Komentari

talasaj.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • MY LIFE IS A SHIT...WHEN YOU ARE IN IT!

    what a fack?

    avatar

    02.06.2006. (13:49)    -   -   -   -  

  • Talasaj

    to i ja velim. apsurda nikad dosta.

    avatar

    04.06.2006. (21:16)    -   -   -   -  

  • KemoLaži

    Zagrebački Općinski sud danas je naložio radnicima Tvornice duhana Zagreb (TDZ) da napuste tvornički pogon u Jagićevoj ulici.

    Sud je donio i objavio presudu povodom tužbe Tvornice duhana Rovinj (TDR) protiv radnika Tvornice duhana Zagreb za ometanje posjeda jer su 7. travnja zauzeli pogon u Jagićevoj, za koji u TDR-u tvrde da je u njihovu vlasništvu.

    Radnici su pak to osporavali i tvrdili da je privatizacija TDZ-a bila nezakonita, usprotivili su se odluci Uprave TDR-a o gašenju proizvodnje u Zagrebu i zauzeli pogon.

    Sud je rješenjem utvrdio da su radnici oduzeli posjed TDZ-a i TDR-a tako što su se neovlašteno zadržali u tvornici, zaključali vrata i zauzeli pogon sprečavajući pristup TDR-u, čime su "oduzeli neposredni posjed TDR-a, a time i posredni posjed TDZ-a".

    Sudskim je rješenjem naloženo radnicima da omoguće neometan pristup TDR-u i otključaju ulazna vrata na južnom pročelju zgrade, vrate ključeve tih vrata i nekretninu vrate u posjed TDR-a i TDZ-a. Sud je radnicima naložio da napuste nekretninu i zabranio im smetanje posjeda ubuduće.

    Tužbeni zahtjev TDR-a usvojen je za ukupno 45 radnika tuženika, dok je za jednog tuženika odbijen u cijelosti, izvijestio je Općinski sud.

    avatar

    06.06.2006. (21:21)    -   -   -   -  

  • emigrant

    Što je dečki, ne da vam se komentirati presudu? Nije vrag da ste očekivali drukčiji razvoj događaja?

    avatar

    07.06.2006. (16:27)    -   -   -   -  

  • KemoLaži

    Hej studenti...gdje ste mi nestali... Ne osvježavate više svoj blog...Što se dogodilo?

    avatar

    30.07.2006. (15:10)    -   -   -   -  

  • Lori Cohen

    That was quite interesting, where you get all this interesting stuff from. I am your fan, the images were fine, the post was informative. Hats off
    MSC IT dissertation

    avatar

    10.12.2011. (12:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...