Komentari

forgottensoul.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • dora

    neznam kaj da ti napišem. nisi to mogla bolje.. fakat sam bez riječi jebote

    avatar

    09.08.2006. (12:07)    -   -   -   -  

  • Princess Sara

    lijep post.ja sam opet postala optimistična i pokušavam se veseliti i malim stvarima.pusek,jedva čekam da se vidimo.moram te pitati nekaj(to ću kad se vidimo;ovo je drugo pitanje).do kada ćeš onda ostati?jesi pitala starce?kissa'n'pozz

    avatar

    11.08.2006. (15:05)    -   -   -   -  

  • Unfaithful *

    soulful: bok ljubavi... evo, uspjela sam po skrivečki svratiti do tebe :) post je zaista... fenomenalan i dubokouman!! :) većinu sam čula jučer, ali pametno zboriš, jako si lijepo ti to sve sročila. :) znaš, ponosna sam na tebe, zaista malena. Kao da sam čitala post neke 20.-godišnjakinje. Vidjet ćeš, još ćeš se puno puta u životu promjeniti i shvatiti neke stvari. Važno je učiti iz svog iskustva, biti pozitivan, živjeti za trenutak... sve ostalo kad-tad dođe. Šaljem puno pusa, volim te!!!!! :)

    avatar

    13.08.2006. (12:23)    -   -   -   -  

  • tana

    evo napokon i ja ostavljam komentar :P slazem se s privy, post je fenomenalan, dubokouman... predivan:.. :) stvarno, svaka cast :) ostadoh bez teksta...
    ugl, sorry kaj tek sad komentiram :roll eyes: znas da sam ja zla :D
    saljem ti veliku veliku veliku pusu

    avatar

    17.08.2006. (12:54)    -   -   -   -  

  • Girls just wanna have fun! :)

    ah, ljubavi, tako si me razveselila svojim komentarom. mislim, komentar je tužan, ali mi je tako drago što misliš na mene.
    a ne znam više što da mislim... teško je. ali jako se ponosim samom sobom što sam napokon nešto učinila i maknula se s mrtve točke. treba vremena da prođe....
    voljela bi da se opet nađemo jedan dan.... ne znam još točno kada.
    pusa, volim i ja tebe!!!
    :)

    avatar

    17.08.2006. (13:43)    -   -   -   -  

  • O njemu

    covijek samo bude jaci i zeljniji zivota i ljubavi.
    Mene isto sve sto mi se desilo zadnjih godinu dana samo napravilo jacom, vecu volju za zivotom imam i za ljubavi,i sto vece kritike padaju, ja sam zeljna sve. Cuvaj se, I sretan rodjendan iako je malo kasno za cestitka..

    avatar

    17.08.2006. (18:24)    -   -   -   -  

  • *nymphadora*

    evo,evo,ostavljam ti komentarcic....

    avatar

    17.08.2006. (22:00)    -   -   -   -  

  • O njemu

    hvala na javljanju, znam da je tesko sada u tvojim godinama da mi kazes nesto "pametno" o mojoj situaciji. Bolje ti je sto nemas tih briga. ;)
    A to je to sto i ja mislim. Ne bi volila da budem ona stara mama. Ne bi volila da imam prvo dijete kad mi bude 30. Kao sto mnoge moje vrsnjakinje koje ja znam, svaka hoce dijete tamo u 30-im. Sta ce tada. Ja znam neke kojima starci imaju sada skoro 60, a njima je po 23- 24 godine. Malo zalosno.AL sta ces.
    Meni je uvijek zelja bila da imam dijecu, i da ta dijeca ne budu kasno rodjena. Moja mama je imala 21 kad je mene dobila. Mislim mladja od mene, udala se i sve. A ja nisam ni blizu toga, ni jednog ni drugog. Nadam se da ce biti nesto do 25-te godine. Poslije 25 meni je kasno. Za moj pojam.
    Znas sta me naj vise ljuti. One cure koje ne zele dijecu al im BOg da da zatrudne, i onda se ociste ili ih zadrze iz nekih pogresnih razloga.
    Nadam se da ti neces imati probelma kao ja sto imam sada. DO tada budi happy i uzivaj, i mani se sex-a, za sada :)

    avatar

    17.08.2006. (23:20)    -   -   -   -  

  • Lady Lenna

    Evo pa da ti ostavim komentar na ovaj fakat dubokoumni post. Slažem se sa onim što si napisala. I još ti jednom želim zahvalit na ovom ljetu. Bilo nam je zakon i stvarno sam se dobro zabavila. Drago mi je što je i tebi bilo dobro. Evo ovim putem ti želim poželjeti i sreću u novoj školi znam koliko nekom znači kad se upiše u gimnaziju u koju je oduvijek htio ići. Mislim da si ovu godinu proživjela punim plućima i čestitam ti. Čak ti se i divim... ak moš vjerovat... hehe...e pa nadam se da će ti i sljedeća godina biti takva. puno kisača šaljem ti ja a vjerojatno i Francuz...pozdrav

    avatar

    23.08.2006. (18:26)    -   -   -   -  

  • marta

    ma imas prav, fala na komentaru...

    avatar

    24.08.2006. (13:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...