!!! i vjerovat ću u to! I will believe! tebi, pozdav!

    avatar

    17.08.2006. (09:56)    -   -   -   -  

  • edopeje

    ma meni je najbolje kada se zavalim na svoju omiljenu klupicu u lokalnom parkiću i onda mozak na pašu.....:))))

    avatar

    17.08.2006. (18:43)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Točno tako mi je ovog trena glava puna misli...i lutam ovuda i čitam, razmišljam...a valjda isto od šume ne vidim drvo. Tražim smisao, razloge, opravdanja...a zapravo...da, svi mi tragamo za ljubavlju... Baš si to lijepo napisao. :)

    avatar

    19.08.2006. (13:09)    -   -   -   -  

  • 14:29

    ah..so true.

    avatar

    19.08.2006. (14:55)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    ugodan ti ostatak veceri zelim, vratila sam se s odmora....

    avatar

    20.08.2006. (20:59)    -   -   -   -  

  • uyulala

    ti si valjda jedan jedini posljednji romanticar na ovom svijetu....razumim sta zelis rec, al ocito se nesto dogodilo, jako bolno da te ovako pogodilo...zao mi je,al jednom kad sam bila na samom dnu prijateljica mi je rekla jednu recenicu : " sve se stvari dogadaju s nekim razlogom"....i kad sam malo bolje promislila da nisam izgubila jednu dragu osobu u zivotu nebi puno toga skuzila....i sad sam nekako zahvalna sudbini sta se tako desilo, jer ono sta sam naucila iz te svade pomoglo mi je puno u vlastitoj potrazi za sobom....i iako sam izgubila tu osobu, znas ona je jos uvjek s menom.....ljubav uvjek ostaje, uspomena ostaje zauvjek..............probaj tako razmisljat..... :) i p:S.Svida mi se jako novi dizajn!

    avatar

    08.09.2006. (19:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...