Komentari

gettorespect.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Vozač

    Da stari ti je uspješan jer vozače plaća kad mu se hoće i kako hoće

    avatar

    15.09.2009. (20:04)    -   -   -   -  

  • ....

    da stvarno stari ima kamione i uvik druge vozače

    avatar

    03.05.2010. (09:00)    -   -   -   -  

  • pravica

    Ta firma je prava pravcata katastrofa,oličenje hrvatskog prijevozništva,jadni su vozači koji tamo rade jer su svjesni da im je to zadnja stanica i da ih nitko neće,osim mladih entuzijasta bez prijeđenih ni 5000km na ozbiljnijem kamionu.Vozači koji tamo rade a voze po RH nemaju radno vrijeme (po rijećima novog dispečera Dejana Rašića.Mirka te zamjenika direktora "ako želiš radno vrijeme i poštvati zakonsku regulu onda ta prava traži na burzi rada jer ima kandidata"."mi si ne možemo dopustiti da kamioni stoje" ...."ta krama najbolje zarađuje"a ta krama nije niti došla do stanice za teh.pregled nego samo prometna dozvola.Taj Pavić je jako dobro zaštićen od strane resornog ministarstva i drugih institucija koje bi trebale obavljati svoj posao a ne obavljaju ga,nije istina da raspolaže sa toliko kamiona..ima tamo i novih kamiona ali vrlo malo i ti se trkeljaju po vani a tu u HR su potencionalne ubojice.U tu firmu treba doći vojska inspektora i tek onda bi isplivalo na vidjelo tko je Predrag Pavlić.Taj čovjek nikada nema vremena za ništa izbjegava vlastite šofere u velikome luku,dapaće biježi od njih.Jedina istina je da isplaćuje plaću od 2222kn i to sa počekom od 80 dana i više.

    avatar

    28.09.2010. (14:12)    -   -   -   -  

  • bivši radnik

    Firma je solidna,posao ima stvarno ali ne plaća,NE PLAĆA radnike!Danas 2.5.2014 išao sam na banku vidjeti jel mi je sila druga polovica,da,druga polovica fiksne plaće(1500kn)za drugi mjesec ali nije,NIJE!Vozio sam međunarodnu špediciju,bio u engleskoj tri puta.Pokušali su mi uvaliti štetu za 40ak paleta koje nisam mogao pokupiti okolo jer nisam imao mjesta na kamionu ili jer stranke ih nisu imali.Kad sam se razdužio na moj trošak sam išao zvati te firme koje navodno traže tu odštetu i iznenađenje nisam ništa dužan a PP tražio od mene 3500kn za njih.Kako kaže gori kolega moguće je da je zaštičen,kod njega radi neki bivši jna brigadir Damir Kuštelega i navodno neki bivši bojnik HV-a Željko Sikavica.A di su još plača za 3. i 4.mj?

    avatar

    02.05.2014. (12:05)    -   -   -   -  

  • dario zg

    tko procita ovaj komentar molim ga samo pamet u glavu... nikako ici raditi u renato pp, sve sto je napisano je istina, NE PLAĆAJU LJUDE!!! Obecaju ti dnevnicu koju nikad ne isplate, vozite medjunarodnu spediciju za 3000 kn i to je to! Veliki su to lazovi, sve su vozaci koji rade dva tri mjeseca pa vide da nema love i onda dodju novi, u renata nema starih vozaca, da je neko tu godinama. Dno dna, radio sam kod njih i iz vlastitog iskustva, bolje je nista ne radit nego u ove stoke

    avatar

    13.11.2014. (22:43)    -   -   -   -  

  • alkemik

    Mislio sam otići na razgovor (čak su me tražili i papire) sad nakon ovih friških komentara, nemam volju ići u tu firmu. Radije idem u Cammeo, tamo barem dobiješ plaću i koliko toliko ispravnu Opel Insigniu.
    Što više, gospođa s kojom sam razgovarao je rekla da više ne duguju nikome i sve uredno isplaćuju i ko za vraga čak i na mirovinskom nisu zavedena potraživanja od 7.mjeseca 2014., no to mi je presuumnjivo obzirom na ostale mjesece gdje duguju mjesečno po 100 i više plaća.
    Rekla je i da su u 9.mj. konsolidirali tvrtku, no zaista mi nije jasno kako možeš konsolidirati tvrtku, a da ti poslije konsolidacije ostaju nenaplaćena potraživanja za prethodne mjesece iza 7.mjeseca 2014.
    Očajan sam i skoro sam i ovaj puta pristao otići u tu tvrtku.
    Idem u Cammeo.

    avatar

    15.01.2015. (17:21)    -   -   -   -  

  • RUS

    NE

    avatar

    28.01.2015. (15:58)    -   -   -   -  

  • RUS

    SVE RADITE ALI TAMO NE IDITE...

    avatar

    28.01.2015. (15:59)    -   -   -   -  

  • Iggy

    Javio sam se na natječaj za voditelja proizvodnje u ICE euro transport,čekam da me pozovu,ali nakon ovih komentara neznam dali bi uopće išao na razgovor,traže voditelja u proizvodnji paleta i ostalih drvnih proizvoda dasaka itd.
    Hvala pozdrav

    avatar

    04.05.2016. (13:15)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković-Štit

    TKO SU SVE BILI POMAGAČI TITE GUBIĆA ?! (5. DIO-KNJIGA)

    TKO SU SVE BILI POMAGAČI TITE GUBIĆA ?! (5. DIO-KNJIGA)

    Rad određenih policajaca u Bjelovaru, sam prijavio telefonom Unutarnjoj kontroli MUP-a u Zagrebu, ma zamislite tko mi se je javio Prvoslav Kulić, koji me je nekada i sam više puta protuzakonito ispitivao,.., dok je radio u policiji u Bjelovaru. Bome lijepo su se umrežili... Žalio sam se na postupanje policije unutrašnjoj kontroli Bjelovar, gospođi policajki Mirjani Tesar. I što; neće vrana - vrani ništa... Dežurni policajac Slavko Prskalo, predao mi je poziv za informativni razgovor, na kojemu policajac i inspektor Goran Tanjić, nije postavio se kao stručni profesionalac. Nije rekao: vi ste počinili kazneno djelo toga i tog datuma, u toliko sati, na tome mjestu... I po ovome članku KZ-a i stavka i Ustava Republike Hrvatske. Čovjek mi je tamo pričao "Markove konake", a ja sam Tanića, pitao; gospodine - zašto ste me "Hitno" pozvali na razgovor u policiju? A on je skretao glavu i kolutao očima, nije gledao u mene. Tanjić mi je rekao da kaznena prijava od Tite Gubića, ne drži vodu i da sigurno će biti odbačena, jer nema elemenata kaznenoga djela... Upitao sam gospodina Gorana Tanjića, zašto ste napravili s policijom cijelu okupaciju moje kuće... Pazite i ovo - da je njima Tito Gubić, mene prijavio da sam se ja na Markovom polju u Zagrebu, predstavljao kao policija. Kada sam zahtijevao od inspektora Gorana TANJIĆA, koji me je ispitivao da mi pokaže tu kaznenu prijavu koju je kod njega potpisao Tito Gubić. Gorana Tanjića iz spisa je izvukao malo jedan papir koji je nosio potpis Ivana Zdravka Josipa Radoš, to je bila fotokopija Titinoga potpisa. Da Ivana Zdravka Josipa Radoš, je potpisala kod njega u policiji, u Bjelovaru, kaznenu prijavu koju je on osobno zaprimio, dana 19.07.2016.godine. Nikakvu ja kaznenu prijavu nisam vidio. Te sam prigovorio: Zašto je policajac Domagoj Ćuk, koji mi je trebao predati poziv 28. 07.2016., u 19,25 sati i 20,15 sati, tako ružno i neugodno postupio?

    Kada je treći puta na korzu u Bjelovaru, kada je trebao dostaviti poziv - hitro vozilo okrenuo i otišao. Tako da je moje ispitivanje moralo biti odgođeno za 29. 07.2016., u petak u 10,00 sati, pošto sam dan ranije (28.07.2016.) telefonom se javi u policiju i tražio gospodina Tnjića, da dogovorimo sutra vrijeme moga ispitivanja. Nikako ovo ne može biti profesionalno ispitivanje policije. inspektor G. Tanjić, i ovo me je pitao - da li je želim useliti u stan Tite Gubića, u Bjelovaru, u Nazorovoj ulici.? Da s crnim autom u Zagrebu, obilazim mu oko kuće. I da me se on boji. Da kaku kuću spominjem na moru u Makarskoj? Ja sam ustao sa kaznenom prijavom za lažno prijavljivanje protiv Tite Gubića, jer počinio je kazneno djelo iz KZ-a, članka 304. st. 1. KZ-a. Sad vidite s čime se bavi policija u Bjelovaru, ne hvata počinitelje kriminala i ne istražuje,.., nego se prvenstveno policija bavi s mnom. Ja sam kazao bračnome paru Tihomiru i Renati Gredelj, da njihov advokat, što hitnije stavi "klauzulu" na cijelu imovinu koju je Tito Gubić, prepisao na sebe. Advokat to nije učinio da je tražio da se kuća i ostala imovina ne može prodati do okončanja kaznenoga procesa, jer radi se o lažnom sklopljenom ugovoru između Tite Gubića (Ivane Zdravke Josipe Radoš), i pokojnoga Alojzija Cesara (78) iz Zagreba. Danas putem interneta ja sam ušao u katastar i gruntovnicu, i vidio da advokat od Renate Gredelj, nije stavio tužbu na zabranu do daljnjega prodaje imovine od pokojnoga Alojzija Cesara. Dakle još uvijek je vlasnik te imovine Tito Gubić, odnosno Ivana Zdravka Josipa Radoš iz Bjelovara, sa istim svojim OIB-om. Nastavak slijedi...

    ---- BRANKO STOJKOVIĆ B j e l o v a r 0958148290 (Tel/mob.) brankostojkovic152@yahoo.com Udruga "ŠTIT" ---- Objavljeno: 16.10.2016. ---- http://crostojkovic1958.blog.hr ---- Broj članaka: 3366.

    avatar

    16.10.2016. (21:19)    -   -   -   -  

  • radio u renata pp

    Renato PP NE DAJE PLAĆU!!! Točka. Iz vlastitog iskustva, radio sam 3 mjeseca kod njih, vozio medjunarodnu spediciju pa kad sam vidio da nema plaće skupio sam se i otišao. Vozite stare kamione sa preko milion km, vozite dan i noć a plaće nigdje... prijavljeni ste na 3000 kn i to dobijete nakon 5-6 mjeseci ali ostalo nikad jer nigdje nije zavedeno. Zamislite raditi medjunarodnu spediciju za 3000 kn?! Pa imate troska najmanje 2000 kn i ne daj bog da vas jos i policija radi neceg kazni... očajna firma, ne postoji nitko tko je tu godinama, ljudi se zajebu i dodju probati pa kad vide sta je svi odu, ako ikakvog izbora imate radite bilo sto drugo, zasto bi radili besplatno?

    avatar

    25.12.2016. (11:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...