Komentari

obnevidjelicuvar.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • ... tamo gdje je sve po mom :o)) ...

    Šiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiljo ;o)))) heheheehehe, sam da znaš, ona nesreća kruno nije ostao dužan sa lancima sreće...i on meni ih poslao..MILJON ih poslao!!! :o)) hehehe, i kak si ti šonjo-vonjo, jebat će te cigani, šta nigdje nisi napisao da si to TI, nego ja od krune moram saznavati okolo :o)) ju, e i da, ja ti baš ne volim okolo ostavljati komentare nepoznatim ljudima, pa dok nisam znala da si ovo ti, ostavila sam ti jedan komentar na alana forda i potpisal se smajlikasto :o))) Eto...to je čisto zato da ti to ne bude enigma ;o)) i kad smo već kod alana forda, oš se igrat đore ak imaš duplića nekih brojeva? :o)) i svi oplakujemo simpsone...ali i will smith rulZ, meni on baš cijeli sexy i ta serija isto..pa ćem i to gledati...:o)))) i sviđaju mi se tvoji verbalni proljevi, keep going ;o)))))))

    avatar

    13.04.2006. (07:25)    -   -   -   -  

  • Gospodar Majmuna

    nisam ja šonjo-vonjo ja sam gospodar majmuna i tebe će jebati hamdije a ne mene:) nemam duplića, dapače nemam ni stripova to pitaj Juru

    avatar

    13.04.2006. (11:20)    -   -   -   -  

  • ... tamo gdje je sve po mom :o)) ...

    a gdje je jura? :o))) hehehe.. sad se sjetil tog crtića.. Enivej, sad sam samo došla ti reći kako je moja prasica ana ljepša svinja od tvog žutog kulena ;o)) pa se ti misli :o))

    avatar

    14.04.2006. (10:32)    -   -   -   -  

  • Gospodar Majmuna

    nabije moj kulen tvoju anu,sam da znaš,kulen je moćni prasac potomak generacija i generacija slavonskih suhomesnatih proizvoda i raspolodnih nerasta golemih testisa...i nijedan ali nijedan svinja nije ni ravna mom kulenu a kamoli bolja od nje bogohulnice!!!!

    avatar

    14.04.2006. (19:17)    -   -   -   -  

  • ADDICT

    šiljo, morašn shvatit da žena (blossom, (stanićka)) ima samo 9 (riječima: devet) mminuta na internetu našem blagom, dok joj ne popravim kantu (jebote čuo sam je kroz telefonsku liniju kak plače!!!!).... i tak... živio zaštitnik ježova! :D (znam, sad ćeš reć: ne ježeva, nego ježevih jumfova, ali isti kurac... :D)

    avatar

    15.04.2006. (02:46)    -   -   -   -  

  • ... tamo gdje je sve po mom :o)) ...

    Hehehe, šiljo sa mojih MILJON novaca, vodit ćem te na MILJON piva :o)))) hm,hm..a ovog dilkana koji moju bebu (komp) naziva KANTOM nigdje ne vodim!!! :o))) čak i ako mi ga popravi ;o))) hehe.. šalim se kjun, čim mi dođe novac na račun idemo u ''kapljicu veselja'' ;o)) i šiljo..''nabije moj kulen tvoju anu''? heheheehehe :o))) jel ti moja prasica ana izgleda kao neka radodajka? ;o)) misliš da je ona impresionirana kulenovim golemim testisima? ;o))

    avatar

    15.04.2006. (09:18)    -   -   -   -  

  • Gospodar Majmuna

    vjerujem da je tvoja ana enormno impresionirana kulenovim golemim jajima i da bi ona rad da ju kulen nategne, a čuj ako je barem malo na gazdaricu...a svi smo vidjeli što si pisala na blogu o onijem ogromnim testisima i penisima od životinja raznoraznih...

    avatar

    15.04.2006. (11:32)    -   -   -   -  

  • ... tamo gdje je sve po mom :o)) ...

    a miško...:o)) kak si drag.. hvala na čestitkici na blogu...:o)) i heh, bar si bio iskren da nisi čitao post, hahahaha ;o)) i ej, ne govori o mojoj prasici kao nekoj pohotnoj svinji:o)) ona je fina i pristojna (kao i gazdarica uostalom!!!! ), i ipak nije toliko impresionirana kulenovim testisima ;o)) i svitika, eto još sam da kažem hepi istr..nadam se da nisi jeo šunke (jer ak jesi pobrinit ću se da kulen to sazna i napusti tvoj blog kad to čuje ;o)))... i joooj, ajd natipkaj novi post, ja bi čitala nešto..:o)))

    avatar

    16.04.2006. (15:24)    -   -   -   -  

  • nienna

    dobar dan :) zimzone su makli da :(

    avatar

    16.04.2006. (23:13)    -   -   -   -  

  • ... tamo gdje je sve po mom :o)) ...

    ajoj, šiljo, pa dondesta mi kerida? :o(( i dondesta novi post? :o)) ajde, usreći nas nečim lijepim i dragim ;o))) mi bi nešto novo, nešto divlje..:o))

    avatar

    18.04.2006. (22:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...