Komentari

koreapeach.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • admir..

    Svaka čast. Elo&Kemo(junky killers) su fakat predobro odsvirali. Na otoku nisam isao,al vjerujem da je bilo dobro.
    baj d vej napokon kul i ozbiljan blog :)
    peace

    avatar

    13.08.2006. (12:51)    -   -   -   -  

  • GeTiA

    E onaj pa izvini bokte nisam mislila tolko lose da je bilo ....i rekla sam da su junkie killers za svaku pohvalu...nemoras mi govoriti koliko ste se trudili za to ...znam kako je to...ja sam bila jedan od organizatora rege festivala koji je tu bio...cula sam da je bilo dobro a ja nisam bila na njemu jer sam tad bas otisla na more i znam koliko smo se namucili oko toga da bi et opet neki govorili da im se nije svidjelo...hmmm fino je sto ste se potrudili samo ako se meni i nije bas svidjelo jebga imam pravo na svoje misljenje nek te to ne uvrijedi il sta god ...pozz..

    avatar

    13.08.2006. (14:38)    -   -   -   -  

  • Florian Schneider-Esleben

    @grateful_floyd: JUNK je odličan..odsvirali su momački..na otoci, velim ti bilo je dobro..koliko se može reći jer je bila kiša..a za blog ti hvala, trudim se da pišem normalne, ozbiljne i kul stvari, ali ponekda popizdim i sve ode u Qratz...
    @NaTuReIsAwHoRe: ej, nema potrebe da se izvinajvaš, sve ovo su normalne reakcije... malo sam te napao jer nisam znao da si radila u organizaciji regea, ja sam bio i bilo je odlično..mislim koliko love toliko muzike.. napad je bio jer sam pomislio da si i ti možda jedna od onih bihaćkih lica koje pocijeli dan viđam, slušam kako kritikuju a neće prstom da maknu..sorry što sma to pomislio..nadam se da će sve biti OK!!!
    kizz

    avatar

    13.08.2006. (14:47)    -   -   -   -  

  • GeTiA

    Ej ma uredu je ..i ja imam slicno misljenje o mnogima hehe :) pozz

    avatar

    13.08.2006. (16:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...