Komentari

aurum.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • Vidyavati

  Findhorn-Skotska, gdje se uci razvijanje principa Ljubavi i zivi bratstvo medu ljudima: "Na etericnoj razini se odigrava nesto veoma interesantno. Nekoliko milja (od Findhorna) je jedan veoma star, etericni centar na luku (krivulji) involucije. Uz pomoc ljudi i u suradnosti sa njima (ljudima iz Findhorna) konstruktivni Andeli (Deva`s) koji se nalaze na luku evolucije, preinacuju taj stari izvor negativne energije (zlo, jer involucijsko) u pozitivnu snagu. To se desava kroz kultiviranje vrtova koji su velika znamenitost Findhorna. U buducnosti ce se saditi drveca i raditi agrarstvo, pa ce taj dio posla u Findhornu tako dugo trajati, dok se negativna energija ne preinaci." 1977 Benjamin Creme-skotski teozof i slikar / to sam prevela za svrhu naseg ucenja

  avatar

  05.04.2006. (21:13)    -   -   -   -  

 • Vidyavati

  Ovo s atomima nikako da razumijem. Procitala sam (to mi je hobby:) da postoje 3 permanentna (stalna, nepromjenljiva) atoma: za fizicko, astralno i mentalno tijelo-oko kojih Dusa prije ulaska u inkarnaciju izgraduje ta tijela. Pod fizickim se podrazumijeva etericno tijelo, duplikat ovog grubo-matrijalnog, jer grubo se izgraduje....znamo kako. Da li grubo-tijelo ima "atomski" uticaj na etericno tijelo? Dok sam jela zivotinje bilo mi je tijelo izgradeno od njih, a sada je samo od biljaka- njihovih atoma (dijete cvijca postalo biljcica:) Ne poznajem dovoljno prirodne nauke da bih to razumjela, a mozda sam ja tu nesto i "pobrkala"??? To kada udu i kada izadu su razliciti, cime se obogacuju??? Unaprijed Hvala za prosirenje mojeg znanja.

  avatar

  06.04.2006. (21:31)    -   -   -   -  

 • Vidyavati

  Da li se to obogacenje odnosi na obogacenje tih permanentnih atoma, nesto poput memorije, iz svake inkarnacije nove informacije? Sada se mogu vjezbati i u strpljivosti:) do Tvojih odgovora.

  avatar

  06.04.2006. (22:35)    -   -   -   -  

 • aurum

  Vidyavati@ bio sa ti napisao odgovor na prva dva komentara, ali mi nije prihvatilo, a nisam kopirao i sada ću ponovo složiti moju misao. Ovdje se ne radi o permanentnim atomima, to je jedna posebno interesantna tema. Njih ima sedam a mi govorimo uglavnom o ova tri koja si spomenula, jer njih još možemo razumjeti. Obradit ćemo tu temu uskoro. Fizički atomi koji uđu u naše tijelo iz hrane pića i kroz disanje, ugrade se u naše tijelo i u njemu ostaju neko vrijeme. Oni se mijenjaju samim tim što su bili u našem tijelu to vrijeme, odnosno oni su bili obasjani blizinom božanskog principa na visokom nivou, tj. našom dušom. To im je dodalo novu vibraciju, oni su "blagoslovljeni", obogaćeni novom vibracijom. Slično je kada Anđeo boravi nad nekim krajem. Njegove vibracije djeluju na cijeli kraj koji dobija taj "blagoslov" i sve je u skladu, i drveće i trava, i ptice i ljudi. Svi to mogu osjetiti kao ugodu, kao zdravlje kraja ili kao poseban mir. Na taj način službena znanost još ne proučava događaje u prirodi, kao što ne može objasniti imunitet kod biljaka, životinja i ljudi. O imunitetu ćemo uskoro ... Atom koji se u ljudskom tijelu "oplemenio" novom vibracijom, ostaje oplemenjen i onda kada izađe iz našeg tijela ili nakon smrti fizičkog tijela. Ovdje smo spominjali samo promjene atome fizičke razine, ali i astralni i mentalni "atomi" se mijenjaju pod utjecajem božanskog principa naše duše. Findhorn je također mjesto gdje boravi više Anđela, a promjene na prirodi može vidjeti svaki najobičniji smrtnik. Oni razvijeniji vide daleko više. Hvala ti što si spomenula to mjesto. Tebi i svakome onom koji ovo čita želim svako dobro i Mir.

  avatar

  06.04.2006. (23:20)    -   -   -   -  

 • Vidyavati

  ...jos jedan razlog vise zasto se u drustvu razvijenijih osjecamo ugodno i mirno-njihovi izdahnuti i obogaceni atomi-u nasa pluca ;) i Tebi Mir Ucitelju, lijepo je uciti zajedno

  avatar

  06.04.2006. (23:54)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...