Komentari

sperm.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • dviz

    Da, ražalostilo me kad sam to vidjela jer uopće nije bilo smisleno za čitatelja metroa, tako sam htjela, i pokušala, mnogim svojima objasniti blogosferu, ali bilo mi je teško to učiniti ukoliko ti neki nisu bili sami vizionari, i onda me metroova rubrika razveselila zbog nade da će ipak ljudima približiti vrijednu informaciju o fenomenu bloga, ali kako je to učinjeno, samo će je pomutiti i frivolizirati.

    avatar

    13.07.2006. (12:08)    -   -   -   -  

  • desale

    mislim da zaključke donosite prerano. za neke stvari treba vremena da sazriju, a blogosfera je na pravom putu.

    avatar

    17.07.2006. (20:40)    -   -   -   -  

  • dany

    ovako:izdavaštvo, brojke, novine i interes čitača,meni je nepoznat,zaista skromno kažem da veliki dio mojih tekstova govori o blogu i internetu,možda i to može biti tema.Taj efekt ekrana,riječi i slike bez glasa,mene to toliko zasljepljuje,da sam već"slučaj".Dakako lupetam i smetam sa mojm velim idejama,samo sam htjela kao da se pokaže kakav i zasigurno dobar ,pa i loš poticaj i za razmišljanje i za pisanje i za fotografiju ima sloboda bloga i opis profila,e sad tko je pjesnika shvatio,shvatio.To.

    avatar

    08.08.2006. (10:48)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Nisam to vidjela ali ne čudi s obzirom da nisam stigla ni kavu popiti u miru, a kamo li proučavati tisak u Hrvata ali zašto ne pokreneš nešto na svoju ruku. Mogao bi znaš i sam i isplatilo bi se kad tad ;))

    avatar

    22.08.2006. (21:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...