Komentari

perplexe.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • wuff, wuff.. awff... slurp. mah, mah. awff

    HAPPY B-DAY MARKY!!!!!!!!!!!!!!!!
    a Elvis? i on je bio prije nego se Marky vratio.
    nego - moja frendica kaze da te vidla jucer na ribnjaku. mislim, ona je rekla: gle, kaj nije ono ona maja perplexe? i ja sam bila tam ali te nisam vidla jer si otisla a i da si ostala ne bi te skuzila jer imam prilicno veliku dioptriju a ne nosim naočale, tak da... nevermind. jesi li bila tamo?

    avatar

    15.07.2006. (16:44)    -   -   -   -  

  • Midnight madness

    ah vidiš..lijepo da se netko i toga sjetio...pozdrav:)***

    avatar

    15.07.2006. (20:19)    -   -   -   -  

  • Hrabren

    Aha himna...

    «I Wanna Be Sedated» je jedna od najpoznatijih singlova punk rock grupe The Ramones. Objavljena je 1978. te se pojavila na njihovom četvrtom albumu, Road to Ruin. Pjesma je poslužila i kao soundtrack za mjuzikl Times Square iz 1980.
    «I Wanna Be Sedated» je napisao Joey Ramone kada je trebao u London u bolnicu na tretman nakon što je slučajno po sebi prolio kipuću vodu. Joey je običavao inhalirati paru iz čajnika prije nastupa kako bi pročistio sinuse. Časopis Rolling Stone prozvao ju je «God-does-the-road-ever-suck song» (što god to bilo) i uvrstio je na 144. mjesto svoje ljestvice «500 Greatest Songs of All Time».
    U intervjuu u vezi s ovom pjesmom, Joey objašnjava refren: «Ovo je tipična pjesma za putovanje (tzv. road song). Napisao sam je 1977/78. Danny Fields bio je naš prvi menadžer i tjerao nas je na rad do iznemoglosti. Bili bismo na turnejama po 360 dana godišnje, otišli smo do Engleske i stigli tamo oko Božića, a u to vrijeme se London zatvara. Nemamo što raditi i ne možemo nikamo otići. Tako smo se našli u Londonu po prvi puta u našem životu, a Dee Dee Ramone i ja smo dijelili hotelsku sobu i gledali The Guns of Navarone (film iz 1961. o Drugom svjetskom ratu). Dakle, nismo imali nikakvog posla, mislim, napokon smo u Londonu i eto što radimo, gledamo američke filmove u hotelskoj sobi».
    «I Wanna Be Sedated» su obradili The Offspring. Bend Sugarcult svira ovu stvar na svakom live nastupu. Možemo je čuti i na soundracku filmova «School of Rock» (2003) (Rock 'n' Roll škola) i Detroit Rock City (1999), kao i u PS2 igri «Guitar Hero».

    avatar

    16.07.2006. (12:59)    -   -   -   -  

  • petra the punk

    Oi! Ma naš kaj....ovu destinaciju sad nebi mijenjala za milijun kvartova!!! Ona kad bi došla na Ribnjak nebi se vratila doma... Sa svima bi se išla svađat i na kraju bi iznervirala sve oko sebe tak da bi ju neko razbio. Al....nije ona bitna sad. Ne pada mi na pamet (bar za sad) da se odreknem Ribnjaka. Pre dobro mi je tam!! Ajd pozdrav!!

    avatar

    16.07.2006. (17:11)    -   -   -   -  

  • petra the punk

    Btw.... MARKY.......HEPI BRZDEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    16.07.2006. (17:12)    -   -   -   -  

  • sirius a

    kak si dobro sredila blog. baš je super ovaj background s narančama. sad sam se sjetila paklene naranče. da. happy b-day marky! puspus

    avatar

    16.07.2006. (17:47)    -   -   -   -  

  • 333-Half of a way to hell

    možda zalutaju ramonesi. sviramo misfitse, danziga, metallicu i panteru. zasad.

    avatar

    16.07.2006. (22:41)    -   -   -   -  

  • Ana

    a,hrabren.vidi se da puno znas.samo zamijetila sam da uvijek iznosis hrpu cinjenica.i nikad osobni dojam .inace,tomislav brzo udara,nija za cure

    avatar

    16.07.2006. (23:34)    -   -   -   -  

  • Hrabren

    Kao prvo isprika: Naravno da na Knock me Down ne pjeva John, on do Californicationa gotovo ništa pjevao, nego Anthony. Naišao sam na onaj pogrešan podatak i provjeravao malo, no nigdje nisam našao to isto, a ni suprotno pa sam ostavio. Sorry mr. Kiedis, bio si u pravu što se ovog tiče.

    @ Ana - kako nema osobnog dojma, vidiš da piše "ah, himna". To je i te kako osobni dojam, sve sam rekao;) A više o onome što ja mislim o toj pjesmi nisam napisao, jer ne vjerujem da to ekipu zanima, jer ionako nitko ni ne komentira post, nego uglavnom svi bezveze drobe nešto pa se ne isplati.

    avatar

    17.07.2006. (11:36)    -   -   -   -  

  • đingis kan

    ja njega jako volim i ja sam jedina od mojih prijatelja koja se sjetila rođendana.......... i bilo mi je žao jer nije fer a svi su se oni nazivali nekim fanovima... nek poživi još 10 godina, onda bum ja njega upoznala ;D;D

    avatar

    17.07.2006. (12:50)    -   -   -   -  

  • skalex ®™

    u sori. OVO je pravi link.

    avatar

    17.07.2006. (13:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...