Komentari

perplexe.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • skalex ®™

    mrzim pinheada, ali obožavam spidermana - to ej prejebena pjesma!! jako mi se sviđa kako si sredial dizajn, baš kao onaj post o narančastoj boji.......... to je prezakon boja....... pozdjav

    avatar

    01.07.2006. (14:49)    -   -   -   -  

  • skalex ®™

    btw stavljam te u kontakte

    avatar

    01.07.2006. (14:50)    -   -   -   -  

  • wuff, wuff.. awff... slurp. mah, mah. awff

    hey ho.
    ah, sto da kazem.
    aaaaaaaaaaa
    wowim wowim
    previse.
    P.S. jos mi ne rade cedeji a mucim se svaki dan

    avatar

    01.07.2006. (21:12)    -   -   -   -  

  • Hrabren

    Spider-Man
    Budući da je mjuza iz crtića Spider-Man super i lako ulazi u uho, mnogi su bendovi preradili tu stvar ili ju interpretirali na svoj način, uključujući The Ramones (spot gore), Aerosmith, Timbaland, Moxy Früvous (često pogrešno pripisuju bendu "They Might Be Giants"), The Distillers i Tenacious D. U filmovima iz 2002. i 2004. pjesmu izvode ulični svirači; najvažniji su Jayce Bartok i Elyse Dinh.

    avatar

    02.07.2006. (12:00)    -   -   -   -  

  • Hrabren

    Pinhead
    Dio ove pjesme inspiriran je horor filmom iz 1932. kojeg su Ramonesi pogledali tijekom turnejeu Ohiu, godine 1976. Film se zvao "Freaks". Na kraju filma je scena gdje frikovi ustaju i preuzimaju, vičući: "We accept you, one of us, Gooble Gooble." Ovo je Ramonesima poslužilo kao ideja za njihov "Gabba Gabba Hey" povik, koji je postao trademark fraza i simbol okupljenih fanova.
    Studijski inžinjer Ed Stasium (sa Hey! Ho! Let's Go! The Ramones Anthology): "Zabavljali smo se sa Pinheadom. Imali su taj 'Gabba gabba hey' povik, a ja sam se poigravao kontrolama za mijenjanje brzine, više za šalu. Povećavao sam brzinu, i usporavao, a Dee-Dee je izjavio: 'This is cool!'. Na kraju je ostalo na snimci. Može se čuti piskutavi glasić koji viče 'Gabba gabba'.

    avatar

    02.07.2006. (12:57)    -   -   -   -  

  • Luka Delić

    Bokić! Ja sam Luka Delić. Moj brat i ja smo snimili film koji se zove "Deadly 50 Bucks". Prijavili smo ga na Pula film festival. Odabran je i uvršten među trinaest filmova koji će biti prikazani. Postoji natječaj za najbolji film. Molim vas da posjetite www.pulafilmfestival.hr . Na naslovnoj stranici, lijevo, pišu imena nekoliko filmova. Piše: "dofuraj svoj film". Ispod popisa filmova kliknite na "prikaži sve". Desno će se prikazati popis trinaest filmova. Pronađite film "Deadly 50 Bucks" te kliknite na "Luka i Marko Delić". Time ćete dati svoj glas mojem filmu. Glasanje traje do 18. srpnja 2006. godine. Unaprijed hvala!

    avatar

    12.07.2006. (10:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...