Komentari

indigodjeca.blog.hr

Dodaj komentar (25)

Marketing


  • Tanja

    zanimljivo i pomalo zastrašujuće....ugodan vikend i lijep pozdrav:-))

    avatar

    09.06.2006. (08:40)    -   -   -   -  

  • osmijeh....

    jako zanimljivo, ali .... ipak.... dok bolje razmislim, i oni kao i svi drugi nisu ništa bolje zaštićeni od svega što nam život nosi :-))))

    avatar

    09.06.2006. (08:58)    -   -   -   -  

  • Irida

    indigo pojedinaca je bilo u svakoj epohi i u svim kulturama..........radi se o tome da njihova pojava danas postaje sve raširenija i to je dobro........irida

    avatar

    09.06.2006. (09:08)    -   -   -   -  

  • E D I T A

    Trebalo bi malo "da obiđeš druge blogere, jer tema o kojoj pišeš je stvarno zanimljiva, edukativna za sadašnje i buduće roditelje, za " bake i djedove" a i za nas koji smo u toj skupini odraslih i nalazimo dio sebe u izloženom. Lijep pozdrav.

    avatar

    09.06.2006. (09:21)    -   -   -   -  

  • Kala

    evo citam zadnja 2 posta, zaista zanimljiva tema o kojoj pises...kao sto samvec i ranije napisala... ovo mi je nesto sasvim novo i zaista me zainteresiralo : ) pozdrav ti saljem, hvala na komentaru

    avatar

    09.06.2006. (13:06)    -   -   -   -  

  • katrida

    .....ja stvarno neznam kako sam izgurala tri godine bez spavajna,toliko mi je puta palo napamet da tražim dječje tablete za spavanje.Nekako sam instiktivno znala da to zdravom dijetetu ne treba,da je takvi,veseo,zadovoljan ali nema potrebu za snom.U školi ,kaže učiteljica,dok druga dica i ne čuju pitanje,on već odgovara.Ja sa njim ništa ne radim jer itako ima previše znanja.,a i nadprosječno sposobna djeca nemaju nikakvu prednost ili mogučnost,npr.kako je informatika najpoželjnija aktivnost u školi,ne može moj sin na nju jer ja kao nezaposlena nemam neki socijalni status,nego djete roditelja koji imaju najbolji socijalni status,to je naša stvarnost,iako je taj dječak spor,intelektualno,a i roditelji mu mogu priuštit privatni tečaj, to samo navodim primjer bez zadnjih misli...............pozdravić.....

    avatar

    09.06.2006. (13:17)    -   -   -   -  

  • And the fairy tale begins...

    Počela sam čitati tu knjigu, vrlo je zanimljiva.

    avatar

    09.06.2006. (16:11)    -   -   -   -  

  • regrut

    hej hvala na komentu sunčanim zrakama!ovo mi ,kad sam pročitao zvuči kao da će nas "obične ljude" istrijebit i zamijenit indigo djeca!!!

    avatar

    09.06.2006. (17:14)    -   -   -   -  

  • SAM BOG ĆE ZNATI

    Mislim da ipak ima nas više indigo-roditelja pa to samo tokom vremena prijeđe i na djecu ?!!?

    avatar

    09.06.2006. (17:34)    -   -   -   -  

  • zgbaba-bez šminke

    najgore je kaj ima puno više otupjelih i nezainteresiranih roditelja kojima je puno jednostavnije prihvatiti savjet "stručnjaka" pa umjesto da se klincu posvete, fino ga zdrogiraju i klinac-bubac! :((

    avatar

    09.06.2006. (18:04)    -   -   -   -  

  • annab18

    baš je lijepo ponovno proživljavati tu knjigu. pročitala sam ju negdje tamo prije dvije tri godine, nemam pojma više. samo znam, da kad mi je frend rekao da je indigo i da postoji knjiga, te kad je počeo pričati što mu je sve odvijalo u njegovom životu. proživljavao ....činilo mi se da mi filozofira i da mulja, doslovno koej gluposti priča, ali to sam sve mislila, nisam mu rekla iako je on to sve znao. tek kad sam pročitala knjigu, shvatila sam neke stvari koje je on činio, razmjela sam bolje i počela sam vjerovati. odnosno, sve što je on rekao ili činio tek nakon pročitane knjige, imala su smisla. pozdrav od mene....pusa koka....mala slatka crvena

    avatar

    09.06.2006. (18:44)    -   -   -   -  

  • amicaa

    evo nesto malo od mene,primjer broj 1:


    Brian je problematično dijete. Ne voli pratiti postavljena pravila u školi, i odbija učiti gradivo u kojem ne vidi smisao. Unatoč lošim ocjenama, njegovi roditelji znaju da je on nadareno dijete.Kod kuće može satima koncentrirano raditi na svojim modelima raketa.

    Dijagnosticiran mu je poremećaj koncentracije ( ADD).

    Brianovi prijatelji i kolege ga nazivaju pogrdnim imenima,...on plače..Osjeća se progonjenim i zaklinje se na osvetu jednog dana.Ponekad vidi svoje prijatelje okružene obojenom svjetlošću, vidi anđele, čuje ih i razgovara sa njima.Intuitivno osjeća bol svoje majke, i zna da će joj biti bolje ako položi svoje ruke na njena leđa.Uznemiren je svjetskim problemima, poput beskućništva i uništavanja šuma. Cijelim svojim bićem želi riješiti taj problem i poboljšati svijet. Brian je Indigo dijete.
    primjer broj 2:

    Sarah, Indigo dijete kaže o sebi: "kao dijete sam znala da sam drugačija. Potvrda mojih osjećaja mi je došla još dok sam bila u vrtiću. Jednog dana, dok sam gledala stariju ženu kako sama objeduje u restoranu, preplavile su me misli o vremenu, starenju i smrti. Osjetila sam veliko razumjevanje žene koja se bliži kraju svog života tjeskobu pri pomisli na vlastitu smrt, i veliku empatiju za sva bića koja postoje i koja će ikada postojati ( znala sam da će proći kroz slične duhovne turbulencije).Obuzela me beskrajna tuga, i za trenutak sam zaboravila da ja, četeverogodišnjakinja , postojim. U tom trenutku sam imala 80+ godina."
    ako ste negdje ovo vec vidjeli,mozda netko nije,
    Pozdrav indigo dj.::))

    avatar

    09.06.2006. (19:12)    -   -   -   -  

  • amicaa

    opet ja trinaesta,al na taj dan sam i rodena......na svom blogu sam prenijela jedan vrlo zanimljiv intervju,tu bi bio predugacak....ne bi sad htjel reci da svi imao indigo djecu il da smo sami to,al men bas zanima moj sin...a bome i kcer..kako saznati to?Puno te pozdravljam::))

    avatar

    09.06.2006. (19:53)    -   -   -   -  

  • safiris

    pročitala sam tu knjigu...moram priznati da mi se više sviđala ona o kristalnoj djeci...nekako je pisana sa više duše...oduvijek mi je smetalo kada se indigo pojam vezao ponajviše uz hiperaktivnost a duhovna strana ove djece i poruka koju nose i zbog koje su došli na planetu pala je u drugi plan...da se više pažnje obraća na duhovnost i promjene koju nose u sebi mislim da bi i hiperaktivnost bila umjereniji simptom...pusa i zagrljaj za širenje horizonta:-*)

    avatar

    09.06.2006. (20:17)    -   -   -   -  

  • punk petar pan

    samo te pozdravljam :) čekam konkretne činjenice :) pozz

    avatar

    09.06.2006. (20:49)    -   -   -   -  

  • LokalPatriot

    i dalje sa zanimanjem pratim.. :-))

    avatar

    09.06.2006. (23:59)    -   -   -   -  

  • Gaga

    VEOMA ,VEOMA ZANIMLJIVO. NO BILO KAKO BILO DECA SU SAMO DECA I NE MOGU BIRATI NI RODITELJE, NI MESTO , NIVREME ROĐENJA . STOGA , PRUŽIMO IM SVU MOGUĆU LJUBAV! VELIKI POZDRAV OD GAGE!!!

    avatar

    10.06.2006. (07:06)    -   -   -   -  

  • BW

    još jedna jako zanimljiva tema ali za mene malo i zastrašujuća,ali tu smo da im pomognemo jer to su samo nevina djeca i njima treba pkloniti što više pažnje i beskrajne ljubavi.pozdrav tebi.

    avatar

    10.06.2006. (09:09)    -   -   -   -  

  • katrida

    ..........pročitala komentare.......

    avatar

    10.06.2006. (09:18)    -   -   -   -  

  • gugo

    ja još učim:)...naravno da je ovo više od posta,.a knjigu potražim,zagolicala me je sva ova tema..pozdrav

    avatar

    10.06.2006. (13:06)    -   -   -   -  

  • sunfire

    hej, pozdrav... i dobar dan želim :)

    avatar

    10.06.2006. (15:24)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    lijep ti i ugodan vikend zelim...

    avatar

    11.06.2006. (08:48)    -   -   -   -  

  • fragile_79

    .... hm.... e sad treba da malo razmislim bolje.
    pusa

    avatar

    11.06.2006. (09:31)    -   -   -   -  

  • regrut

    pozdrav ,ajde sljedeći odlomak!!

    avatar

    11.06.2006. (10:29)    -   -   -   -  

  • Lady Di

    vrlo zanimljivo, pročitala u jednom dahu...čekam nastavak..ljubim*

    avatar

    12.06.2006. (11:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...