Komentari

sperm.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • ledenaicy

  Nemam baš namjeru komentirati ovaj teksr, jednostavno tu nema komentara, pa ću valjda doći do izražaja. Blog mi se sviđa, odličan je, navede čovjeka na razmišljanje....Da, snaga je tu, ali tko će biti vođa? Mora postojati jezgra kristalizacije, i mora doći do zasićenja otopine (kemičari će razumjeti u potpunosti), pod otopinom podrazumijevam snagu društva, kako bi se ostvarile ovakve, gotovo idealističke ideje. Sad si mi dao ideju za moj slijedeći post....

  avatar

  04.06.2006. (11:11)    -   -   -   -  

 • stroke

  dobra fora.

  avatar

  18.06.2006. (11:51)    -   -   -   -  

 • o-edipa

  Sjetila sam se sad tebe i te tvoje "jesmo li, blogeri, snaga" akcije koju sam pratila... Na blogu jednakismo.blog.hr blogeri upravo borbom protiv sistema i katastrofalnog Zakona o braniteljima koji je doveo do odluke da se ove godine djeca s V statusom upisuju unutar upisnih kvota i oduzimaju mjesta na fakultetima djeci bez ikakvih potvrda i privilegija - dokazuju da su snaga... Nadam se da ces nas i ti podrzati: postom, komentarom, linkom, banerom, prikljucivanjem akciji :-) Pozdrav!
  p.s Nadam se da se ne ljutis, stavljam isti komentar i na tvoj "domicilni" blog - ne znam koji cesce pratis, a ovo je prilicno hitno... Ako ti koji komentar smeta, a ti ga obrisi, makar sumnjam da ces to, s obzirom na tvoju slicnu akciju, uciniti:)

  avatar

  02.07.2006. (11:36)    -   -   -   -  

 • Gerero

  Super je to ali ja ne znam postaviti reklamni baner svoje stranice.Šmrc

  avatar

  24.08.2006. (20:04)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...