Komentari

zauvekdaodemo.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ljube

    stoke jedne...eto vam dajem pravo da ga sami uređujete jer ja necu više da iman ikakvog posla sa ovim blogom...svečano dajem ostavku!!!!eto vam vaš blog pa se mislite kako se stavljaju slike

    avatar

    29.03.2006. (11:34)    -   -   -   -  

  • petra

    eto vidite....kako san vam i rekla...ljube je povukla svoju ostavku i ostala je u uredništvu...ma di bi ovaj blog bez nje???

    avatar

    30.03.2006. (10:31)    -   -   -   -  

  • Gamby

    Priznajem Ljube je i više od moje desne ruke. Ona je moja desna ruka i liva noga. Petra daj napokon i ti napravi nešto korisno za ovaj blog. Za sad si tek mali prst moje live ruke. Znam da sam se i ja uljenio, ali to je zato jer ovde dole iz osmog kruga pakla ne mogu postaljati slike na blog. To je fakat preveć za ove kompjutere javne namjene.

    avatar

    30.03.2006. (10:36)    -   -   -   -  

  • Gamby

    Usput još jedna poruka za Ljubu...Ljube nemoj se preveć usmjeriti na blog i zapostaviti faks, a pogotovo ne onaj plan šta mi ga Ana i ti spremate. P.S.Petra mi ćemo tribati ozbiljnije porazgovarati o našim planovima!

    avatar

    30.03.2006. (10:37)    -   -   -   -  

  • petra

    ma sta livi prst?? kak te nije stid?? ma ko ce napraviti nesto dobro od ove ljube?? aj ja sam samo suradnica, vi ste urednici...nema ja tu sta...pomagala san joj u odabiru slicica (ali ona je opet imala zadnju ric...znas vec kako to ide!?)

    avatar

    30.03.2006. (10:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...