Komentari

gladiator.blog.hr

Dodaj komentar (56)

Marketing


  • štrumf

    joj , svi smo bili u kupinskim i malinskim desertima tak da mislim da te svi razumijemo! ja sam prošle godine pala s jebene pilates lopte i slomila nos! znaš ti kakav je osjećaj ne znati kako ćeš izgledat za 20 dana? sranje... nisam znala trebam li se naručiti kod glumičića il kaj... tak da znaš kaj god da se dogodi ti još imaš svoje lijepo licašce i možeš se beljit ljudima bez da se oni potrgaju od smijeha jer im ličiš na nekakvog tamo gusara... :)

    avatar

    11.04.2006. (15:05)    -   -   -   -  

  • SONY

    znam,znam ali ti ci cura i vama je suđeno da budete ljepe a što se tiče tebe kakav nos pa vidio sam te 100 puta,da živim blizu tebe i da se bolje poznamo ...hm... a što se tiče Glumićiča ja sam ga osobno upoznao davno i što se tiče izgleda...daleko smo ja i ti...jako daleko......

    avatar

    11.04.2006. (15:18)    -   -   -   -  

  • scarred heart

    hmmm kolega nema problema suosiječam se s vama tak da ono sam vi zemite vremena koliko vam treba, al kad se vratite nemojte mislit da ću imati milosti na strunjačama koje kakvim..... :)) e ja moram neku igru smislit s tim pilates loptama, neku natjecateljsku....za dve kolone učenika pa ka znaš neke bez slomljenih nosića reci hehe ma kaj got ja sam već pri kraju drugog paketa... sad brijem uzet od dva gb boljit k... i imam mjesec dana bespljatnjara opet hehe skidanja a to ne da ćžu se ubit neg razvalit sve živo i neživo ko i prvi put.. sam je malo tog ostalo hahah ma nadje se uvijek... ajd idem ja u liku čujemo se!

    avatar

    11.04.2006. (15:34)    -   -   -   -  

  • SONY

    kakvu sad liku

    avatar

    11.04.2006. (16:53)    -   -   -   -  

  • štrumf

    o sonyy... :) hvala... upravo si dobio plus kod mene! hehe... al ozbiljno sad. gledaj, cure su taštije od dečkiju, to znaš! osim toga biti prosječno zgodna cura danas je strava među svom tom 'konkurencijom' jer se danas gleda izgled, a pamet ko jebe... kad si frajer to je drukčije! ne kažem ja da je svejedno kako lik izgleda, normalno da nije. ali curama je puno važnije je li frajer simpatičan, da li ih nasmijava itd. i sad ti na kraju mogu reć da si ti čist zgodan! tak da ne stvaraš neke mutave iluzije o svom izgledu... :)

    avatar

    11.04.2006. (21:09)    -   -   -   -  

  • štrumf

    a ti uplašeni, sam ti zajebavaj! bi ja tebe vidla! :)

    avatar

    11.04.2006. (21:11)    -   -   -   -  

  • SONY

    ..moram priznat da imate veoma zanimljive glasiće obje moooooožda diesel malo,neznam ćini mi se malo kao da je vođa ali samo mi se čini u glasovima....evo evo i sad čemo mi o plusevima i minusima,nesmijem te previše hvalit jer če me Diesel zat....gljlj agrrrr bammm puf....obje ste daleko visoko iznad prosijeka(pa nebi razgovarali svama)a što se tiče izgled-pamet ili pamet-izgled,pa mislio sam a ste več primjetile da smo ja i kolega još jedini mohikanci ostali u ovom "pravednom"svijetu punom iluzija,dobro kolega je malo izbirljiviji od mene i nek si to pročita kad zna da je tak,ali on mi je reko več da bi vas ženio al...nemojte mu to reč.....ja sam samo skroman i ljepo odgojen dečko ja se ipak prvo zaljubim,pa ono kino,večerice telfoniranje u tonama pa onda prsten,al ah šta čete..... :)))

    avatar

    11.04.2006. (23:10)    -   -   -   -  

  • ELEKTRONSKA GLAZBA

    ejjjjjjjjjjjjjjjjjjj jaoooooooo tako mi je zaoooo...samo se nadam da te ne boli noga :) nadam se da ce biti ok...jao..i ja sam imala ruku u gipsu...uzas je bilo..ey..blog je super...fakat odlican...kako si ? kako zivot ? pusa

    avatar

    11.04.2006. (23:37)    -   -   -   -  

  • *Mala_Chi*

    ma daj, šta se dogodilo, umjesto da se doma odmaraš i chillaš ti se zabrinjavaš...ne brini bit će ok, i fax i to sve drugo nešta hehe...ti samo uživaj:-)

    avatar

    12.04.2006. (00:20)    -   -   -   -  

  • npoznata_plavojka

    isusek pa svi bi me ženili... hehehe... ovo prelazi prosijek... ah bi vas ja vilda... kad bi me neko ujutro probudio... kao netko ko svako jutro budio u 8 sati... ne pitaj ništa... bila sam luda ko šiba... a kaj se tiće izgleda... ma jeb... izgled... najgore je kad naletiš na nekog zgodnog lika... a kad progovoriš s njim, shvatiš da je glup ko šlapa... pa poludim na to... pilates... hehhe... 4 puta na dan... mjesec dana bez hrane.. to je bilo malo iskustvo s njim... jednom i nikad više!!! a ti sony... lakše sa komplimenitma... da stvarno ne poludim ;)

    avatar

    12.04.2006. (12:03)    -   -   -   -  

  • npoznata_plavojka

    i da scarred... ak se ti i štrumf budete našli... neka mi netko to javi da mogu snimit... ono zabilježit... za dobrobit čovječanstva... mislim... :))

    avatar

    12.04.2006. (12:04)    -   -   -   -  

  • Ana !

    hmm ma ko voli onaj film da cujem ,a jadan ti covjece izmucili su te s tim gipsom,zavojom iso miki ajde bit ces ti vec super bajan iden sad ca popit kavu pa malo s dragim i tako to ide lagano hehehe ajde pozdrafff :o))

    avatar

    12.04.2006. (14:00)    -   -   -   -  

  • štrumf

    sony ja zbilja ne znam kaj ti pokušavaš, al kaj god pokušavao, uspijeva!!! :D hehe... a šta se tiče izbirljivosti, nije to loše znaš... i ja sam pomalo tak... srčeko bi nas ženio? a čuj... ne bi mu htjela srušit sve snove al poligamni brakovi još nisu dopušteni u kroejša! jedna il nijedna, hehe... :)

    avatar

    12.04.2006. (15:12)    -   -   -   -  

  • Kvartovska cura

    nemoj se ti ništa žalit..pa halo???ono malo plišano vražje čudo kaj te čuva...pa da mi to stoji kraj glave sam bi ga stiskala i stiskala i prošlo bi puno dana i nema gipsa!!!!

    avatar

    12.04.2006. (17:56)    -   -   -   -  

  • npoznata_plavojka

    normalno da je čovjek malo u bedari... trebate mene vidjet u one ž. dane... pa luda sam ko šiba... dođe mi da cijeli svijet ubijem... i danas je bio takav dan... :(

    avatar

    12.04.2006. (19:44)    -   -   -   -  

  • jesen

    A STA BI TI TO MENI OBJASNIO PREKO E-MAILA?????????

    avatar

    12.04.2006. (21:03)    -   -   -   -  

  • SONY

    situejšn....M

    avatar

    12.04.2006. (21:36)    -   -   -   -  

  • štrumf

    malaa čiči, ljubljeni cvjete moooj... malaaa čiči, ja želim biti tvooooj... nijedna cura ljubit me nezna ko što me ljubiš tiiii... :)) ne obazirite se na mene, ja samo pjevam, ja samo sviram...

    avatar

    13.04.2006. (01:52)    -   -   -   -  

  • scarred heart

    čuj ti štrumficu hahahah ja gotof! ja postat ću velik i bit ću jak ko čelik........ e sonyK ka bilo, si ti žif il kaj? ja se vratih idem na okt i to je to do utorka kak ti stojiš pardon ležiš po tom pitanju ili stojiš?

    avatar

    13.04.2006. (11:43)    -   -   -   -  

  • SONY

    btw:mala čiči ondašnji bio je največi hit u nas(ai tamo pijev ajedan iz moje malo daljnje femili...)a kolega opet idem to slikat u sri i jebat ču im sve po Merkalijevoj ljestvici ak kaj ne valjda..e da znaš kaj moram radit doma cijele daneee.heeheheehehMORAM ZALJEVAT NOGU 3X DNEVNO,DOBRO NIJE TO NIŠ JER MI MOJA MUŠKA KRV MALO PREVIŠE DIVLJA I PRUZBURKANA JE.BLA BLA.ALI ZNAŠ ŠČIM SA MUTAVOM LOZOVAČOM(RAKIJA)ISUS TI M....E KOJI JE TO JEBENIS MRAD,CIJELA KUČA JE VEŠ U POLU TRANS...ZEC NE PRILAZI NI NA 3m DO MENE A SVE VIŠE I VIŠE POČELI MI PIJANCI DILAZIT DOMA VALJDA OSIJETE SKROZ SA CESTE,JE KOKA VEČ ME MALO STRAHEK VOLVI..... ;)))

    avatar

    13.04.2006. (13:32)    -   -   -   -  

  • scarred heart

    hahaha a ja se gazim u scu na našem ručkicu potrošil od kolege ypsilonku mogo bi ti svoju proslijedit lopofe... a sori ond ovdje bu opet neka tulumiška skoro daj ozdravi btw znma kaje lozovača hmhmhmhmmm(Slonovača=rakija od slona hahahahaha najjače!) daj ne seri kaj tie to doc reko da zaljevaš nogu, pa nie to biljkA?? jadan zeko :((

    avatar

    13.04.2006. (17:22)    -   -   -   -  

  • štrumf

    haha... ma to je zec ostao paraliziran od ispušnih plinova lozovače! :) ooo, vidi vidi... sony ima rođake i u pjevačkim vodama! sve me više iznenađuješ cfetek lozovački! :D hahaha... e, dobra je ta pjesma s čelikom!

    avatar

    13.04.2006. (18:36)    -   -   -   -  

  • npoznata_plavojka

    isuse ja da se dočepam te lozovače... brijem da bi sve popila... ma zeko se sam treba priviknut na taj miris... ko zna kakva on iskustva ima... možda traume od alkohola... ko zna... ipak... je tvoj zeko... :)

    avatar

    13.04.2006. (19:24)    -   -   -   -  

  • SONY

    e Disel nadam se da se šališu vezi ove bombe.....e pa nebi ti to pio ni da mi zečicu ispred mene postave onako pohotnu...e to tako smrdi da su to strahi di je to od onih pravih žestica.ajojjjjjjjjjjjj.......

    avatar

    14.04.2006. (00:34)    -   -   -   -  

  • npoznata_plavojka

    heh... sony... ma nije ni meni to baš idealan alkohol al šta češ... ovo neš nije u redu...nema veze s tobom ak si još tu javi

    avatar

    14.04.2006. (00:45)    -   -   -   -  

učitavam...