Komentari

wannabemama.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Vražja posla

    Čuj, valjda je to normalno svim roditeljima barem jednom u životu. Ne znam kako je to... I znam da nema smisla da to govorim da se ne brineš kad i sama to znaš. Uživaj!

    avatar

    13.07.2006. (07:36)    -   -   -   -  

  • mama sepia

    ja još ni nisam trudna, na žalost, ali svejedno me ponekad uhvate grozne misli, npr. što ako moje dijete padne u parkiću s ljuljačke ili se ne uspije upisati u željenu srednju školu...mislim si, ak je to normalno kod mene, onda je normalno i kod tebe, proći će...i sve će biti u redu....drž se :)))

    avatar

    13.07.2006. (08:21)    -   -   -   -  

  • jednostavan život za komplicirane

    Prvi put sam kod tebe i drago mi je. Ja sam sad 12+5, isto imam sto dilema, ali otkako sam trudna nikad nisam mislila pozitivnije. Imala sam problema u početku, i sad se trudim uživati što više. A sto misli imam, je li zdrava, kojeg je spola, kako ću se brinuti za njega ako je muško (to ne znam), jesmo li dobro ime izabrali, hoću li biti histerična, kako ga dobro odgojiti, i još more sličnoga. Imaš pravo, nije lako našim muževima. Veliki ti pozdrav šaljem!!!

    avatar

    14.07.2006. (14:20)    -   -   -   -  

  • sexyžena

    Sve je to normalno, al rasvijetli misli i razmišljaj malo i o pozitivnim i lijepim stvarima.I smiješi se ja se stalno smijem, kažu da će moja beba biti najveselija na svijetu jer joj je mam stalno vesela i neprestalno se smije.

    avatar

    14.07.2006. (15:44)    -   -   -   -  

  • ***

    Dobro si to opisala! Toliko sam s prvim djetetom bila u strahu da nisam uživala dovoljno u tim prvim mjesecima majčinstva. Nije to bila ona poslijeporođajna depresija, nego strah jer me uplašila spoznaja da to malo i krhko biće ovisi samo o meni i mužu. Tek sam s drugim djetetom uživala u potpunosti. Tko zna što bi bilo s trećim...Važno je da uz sebe imaš osobu koja te razumije i voli, a sve ostalo će ići samo od sebe, instiktivno.

    avatar

    29.07.2006. (22:02)    -   -   -   -  

  • Kirshna

    nisam te ni ja već dugo posjetila i vidim da sam puno toga propustila...
    prvo i osnovno čestitam na skoroj prinovi, jako mi je drago...
    nedaj se izbedirati, misli pozitivno...
    pozdrav

    avatar

    30.07.2006. (18:59)    -   -   -   -  

  • biba

    avatar

    13.11.2006. (09:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...