Komentari

rockoholic.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • plava mala

    uistinu si sretna što imaš tako divne frendice, i vjerujem da ćete moć i za trideset godina piti tekilu...

    avatar

    04.06.2006. (14:50)    -   -   -   -  

  • BlackRose28

    upravo sam pročitala tvoj kom kod aristona o crkvi.. samo sam ti došla pruzit ruku, potpisujem tvoj komentar jer lijepo si to napisala.. razumijem i slazem se sa svime što govoriš.. ali vjerujem da shvaćaš da reakcije crkve i njezinih predstavnika se odrazavaju na sve kršćane.. u kršćanstu su oni naše duhovno vodstvo, na papiru.. a istina je da Crkva zna opako šokirat stavom... zaista se slazem sa svime iako sam drugačija vjernica... respect ;)

    avatar

    06.06.2006. (17:54)    -   -   -   -  

  • Lovac_u_žitu

    eto i mene "isprovocirao" komentar kod Aristona i prije svega bih rekao da se kao i BlackRose...slazem s gotovo svim, osim sto mislim da je ponasanje crkvenih autoriteta (a isto je masovno, a ne pojedinacno) jedino po cemu sira javnost moze stvarati misljenje o Katolickoj crkvi (i svakoj drugoj jasno). Ateistu, moras to shvatiti, ne znaci nista ono sto tebi znaci Isus (u smislu stvaranja misljenja o krscanstvu - ne u smislu postivanja tvoje vjere, to je posve druga prica i svatko normalan ce tvoje osobne stavove duboko postivati), nego mu znaci ono sto mu svakodnevno, kao da smo u Srednjem vijeku, serviraju "crkveni autoriteti".

    kao drugo, moram reci da mi se jako svidja tvoj blog, pises pametno i lijepo i vjerujem da cu te dosta posjecivati.

    pozdrav

    avatar

    06.06.2006. (21:02)    -   -   -   -  

  • Lovac_u_žitu

    i ispricavam se sto sam zapravo komentirao ono s Aristonovog bloga, mozda i nije mjesto, pogotovo ne ispod tvog posta - pa slobodno obrisi ako mislis da nije prikladno

    avatar

    06.06.2006. (21:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...