Komentari

londoncalling.blog.hr

Dodaj komentar (32)

Marketing


  • hiccup

    eto, svak nesto ceka u zivotu, it just so happens im waiting just like you, to finally go home i uzivam u pravom drustvu and it so happens da i ja brojim dane da odem tamo, u hr. a zavidim ti na spanjolskoj, tamo je definitivno najbolji provod,neces se htjet vratit! ;)

    avatar

    21.03.2006. (20:15)    -   -   -   -  

  • lapicka

    ...i ja čekam puno toga i brižno križam dane na kalendaru...u mislima sam već negdje u budućnosti, svako - malo odlutam u neke zanimljivije svjetove koji me čekaju, ali samo jedan pogled na kalendar je dovoljan da skužim kako ima toliko toga šta moram prije obaviti i entuzijazam naglo splasne...ipak, iščekivanje nadolazećeg i uzbuđenje zbog istog zna biti jako dobra motivacija...anyway, have fun i držim fige za ispite! :)

    avatar

    21.03.2006. (22:31)    -   -   -   -  

  • Hey Joe! :)

    malo ću ti povećati prosjek komentara...vidim da mi ne prima link, koji mu je vrag? valjda će sad uspjeti...

    avatar

    21.03.2006. (22:33)    -   -   -   -  

  • Jade´s box

    Vidim da imaš posla, ali i planova. Želim ti da ti se svi ispune baš onako kako sam želiš. Kod kuće se lijepo provedi, do tada će se valjda i vrijeme proljepšati. Dosta je ove zimuše više, čini mi se da nikada nije bila duža. Pozdrav!

    avatar

    22.03.2006. (00:06)    -   -   -   -  

  • marisi

    eh, i ja sam htjela u njemacku na svjetsko pa nisam dobila karte. bah.

    avatar

    22.03.2006. (02:25)    -   -   -   -  

  • akademska pauza

    ja isto krizam dane na samo napravljenom kalendaru,al nije to iscekivanje spanjolske,prvenstva il neceg misterioznog.To je iscekivanje ispita iz dekanova predmeta...jos nekoliko dana...bwuahahahaha...sta se tvojih iscekivanja tice zelim ti srecu oko ispita,nesrecu oko prvenstva(jer znam za koga ces navijati i za koga neces),dobar provod u tungu...to jest andaluziji.Nadam se da u madridu necete odsjesti u onom hotelu u kojem smo prosli put odsjeli jednu noc,pa ga ujtro odmah promijenili....sta se misterije tice,mogao bi barem malo natuknuti o cem se radi,ha?odgovor na tvoje tesko pitanje krije se na mom bloginhu...

    avatar

    22.03.2006. (17:42)    -   -   -   -  

  • BIH

    Zima nikad duža. Jutros magla, popodne kiša a samo što nije snijeg. Nenormalno. Sve što čekaš brzo će doć a još brže proć i onda opet nešto čekaš itd itd. To ti je život. A da ništa ne čekaš tek onda bi bio užas. Dobro je da se nešto iščekuje jer to i motivira, najčešće. A misterija pretpostavljam što je, al ne otkrivaj Danny Cranu, nek miš pati kad već ne ide s nama u Andaluziju, da ide saznao bi.

    avatar

    22.03.2006. (17:58)    -   -   -   -  

  • lady Arwen

    Španjolska??? Idem i ja! Idem i ja! Čak znam nešto malo hablati espanjol:-) Pozz

    avatar

    22.03.2006. (19:19)    -   -   -   -  

  • ;) 5rica.. ;)

    zima je po meni najbolja u toplim krajevima,,,;) cim si poceo nabrajati.. znala sam sta jedva cekas za 80 dana..mozda se vidimo negdje u avionu ako ides u spanjolsku za uskrs.. ili sl..;)

    avatar

    22.03.2006. (20:51)    -   -   -   -  

  • danny crane

    vidim ja andaluzci su se udružili protiv mene i ne zele da saznam misteriju...nema veze,to sam i zasluzio kad ne idem...

    avatar

    23.03.2006. (09:50)    -   -   -   -  

  • just_me

    A sta da ti kazem...nemam o cemu pisat. I ja zeljno ocekujem odlazak u spanjolsku.Zapravo jedva cekam da ostanem sam 10 dana.....naravno sa prijateljima. E da jos me samo zanima jeli i ove godine navijas za Italiju ili mozda za Hrvatsku. J puno pozdrava iz oblačnog Rovinja PS: Moramo se čut da ti kazem sta mi moras kupit u Londonu.....mislim ako ti se bude dalo....valjda ces se sazalit nad deckom iz provincije :-)

    avatar

    23.03.2006. (11:53)    -   -   -   -  

  • Erchamion Naewe

    London calling... Clash...

    avatar

    23.03.2006. (12:55)    -   -   -   -  

  • Up's and Down's

    ja jedva čekam 7-8 mjesec. Možda se napokon odmorim od svega. pozdrav

    avatar

    23.03.2006. (17:54)    -   -   -   -  

  • Chantal Wilson

    sigurna sam da ces se lijepo provesti u Španjolskoj! Meni je U Katloniji blo prekrasno.

    avatar

    25.03.2006. (21:33)    -   -   -   -  

  • ejla!!!evo da te pozdravim,budući da ovaj petak idemo na smotru sveučilišta u zg sjetila sam se tebe i kakko ti je sigurno puno bolje tamo....e da bar mogu!ajde napiši novi post....ovaj sam već pročitala 2puta,ne znam ni ja zašto :) (ulix nina)

    avatar

    28.03.2006. (20:30)    -   -   -   -  

  • London calling

    @*hic* a.k.a stucavica-da,cekamo istu stvar.ja,jos samo 4 dana.@lapicka-ma treba zivjeti u sadasnjosti ali ponekad je lijepo pogledati na kalendar i vidjeti da ima nesto dobro u buducnosti.@jade-cujem da je vrijeme svakim danom ljepse.@marisi-e,pa sta se moze.bilo bi odlicno ali i ovako je dobro.@akademska pauza-valjda su ti ispiti dobro prosli.u onaj hotel nikad vise.jedan od gorih u kojima smo bili.cekam te za antarktiku.@lady arwen-pa lijepo,mozda se sretnemo.@5ra-mozda se i s tobom sretnem u espani.a ako ne vidimo se sigurno negdje po istri.@just me-da,rovinj je u zadnje vrijeme oblacan kako cujem ali ce se razvedriti cim ja dodjem.a navijam,naravno,za italiju.i za hrvatsku,ali italija je na prvom mjestu.@ladyofblackness-doci ce uskoro.@chantal-katalonija mi nije nesto ali cujem da je andaluzija puno ljepsa.i da,stephane je uspio ponovo ali mi je zao za sashu,stvarno nema srece,ili koncentracije.@ulix nina-ne vjerujem da cu ista vise pisati prije nego sto odem u rovinj.nemam vise volje za pisanjem.previse obaveza u zadnje vrijeme i premalo inspiracije.

    avatar

    29.03.2006. (00:20)    -   -   -   -  

  • Tonkica Palonkica

    hajde, hajde, kad dođeš u Hrvašku, preplavit će te dojmovi... piši. baš volim čitati tvoje doživljaje. :)

    avatar

    29.03.2006. (15:33)    -   -   -   -  

  • In bed with Lavinia

    nikako mi nije jasno čemu ta pompa oko svjetskog u nogometu toliko vremena prije... mislim, jasno mi je da ljudi žele pobrati što više love, ali hej, već u 3.mj. su po novinama počele izlaziti sličice nogometaša tako da bi ih mi mogli lijepiti u album? :confused: btw, sretno na ispitima i uživaj u španjolskoj! ;)

    avatar

    01.04.2006. (12:57)    -   -   -   -  

  • after-party-sunrise

    ja bi dala ruku da mogu ici u spanjolsku:)

    avatar

    03.04.2006. (17:05)    -   -   -   -  

  • kaaaaaaaaaaaaaak novi post (ulixnina)

    avatar

    06.04.2006. (09:07)    -   -   -   -  

  • Mana ;)

    ugodno me iznenadio blog o londonu..,jerbo dolazim s prijateljicom u london na izlet i razgledavanje od 7dana; (27.svibnja), pa mi je do tad svaka informacija dobrodošla!!Zato piiišššiiiiii, sve što misliš da bi dobro došlo kao znanje nekome tko turistički dolazi vidjet tvoj grad: kako se kreću cijene javnog prijevoza, muzeja, malo o noćnom životu, gdje je najpovoljnije jesti....i tako! veeliki pozdraf*

    avatar

    08.04.2006. (17:03)    -   -   -   -  

  • Waiting for you...

    nice blog navrati ponekad do mog

    avatar

    13.04.2006. (23:43)    -   -   -   -  

  • Tonkica Palonkica

    croydon, jesi žif? :) hajde, oglasi se, fališ nam! :)

    avatar

    15.04.2006. (12:50)    -   -   -   -  

  • Lucy

    lijepo je kad ima nesto sto se jedva iscekuje, kad bi bar ja takvosto nasla u svom zivotu

    avatar

    21.04.2006. (10:02)    -   -   -   -  

  • dr.zivago

    Napisao post iznad Sibira na 10.000 m visine Tokyonijesplit nam se nešto prije sat vremena javio iznad Sibira s 10.000 metara visine bri brzini od 902 km/h na letu iz Tokyja za Frankfurt, od kuda se vraća kući u Split. Impresivna je mogućnost današnje tehnologije koja omogućava bežično broadband surfanje Internetom u avionu, pa je i sam morao isprobati kako radi Fly-Net usluga. Jednostavno je otvorio laptop i počeo s pisanjem posta o jutrašnjem trčanju na avion. Čak je i fotografije objavio. Autor inače nudi Tokyo u riči i slici, kojeg smo nedavno predstavili. – darius [30.04.2006. 10:38] - Komentiraj(3) - # Jedan od izvrsnih inozemnih blogova je NewsDesigner koji se bavi grafičkim dizajnom tiskanih izdanja novina u cijelom svijetu. Autor se redovito osvrće na kvalitetu prijeloma i obrade tema u novinama koje mu zapnu za oko, uz prigodni 'scan' stranice. Na blogu možete vidjeti i kako izgledaju naslovnice današnjih novina iz širog svijeta. (1) Žene dominiraju Blogom U demografskom pitanju koje smo vam postavili u prošloj anketi zanimao nas je spol čitateljstva i blogera. Kao što smo i pretpostavljali, rezultati su pokazali da Blogom uvjerljivo dominira nježniji spol (65,31%), dok ostatak od 34,69% čine muški. U novoj anketi nas zanima koliko blogova uređujete na Blogu. (18) Technorati zabranjen u Kini Uredništvo najpoznatije tražilice blogova koja prati zbivanja u svjetskoj blogosferi ovih je dana primilo mnogobrojne prijave da se Technorati.com adresi ne može pristupiti iz Kine. Slučaj se istražuje, a vjeruje se da je riječ o cenzuri koja je u kineskom internetskom prostoru normalna pojava. Prisjetimo se samo Googlea koji ne daje iste rezultate pretrage kao korisnicima koji pretražuju izvan Kine, a čemu se nedavno raspisao NY Times (morate se registrirati) na deset stranica. – darius [29.04.2006. 10:35] - Komentiraj(1) - # Lollita, new Cool entry Bloger Babl nam je mailom ukazao na jedan od brojnih nedovoljno eksponiranih blogova - Lollitu: "Umjesto da se istakne samo najsvježiji post, kadikad treba istaknuti i deset posljednjih postova nekog bloga, a oni su tek uvod u blog koji u cjelini održava visoku kvalitetu. Lolla2 (lollita.blog.hr) jedan je od onih autora koje se može s užitkom čitati." Hvala na prijedlogu. Vaše preporuke su dobrodošle. (20) Better late than never S malim zakašnjenjem ukazujemo na dva posta Lucy Fair na koje nam je skrenuta pažnja u sljedećem mailu: "Uskršnje televizijsko prikazivanje Mel Gisonove "Pasije" potaklo je Lucy Fair (olifant.blog.hr) na komentar koji je izazvao brojne blogere da je oduševljeno podrže ili ogorčeno zamjere, a time je i sama autorica natjerana na dodatno izjašnjavanje. Zabunu je izazvalo i što mnogi čitatelji nisu uočili da li se autorica šali s trivijalnošću Hollywooda ili s osnovama kršćanstva. Ovo je dobar povod da otkrijemo još jednu sjajnu blogericu... (4) Domaći bloger na samostalnoj domeni Marketing servis posjetiteljima poklanja knjižicu u PDF izadnju u kojoj gomila marketing profesionalaca iznosi svoja iskustva, primjere i insajderske priče. Knjižica se može besplatno skinuti ovdje. (0) WinDays 06 - četiri dana druženja informatičara Više od 1.800 ljudi ovaj se tjedan uputilo u Opatiju na najveći tehnološki događaj u Hrvatskoj u organizaciji Microsofta. Posjetitelji WinDaysa 2006 prvi su put u našim krajevima imali priliku javno isprobati Windows Vistu i Office 2007. Sljedeća generacija najraširenijeg operativnog sustava, kao i svi pripadajući beta proizvodi Microsofta bili su instalirani na 32 računala Windays mreže. Kao i dosad, ovogodišnji WinDaysi su bili odlična prilika za razmjenu i stjecanje novih znanja, a posjetiteljima su u neformalnoj atmosferi omogućili druženje i kontakte s domaćim informatičarima. Microsoft Hrvatska je u Windays konferenciju, uz pomoć sponzora uložio oko 650.000 eura. Za vas smo pripremili tri fotogalerije sa - konferencije i predavanja (otvorenje je bilo najspektakularnije), večerašnjih zabava (neki su zbog viška alkohola u krvi završili u bazenu) te izbor najboljih komada (prvu večer zvijezde su bile brazilske plesačice). Tu su i extra fotke Opatije koja je jučer i danas nažalost pod kišom. – darius [28.04.2006. 04:35] - Komentiraj(10) - # PBZ se ispričao komentarom na blogu U komentarima na slučaj PBZ stigao je neslužbeni odgovor iz banke, a objavljujemo dio: "Vaš blog je analiziran kao ozbiljna pouka za budućnost na razini nadležnog menadžmenta. Znamo da je prikupljanje dokumentacije na trenutke mučno i frustrirajuće i zato se ispričavam u ime PBZ-a. Stečeno znanje iz ovog slučaja bit će prezentirano ostalim našim djelatnicima koji rade na kreditima kako bi u buduće minimizirali doživljaje slične vašim." (1) Odobrili mu stambeni kredit nakon što je priču o nemarnosti PBZ-a objavio na Blogu Što učiniti kada vam pukne film i zbog tuđe nemarnosti i zavlačenja tjednima ne znate kome da se obratite? Jedan bračni par odlučio je svoju priču o neuspješnim naporima da realiziraju kredit u Privredno

    avatar

    01.05.2006. (12:02)    -   -   -   -  

učitavam...