Komentari

postpunkrocks.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • megson

    btw. ira koji kurac ti znaš dal je prpić imo težak život il ne???!! jer sam da ti kažem on je imao full teži život od saračevića i par puta je gore prošo id njega!!! ne mislim ja na to kad je on bio kod ravnateljice,već nekaj puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuno gore! ma opće neću niš pisat neda mi se,a i reko mi je da šutim o tome pa ću šutit!

    avatar

    02.06.2006. (13:54)    -   -   -   -  

  • Kap

    mislim da nije imo ni u pola težak život neg saračević,zapravo sigurna sam.jasminova koma nije najgore kaj je on doživio.ni približno,al ne da mi se prepucavat s tobom.a taman da je imo ne znam kak težak život to ne opravdava njegovo ponašanje.

    avatar

    02.06.2006. (15:48)    -   -   -   -  

  • Bad boy

    KOZO JEDNA NISMO JU MI GADALI NEG VILI I SELE!!!!TAK DA...I prpica taknes i jauce zato kaj neznas kaj znaci imat sjebano koljeno..

    avatar

    02.06.2006. (18:29)    -   -   -   -  

  • matija

    pogledaj si mail bijač... i toliko o tome kako nećemo nać tvoj novi mejl... kolko god mijenjala naći ćemo... google rulz...

    avatar

    02.06.2006. (20:26)    -   -   -   -  

  • matija

    i koj je tebi kurac? pa poznavajući tebe nije nijedan jer si ipak lezba... no dobro, kak možeš reć da megi nije lijepa? helou!!! ko si TI da govoriš ko je lijep a ko ne? pa zgodnija je od tebe triput. i bolje da nije twiggy ko ti ovak fakat lijepo izgleda zato mi ira ne seri, jasno? to šta si ljubomorna na nju to je tvoj problem... ona ima sve kaj ti želiš: dečka (dobro ti želiš curu-seleš), ljubavni život, ljepotu... sou shut the fuck up!

    avatar

    02.06.2006. (20:36)    -   -   -   -  

  • Kap

    fala,al ne hvala ne bih htijela da mi tata treba platiti srednju jer ja nisam u stanju upast sama sa svojhim ocjenama!!i nikad ne bih imala decka poput prpica,radije bi se zaredila!!!

    avatar

    02.06.2006. (20:38)    -   -   -   -  

  • lilo

    kaj ima kod tebe?ja sad radim referat za tjelesni - o dinamu!!!!!!!!
    mislim pa i to je sport,jedino kaj se nadam da tip slučajno ne navija za hajduk - onda imam kulju!!!pusa

    avatar

    08.06.2006. (09:07)    -   -   -   -  

  • fina krepana :Đ

    heheh..drago mi je da nisam jedina koja vidi kakav je naš kapetan slatkiš!!!;))
    aj pozzzz...
    a zbog frendice se nemoj bedirat,jer da ti je prava al fakat prava frendica,branila bi te od svakoga a ne od nekog dečka...mislim da je glupo da je između vas dvije frendice stao dečko..to se dečkima nikada ne događa..nikada!
    ali eto,valjda vama nije bilo suđeno..aj bit će bolje...kiss!

    avatar

    23.06.2006. (01:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...