Komentari

betmenandrobin.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • coro

    Oi, evo da komentiram. Nisi napisala ništa o brajkoviću i tome kak se napio i o pitbulima. Nema veze bumo to sutra u skoli raspravili. Blog je super

    avatar

    19.03.2006. (22:12)    -   -   -   -  

  • Kajtebolibriga

    Mislim da su rijeci suvisle za moje jucerasnje egzibicije,ono je bilo starsno jucer,nikad vise...hmm to sam vec jednom reko,ja mislim,shit!!!

    avatar

    19.03.2006. (23:22)    -   -   -   -  

  • Zhivac

    Nisi niš pisala o ''operi rigoleto'' koja je izvedena na stepenicama pothodika u čulincu. Naime virtuozni Brajković nas je sve oduševio svojom nevjerojatnom interpretacijom ove vrlo nam poznate opere. Samo Brajkoviću drugi nas put podjeti da ponesemo kišobrane. Ja brijem da je ono bijelo koje ste vas dvojica pili bilo pokvareno.

    avatar

    20.03.2006. (11:00)    -   -   -   -  

  • fejkerski zeko

    Nisi ti kriva kaj trenutno nemaš života pa pišeš gluposti po blogu...! :) he,he,he... kako sam šaljiva... JA SAM MALA PAMETNICA... :) ma super je post i blog, sve pohvale... čitam ovo i nebi čovjek reko,znam sve kaj si napisala... baš sam happy sad!! ...jer sam i ja bila u subotu... ne u pothodniku, ali to si mi već ispričala... he,he... uglavnom!! uživajte u životu i lijepom vremenu!!!(zvučim ko ofca... hi,hi...!! =) pusek!! :)

    avatar

    20.03.2006. (11:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...