Komentari

indigodjeca.blog.hr

Dodaj komentar (26)

Marketing


  • annab18

    draga moja, ovaj tvoj blog me stavrno oduševljava, ne samo da informacije o njima upijam iz njihove web stranice, već sada mogu i razgovarati o njima, i s njima o tome što me zanima....baš sam danas bila na stranici i pronašla još neke informacije, koje su me čak malo i prestrašile, jer u nekim segmentima sam samu sebe pronašla, a to me sve nekako jako plaši.....eto, šaljem ti pusu i virtualni zagrljaj..... :P

    avatar

    29.05.2006. (22:36)    -   -   -   -  

  • MOJOJ LJUBAVI

    Odličan post,i inače odličan blog,u njemu možemo naučiti puno toga o sebi,možemo se pronaći u puno točaka ili čak u svima,čak i oni koji nisu indigo dijete,ali indigo dijete će odmah znati da to jest,ili će odmah osjećati da je posebno,a ako nezna za termin indigo normalno je da neće znati da je indigo,ali prepoznati će ga neko drugo indigo dijete ili čak neki ljudi koji su upoznati s tim fenomenom i otkriti mu ne to tko je on,već samo kako se te njegove karakteristike nazivaju zajedničkim imenom.Lijepi pozdrav i veeelika pusa tebi za laku noć!

    avatar

    29.05.2006. (23:00)    -   -   -   -  

  • sunfire

    imam baš tu knjigu neko vrijeme, pozdravljam te... super tema

    avatar

    30.05.2006. (00:04)    -   -   -   -  

  • regrut

    mogu ti reć da me dobro zainteresiralo,kad sve pročitam kao da čitam o "super djeci",ali nisu,ima nekih karakteristika koje sam pročitao i vidio da su to moje karakteristike,nekažem da sam indigo dijete,nego kažem da ima mnogo podudarnosti s običnom djecom,tako da je teško razlučiti koja su koja djeca.pozdrav

    avatar

    30.05.2006. (00:22)    -   -   -   -  

  • BW

    drago mi je da sam dosta toga saznala u tvom postu, opisujući indigo djecu o kojoj sam jako malo znala....sve si tako lijepo i opširno napisala...mirnu i laku noć ti želim...pozdrav tebi.

    avatar

    30.05.2006. (00:36)    -   -   -   -  

  • erin

    krasno, iako sam čitala o indigo djeci, ali ovo je puno opširnije, temeljitije.. hvala ti za ovaj post i dago mi je da će toga biti još. Pozdravljam te želim ti lipe snove draga indigo..;))

    avatar

    30.05.2006. (01:05)    -   -   -   -  

  • tajnazivota

    @alpacino moze se covjek naci i ne, ali da ih je danas sve veci broj, ocu reci prolican tako da se covjek nebi zacudio da je zaista sam indigo-djete!Oni jesu u nekim poljima posebna ali zato isto imaju zajednicke karakteristike sa ostalom djecom!Nejde se u krajnost! A ustvari ih nije tesko raspoznati ako je covjek malo vise upucen!laku noc ti zelim alpacino i prati dalje clanke mozda saznas mnogo vise i o sebi!

    avatar

    30.05.2006. (01:12)    -   -   -   -  

  • tajnazivota

    @FF evo umjesto mene si odgovorio anni i hvala ti za to, volim kad pisete svoja mislenja i kad iznosite svoja zapazanja, nekako istrazujete zajedno samnom!Nadam se da ce ovi clanci mnogima olaksati i pomoci da razumiju neke osobe koje imaju imalo ove gore navedene karakteristike ili danas sutra tko nije roditelj a bit ce , mozda ce prepoznati svog malog rođenog buduceg genijalca.FF uzvracam veliku pusu za laku noc!

    avatar

    30.05.2006. (01:17)    -   -   -   -  

  • tajnazivota

    @sunfire hvala i drago mi je da ti se sviđa tema! @BW hvala i tebi mirnu i lijepu noc zelim@ erin drago mi je da si dosta upucena u ovu temu i bas se veselim, lakse cemo zajednicki surađivati i mnogima prenijeti vase informnacije zajedno sa mojim. Vrlo korisno i lijepo da se upotpunjujemo informacijama!Lijepe snove ti zelim!

    avatar

    30.05.2006. (01:20)    -   -   -   -  

  • Gaga

    PRVO DA TE POZDRAVIM I DA TI KAŽEM DA MI JE IZUZETNO DRAGO DA TE VIDIM NA MOM BLOGU, PA JOŠ AKO TI SE MOJ POST DOPAO BAR U POLA KOLIKO MENI TVOJ , ZAISTA SAM PRESRETAN. AKO SE VRATIŠ MALO U NAZAD ,KOD MENE, VIDET ĆEŠ DA SAM I JA PISAO ALI O NAŠOJ DECI- ŠTA IM MI TO ,KAO DRUŠTVO , PRUŽAMO A ŠTA OČEKUJEMO OD NJIH. ZA SADA TOLIKO. VELIKI POZDRAV I ČITAMO SE!!!

    avatar

    30.05.2006. (08:47)    -   -   -   -  

  • još sanjam

    čitala sam nešto o indigo djeci, ali ne znam puno o njima.......................znam o bolesnoj djeci, jer imam bolesnog sina! za sada toliko....puno lijepih pozdrava : )))

    avatar

    30.05.2006. (09:16)    -   -   -   -  

  • regrut

    pozdrav jedan brzi!!!!!!naidji

    avatar

    30.05.2006. (10:53)    -   -   -   -  

  • annab18

    draga moja indigo dj, hvala ti na lijepom komentaru, znaš, u ovim komentarima mogla bih ti još svašta napisati što znam o njima, ali onda ti možda nebi imala materijala za postove. ali imam jedan podatak, koji kaže d apostoje indigo djeca koja čak vrlo kasno prepoznaju i shavte da su posebna i da su indigo, odnosno, da su neko vrijeme bili izgubljeni, u traženju svojeg identiteta da s etako izrazim......nadam se da ćeš iznijeti i 10 pravila kako se trebamo ophoditi prema indigo djeci, ako nemaš rado ću ti poslati mailom da imaš....pusa od male, slatke, crvene....pusa koka :P

    avatar

    30.05.2006. (11:15)    -   -   -   -  

  • osmijeh....

    uhh... imam takvog jednog u obitelji :-)))

    avatar

    30.05.2006. (14:23)    -   -   -   -  

  • safiris

    pusa i zagrljaj:-*)

    avatar

    30.05.2006. (15:59)    -   -   -   -  

  • Lady Di

    samo poljubac srećice....

    avatar

    30.05.2006. (16:06)    -   -   -   -  

  • E D I T A

    Tekst me ostavio bez teksta.Iako sam "velika" blago rećeno stara imam dvoje velike djece..spoznala sam da sam cio život u svojoj familiji bila "indigo dijete" .Prvi put sam se susrela sa ovim pojmom , ali definitivno to sam ja od ranog djetinstva sam nosila "teret" psihićki mojih roditelja i bila ćesto rješenje njihovih "problema". Bože nadam se da se moja djeca ovdije ne bi prepoznali... ili možda bi???? Trudila sam ne napravit one greške koji su moji roditelji pravili. Da li sam uspjela? Vjerojatno da, ali sam napravila neke druge. Koje. Ne ću ni to saznati. Ali trudila sam se i trudim se.

    avatar

    30.05.2006. (20:13)    -   -   -   -  

  • annab18

    koka, poslah ti mail, malo poduži, ali me sve strah da ga nećeš dobiti u cjelosti, ali ako budeš dobila u kompletu, javi mi, a isto tako i ako ne, da mi ipak javiš...pa da znam...može koka....pusa!!!!

    avatar

    30.05.2006. (21:08)    -   -   -   -  

  • LokalPatriot

    ostavljam trag boje indiga.. ;-)

    avatar

    31.05.2006. (00:00)    -   -   -   -  

  • punk petar pan

    draga indigo, vidim da me imaš u linkovima, a i znam tko si i ja ću tebe metnuti u linkove :) indigo djeca, zanimljiva tema, evo ja se prvi put srećem s tim pojmom, moram reći da me se dojmilo,... čekam drugi dio, neću se istrčavati, pusa :)

    avatar

    31.05.2006. (20:18)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    fala na pohvalama, tvoj post je genijalan, ponekad si mislim da sam i ja među indigo igračima jer delam pet stvari od jednom, čitam pišem, slušam i razgovaram, a onda kad padne noć sabirem sve to u glavi i čistim nevažne podatke.......a kaj se tog spavanja tiče, dost mi je i 15 minut za čišćenje podataka, nego da 8 sati čorim...uglavnom spavam između 3 do 4 sata...pa ni japanci nisu tak produktivni.....i sad kad si tvoj post u tančine pročitam...skužil sam da si mene opisala......

    avatar

    01.06.2006. (14:57)    -   -   -   -  

  • Tanja

    da...odličan post...čitala sam to...pouzdrav i do čitanja:-)

    avatar

    01.06.2006. (15:07)    -   -   -   -  

  • Irida

    neki su čitali, neki nisu, neki tek budu, no nije dovoljno samo se informirati.................moramo naučiti prepoznavati te indigo značajke u stvarnom životu-tu oko nas i smanjiti muke prilagođavanja na ovu grubu stvarnost takvoj djeci..........irida

    avatar

    01.06.2006. (15:39)    -   -   -   -  

  • fragile_79

    definitivno moja virtualna indigo mama :) evo taklo cu te nazvati ako smijem :) pusu saljem.

    avatar

    01.06.2006. (16:44)    -   -   -   -  

  • lolina

    izgleda da sam i ja indigo ...ima me u ovih par opisa ;-)

    avatar

    01.06.2006. (21:00)    -   -   -   -  

učitavam...