Komentari

allgames.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Lucca

    Moj frend Dr.Butcher je guštao u Morrowindu, prešao ga kompletno (KOMPLETNO), i jedva je čekao da Oblivion izađe. Normalno, par nadogradnji je bilo u međuvremenu. I? Kaže da je prelagano. U usporedbi s Morrowindom barem. Da mrzi činjenicu što je interface prilagođen više konzolaški nego PC-aški. I bome se slažem s njim, Microsoft se upleo i rekao da će igra biti i za X360 i basta. Je, stvarno, izgleda prejebenorealno i sve to, meni je igrivost sasvim OK, ali ja nisam prešao Morrowind, niti nijedni drugi Elder Scrolls. Ako će gubiti neke stare hardcore fanove poput Butchera (nije on potpuno razočaran, ali po njemu bi moglo bolje i žešće) da bi dobili nove, to nije to.
    I tko će dovraga kupiti mašinu za pokretati to čudo u potpunosti? Užas.

    avatar

    03.06.2006. (23:28)    -   -   -   -  

  • Lucca

    Prvo, stol sa kompom je u dnevnom boravku, ja učim u sobi na radnom stolu. Drugo, bunim se jer imam Pentium II i Win98 koji ne podržava monitor i tako monitor od par tisućica KN nema i ne može imati svoju punu snagu. Predivno, zar ne?

    avatar

    04.06.2006. (18:38)    -   -   -   -  

  • 3LANCER

    Pokrenuh jednom taj Oblivion na svom kompu (masina je solidna, Riddick i UT2004 rade bas lepo) pao sam na dupe od lepote sveta koji sam imao vremena detaljno da posmatram posto je igra isla kao slide-show u stabilnih 2-3 fpsa.

    avatar

    05.06.2006. (10:19)    -   -   -   -  

  • Dr. ButcherHR

    Pa sad ne bi se baš u potpunosti složio sa tvojom recenzijom, koja, iako dobra, ne predstavlja potpuni prikaz sve dobrote (znam da ovdje treba doći genijalnosti, ali believe me...)Obliviona. Priča je dobra, ali ipak malo prekratka, jer unatoč tome što si ti napisao da za preći main quest treba oko 30 sati, ja se ne bih u to kladio, pogotovo, jer sam ga ja prelazio na 30 levelu, a s obzirom na to što Oblivion ima taj sustav prilagodljivog AI-a it gets hard over the time.
    U svakom slučaju, napist ću ja detaljnu recenziju Obliviona, na Luccinom blogu (lijen sam da otvorim svoj), pa uživajte svi, i kako bi rekli rimljani "Panem et circenses!"

    avatar

    08.06.2006. (17:24)    -   -   -   -  

  • Cobalt

    Oblivion jos nisam krenuo igrati ali zato mi igra rodjak kada navrati kod mene.Sve u svemu njemu je Morrowind najaca igra pa znate kakav je lud kada je saznao u njemu da ce se nastavak zvati Oblivion prije nego sto je igra najavita od strane proizvodaca.

    avatar

    10.06.2006. (03:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...