Komentari

prettycult5.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • ...Heidi...

    eejjj jube... da, pogledi.. meni su dosta puta i odmogli jer su me doveli u nezgodne situacije.. ali eto.. i da, mislim da se kroz njih može razaznatije li se neko sviđa...ili se podruguje :(... nemoj gledati u "prazno" nabaci osmijeh na to lijepo lice i ne slušaj sve što drugi rovore! kiss veliki

    avatar

    10.06.2006. (19:00)    -   -   -   -  

  • Apple

    lol. Tvoji pogledi su legendarni! Pogotovo nakon sto ti objasnim matematiku :p Nikad nisam sigurna jesi shvatila ili ne :/ :p
    A sad ozbiljno. Ja obozavam oci i poglede. Kroz njih se moze jako puno toga saznati. Ma koja slika, oci govore tisucu rijeci! :D Ma kako god da klisejski zvucalo ja obozavm kad netko nekog gleda "telecim" pogledom :))) Volim vidjeti na drugima da gledaju nekog tko im se jako svida.
    Ma oci su zakon 8) Odmah mozes vidjeti kakva je osoba i sto misli o tebi po nacinu na koji te gleda. Ali jest, malo je neugodno gledati u oci ljude koje bas i ne znas.
    I Mere, ne mislimo mi da si ti luda. Ti JESI luda :) (SALA! ;p) Nego, ako imas neku misao ne daj da te netko pokoleba, "idi za onim sto ti srce veli". Mislim da je u 90% slucajeva vazniji tvoj unutarnji glas nego neciji glas koji ti ulazi kroz vanjsko, pa u srednje, onda u unutarnje... o ne, zamalo poceh o psihologiji! (*krik*).
    Ukratko, slusaj sebe i ne daj da drugi diktiraju sto da TI radis.

    avatar

    13.06.2006. (20:45)    -   -   -   -  

  • * tE!cA *

    khm,khm...
    imala sam jedan post o pogledima.. recimo da je to bio jedan od rijetkih mojih pametnih postova... hiih... nego... amo ovako...
    da pogledi nemaju nikakvu funkciju cure nebi pooosebnoo pazile kako šminkaju oči..znaš, ono, naglašavaju ih..malo olovkice, 5_erostruka maskara i tako....da... why? jer je to ubojito oružje.. i onda ti izađeš van,recimo...pogledaš nekog tipa, tvoj pogled mu kaže "ee,zgodan si mi..mogli bi nas dvoje...." a njegov pogled vraća poruku i kaže "imam curu,ali koga briga,i ti si meni zgodna,amooo"
    khm,khm...ok, shalim se...ma pukla sam skroz..ali to je ka banalan primjer da se i bez suviše riječi možemo sporazumjeti pogledom....
    ..da vidiš kako se samo ja i moja "najdraža" profa iz kemije kužimo...lol_china....
    aj aj... cmokaaaaaa

    avatar

    18.06.2006. (01:47)    -   -   -   -  

  • amy-_-lee

    Ej! moje mišljenje znaš! Pogledi uvijek nešto znače! Pussaaaaaaaaaaa

    avatar

    21.06.2006. (22:52)    -   -   -   -  

  • try to keep up

    da....pogledi....znam o čemu govoriš....vjeruj mi....i to jako dobro.....gledaj,nekad ti se može učinit da te netko gleda ravno u oči.taj netko je najčešće osoba koja tim se sviđa.ionda više ni sama ne znaš jel to umišljaš ili te on stvarno gleda....da....e,koliko god prizemljavajuće zvučalo,u školi ti pogledi nisu nikad ništa značili.previše je ljudi.....svi gledaju u svakoga.....hm....ne znam.....ali kad si u discu ili negdje to je flert.čisti.eye contact.

    avatar

    22.06.2006. (10:46)    -   -   -   -  

  • Apple

    ok, promijenila si avatar i sad... oces vise sto novog pisat, a? ;p imala bi o cemu (hint: zeludac, ocat, palacinke itd. itd. itd. :))

    avatar

    06.07.2006. (15:37)    -   -   -   -  

  • mortischa

    da,kontam o čemu pričaš...al ja sam prestala vjerovat u 'poglede' jelte..i ne preporučujem traženje nečega u pogledima..jer se možeš na kraju razočarat,manje il više..

    eto...vidimo se..kizz ;)

    avatar

    11.07.2006. (15:27)    -   -   -   -  

  • ...Heidi...

    ostavljam ti pozdrav....

    avatar

    02.09.2006. (17:04)    -   -   -   -  

  • VIris

    mozda ase mogu pogledi skontati ali ja nisam jedna ta!!! Ja imam osjecaj da nikad nemozes stvarno reci ti samo ti to moze reci osoba koja zna tebe pa i bar malo tu osobu!!!! ja sam jedna od tih na cijoj se faci vidi sve krivnja ljubav privlacnost sreca tuga ....i da ne nabrajamo a ti to najbolje znas!!!!!!! Pisala sam novi post !!!vidim komentar soon pusa!!!!!

    avatar

    12.09.2006. (02:13)    -   -   -   -  

  • ...Heidi...

    eii... evo samo da ti ostavim novi link bloga... :)) kiss

    avatar

    23.09.2006. (10:33)    -   -   -   -  

  • mortischa

    avatar

    12.11.2006. (23:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...