Komentari

pahuljicevu.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Gali

    Gospon Moralista, ja sam postala ovisnik o cigaretama samo zato jer mi je majka stalno nabijala na nos da ne smijem pušiti :)))

    avatar

    28.03.2006. (14:06)    -   -   -   -  

  • Čaušesku

    luzeru jedan purgerski (skužia sam ovo da si purger iz pisanja), zašto ti ne spominješ lipo kocku, i druge ovisnosti, nego se napalia na drogu i alkohol? Sram te bilo, soliš dici pamet. Nek rade šta im volja.

    avatar

    28.03.2006. (15:46)    -   -   -   -  

  • Ilija

    bravo, bravo, genijalno, našo se dijeci pametovat jedan iskusni. ma djeco, samo pijte. svako se treba učiti na vlastitim pogreškama.

    avatar

    28.03.2006. (15:50)    -   -   -   -  

  • ozna

    moram priznati da mi je neobično drago što sam uspio izazvati reakcije, iako sam se potajno nadao da će biti i koja pozitivna! pa da odgovorim redom - gosp. Galadlier : u zabranjenom voću se nalazi poanta ovisnosti. Nažalost nisam pravi primjer za to, također sam ovisnik o nikotinu, ali imaš li imalo jači karakter (priznajem nemam!!) možeš se toga riješiti. Diktatoru iz Transilvanije bih samo poručio da ne solim ja nikome pamet već progovaram otvoreno i javno o društvenim i inim problemima. Ukoliko si se pronašao negdje u tekstu (a vjerujem da jesi) savjetujem ti da se javiš u obližnju komunu (hvala Bogu u Dalmaciji ih ima) ili ako si stvarno odlučio pomoći samome sebi spreman sam te dočekati u zg pa ćemo ruku pod ruku do dr. Sakomana! Zapapmti - nisi sam!!! I, ne brini bit će riječi o svim vrstama ovisnosti pojedinačno (lijepo sam napisao u uvodu da danas govorim o ovisnosti općenito). I za kraj, dragi Ilija - zar nam neće biti svima lakše ukoliko budemo učili na tvojim greškama?

    avatar

    28.03.2006. (17:39)    -   -   -   -  

  • Gali

    Ne mogu a da ne bacim opasku Čaušesku, treba soliti djeci pamet. Postali su katastrofalni, zločesti, samovoljni. Znam to jako dobro, radim sa njima. Užas živi na što nam djeca liče i kako se ponašaju. Nebitno da li su djeca iz Zagreba ili Splita ili Rijeke ili Osijeka. Djeca su i stvarno pretjeruju.

    avatar

    29.03.2006. (11:44)    -   -   -   -  

  • ozna

    dragi Naš MORALISTu... pa lijepo od tebe da paziš na našu (a možda i vašu ) djecu... Nego u subotu je tekma, tko dolazi??? ja da, a trebao bi i ilija i skojevac...

    avatar

    29.03.2006. (20:26)    -   -   -   -  

  • ozna

    Lijepo,lijepo... složio bih se sa dragim nam gospodinom moralistom, jer ipak su djeca naša budučnost. samo se nadam da neće tako skoro preuzeti naš položaj u društvu... da, i istina je da su djeca danas puno bezobraznija i puno lakše se navlače ( hm čudna riječ "navlače") na razne nam opijate te tako truju svoj ionako nerazvijen mozak u potpunosti... Al ipak, NADA u bolje sutra postoji, iako je nada kurva, treba imati povjerenja u nju... nadam se da će biti još mnogo ovakvih korisnih postova... posebna zahvala LiziVu i poziv na travanjske svečanosti u istočnoj slavoniji...

    avatar

    29.03.2006. (20:37)    -   -   -   -  

  • LJUDSKA INTELIGNECIJA IMA KRAJ,ALI ZATO JE GLUPOST

    DARKO ZAŠTO TI POBOGU VRIJEĐAŠ MOJU TETKU NADU??ŠTA TI JE ONA SKRIVILA??AJD DA JU ALEN VRIJEĐA,TO BI RAZUMIO ALI TI...SRAMOTA... JEDAN POZDRAV OD MENE SVIMA NAM DRAGIM PAHULJICAMA...

    avatar

    29.03.2006. (21:20)    -   -   -   -  

  • ozna

    Primoran sam odgovoriti jer vidim da sam potpuno krivo shvaćen. Ne, ja nikome ne solim pamet, nikome ne savjetujem što da (ne)čini, nikome ne želim dobro tko to sam sebi ne želi...moja namjera je samo ukazati na postojanje određenih društvenih problema kod naše mladeži. Želja mi je da makar samo jedna mlada osoba nakon pročitanog teksta shvati da ima problem te se odluči suočiti sa njim!! p.s. molim žapca da se skine sa marllbora te usliši želje Više tajnice i ... KONAČNO PRESTANE UPOTREBLJAVATI IMENA!!!!

    avatar

    29.03.2006. (23:41)    -   -   -   -  

  • ozna

    Draga Galadlier, kako si i sama zaključila na vlastitom primjeru, zabrane nisu nimalo učinkovite te se ja stoga protivim bilo kakvom djelovanju spram djece na takav način. Ne, ne treba im ništa braniti. Mislim da bi neprestani i opetovani razgovor(i) o različitim životnim situacijama sa kojima se suočavaju, lošim mogućnostima koje im život nudi uz obvezatnu vizualnu predodžbu istih učinili mnogo više koristi. Dakle, treba ih natjerati da se što prije nauče razmišljati svojom glavom, da postanu samostalni i odgovorni, što opet, ne znači da eventualnu pojavu problema možemo tumačiti njihovim vlastitim propustom. Potrebno ih je odmalena naučiti da razlikuju dobro od lošega sa naglaskom da sami odlučuju o svojoj sudbini, ali da imaju nas kao pomoć i podršku. Donekle sam čak i pobornik ideje da u životu treba sve probati, a zadržati samo ono najbolje...

    avatar

    29.03.2006. (23:56)    -   -   -   -  

  • viša tajnica

    đizus koja se debata razvila oko samo jednog posta koji je pomalo ironično napisan!!!!!!što bi bilo da je sve puno ozbiljnije razrađeno??a ti moralistu...daj mi objasni na koju si foru donekle za to da sve u životu treba isprobati??jer,vjeruj mi, to upravo mogu samo osobe snažnog karaktera, jer inače se navuku...a u tom slučaju je nemoguće prestati i zadržati ono najbolje...!!!!!!!!!!!!!jel u to "donekle pobornik ideje da sve treba isprobati" spada i muška ljubav?? :-)

    avatar

    30.03.2006. (13:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...