Komentari

svijetf1.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • bokygs

    bio sam u Srbiji,u nekom malom mjestu 20 km od Beograda.Dobro sam se proveo,ali ipak je kod kuće najljepše!p0zdrav!

    avatar

    19.07.2006. (20:55)    -   -   -   -  

  • bussy mama

    Pa šta da kažem, ovi u Ferrariju jednostavno drže Schumija na nekavom tronu, mislim vidim da voliš Michaela, ali što je istina istina je.
    Politika Ferrarija je uvijek bila "2 vozač čuva 1 vozaču leđa!" Iskreno Schumacher nije navikao na drugačiji tip vožnje. Kad je tek počinjao imao je sasvim drugačiju taktiku, sličnu kao Rai, bio je ofenzivan, impulsivan, čovjek koji je igrao na sve ili ništa. Onda je mislim negdje oko 95 ili 96, ako se ne varam, došao u Ferrari i ovi su ga razmazili. Dobio je the best mehaničare, ne možeš usporediti ni sa Massinim, najbolju opremu. Motore je mijenjao kao čarape, a gume da oi ne spominjem. Prvo mu je leđa čuvao Barrichelo, a sada Massa.
    Zato je Schumi prošle godine ostao kratkih rukava, Ferrari jednostavno nije znao plivati u novim vodama represivnih mjera, sjetimo se samo guma i politici njihovog mijenjanja. On nije navikao gledati naprijed i iza, braniti se i napadati u isto vrijeme, kriva je politika momčadi, a uz to jednostavno je došao Alonso. Mladi vozač koji je htio sve, koji je željan pobjede, i ima glad za njom. Tu je bio i Fisico, ne znam šta mu je ove sezone, i Raikkonen, koji definitivno ima sreće ko žaba dlaka. Sve to je tada aktualnog prvaka stajalo naslova, sad se malo povratio, ali ipak stoji činjenica da mu za vratom pušu 2 ili 3 odlična mlada vozača.
    Sljedeću sezonu bit će mu još teže ako Ferrari promjeni politiku ili Massa izgubi živce. Nije lako znati da si dobar a da moraš voziti za nekog drugog.
    Malo duže ali šta mogu, to je moje viđenje stvari. Go Feri i Rai, najbolji vozači.
    E, da li možda znaš link za Alonsa, mislim službeni.

    avatar

    20.07.2006. (12:56)    -   -   -   -  

  • fala ti splite ca san tvoje dite

    a sad......necu oko toga........meni je bila najlipsa.....za to mi niko nece srat......bar ne odi........

    avatar

    21.07.2006. (20:38)    -   -   -   -  

  • fala ti splite ca san tvoje dite

    cekaj.........sljedeca trka je u dojčland...........jeli uopce pitanje ko ce dobit?

    avatar

    22.07.2006. (14:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...