Komentari

tipp.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • trill

    Paaaa...stvarno na prvi pogled sve to zvuči prilično neuvjerljivo :) Ali, samo na prvi pogled :)) Mi u spavačoj sobi imamo dvije budilice za buđenje ;) i svaki još po svoj mobitel (isto za buđenje). Nevjerojatno kako sva ta 4 sata zvone u neko drugo vrijeme. Krivo, ako se mene pita :)))

    avatar

    30.03.2006. (13:10)    -   -   -   -  

  • almost Poznata

    ne volim kad ljudi kasne jer time pokazuju bezobrazluk,otkud nekome pravo da raspolaže s mojim vremenom...jer ako kasni na dogovor samnom on gubi i moje vrijeme...to nitko nema pravo...ja sam točna uvijek i očekujem to i od drugih

    avatar

    31.03.2006. (11:50)    -   -   -   -  

  • Marilline priče !

    *ja sam prije uvik kasnila i to dosta i prije mi to nikad nisu posebno zamjerale, one bi čak krenile kasnije jer su znale da ću ja kasnit... a onda sam upoznala Dragog i kasnila sam mu dobrih misec dana, svaki dan... i u početku mi ništa nije govorija ali zato me je posli naučija pameti (ono kad je prošlo dovoljno vrimena da smo se mogli i posvađat- u početku mi je u svemu podilazija... pravija se da je dobar...a posli... : ). I tako kad me on obradija kako triba nisan mu više zakasnila, ili bi se po ure ispričavala ako bi zakasnila 2 minute... i sad ni ja ne trpim da mi netko kasni... ne mogu virovat kakva san ja prasica bila!!!!!

    avatar

    01.04.2006. (12:58)    -   -   -   -  

  • In bed with Lavinia

    nevjerojatno istinito! evo, ja sam razvila jedan sofisticirani sistem kad ujutro pičim za školu... uvijek krenem iz kuće kad mi na satu piše 8:00 jer znam da je u školi tada 7:55... i evo mene taman na vrijeme! pohvala za stil bloga i za dizajn, lajk it veri mač! :)

    avatar

    01.04.2006. (14:48)    -   -   -   -  

  • svijet u malom

    ja imam divne prijatelje koji znaju za temporalne poremečaje u mom stanu i oni se ne ljute kad kasnim!!! nije li to divno imati fantastične prijatelje koji te uvijek podržavaju i razumiju!!!! kad se idem naći s nekim za kog znam da je histeričan ili slično, dođem ranije i ja čekam (što je isto rezultat temporalnih poremećaja) i nikad se ne ljutim jer kasne. koji bi ja bila idijot kad bi se ljutila na nekog jer nije bilo tramvaja i onda još upropastila svoju vecer jer ne znam držati osjećaje pod kontrolom... tak bar ja mislim... :)

    avatar

    01.04.2006. (16:51)    -   -   -   -  

  • storm niggaz'

    ja histeriziram.....doslovno.....kad mi netko kasni i dvije minute.......kizzzzz

    avatar

    02.04.2006. (17:29)    -   -   -   -  

  • svijet u malom

    ccc slabih li živaca za tako mlado djevojče...

    avatar

    02.04.2006. (18:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...