Komentari

shumarka.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • metamorfoza cistozire.........

    hmmm, na koga li se odnosi tvoj post?

    avatar

    08.03.2006. (13:08)    -   -   -   -  

  • shumarka.blog.hr

    haha, neznam ja, možda samo trenutačna inspiracija. ;) svejedno sad, prošli smo na Lidranu!!!pohvalili su montažu....:)

    avatar

    08.03.2006. (15:32)    -   -   -   -  

  • Phoenix

    Znaš kako se kaže:U lošim se trenucima pokazuju prave,najčešće skrivene namjere.Kada bi na ovom svijetu svatko svakome rekao u lice što ga se ide,i bio "ono što je"svima bi bilo ljepše,i bolje.Ali kada netko nakoga blati,ogovara ili slično,ajde daj drugu šansu,a ako se nastavi onda slušajte savjet moje tete:"Ma mogu mi pič..oprat!!!".Jako dobra tema Shumarko,da mi je samo znati sa kojeg ih šumskog zdenca vadiš!?

    avatar

    08.03.2006. (16:40)    -   -   -   -  

  • ruzhica

    neprocjenjiva je mashta i inspiracija koju shumarka crpi iz svojeg velikog zdenca šumskog kako li phoenix kaže...uglavnom mozda znam na koga se odnosi ,mozda i ne necu se time zamarati ali bitno je to da ti je post jako dobar jer mislim da u nasoj,a pri tome mislim nasoj okolini postoji mnostvoi zavidnih i ljubomornih ljubomira a sama bi se iznenadila kada bi ti rekla imena nekih od njih...nesto je proljece bilo hladno u doba kada su rasle nase ljubičice...vjerovatno nitko ziv nece ovo svatit sto sam napisala ali nevermind.....pozdraf:-)

    avatar

    08.03.2006. (18:17)    -   -   -   -  

  • shumarka.blog.hr

    @Phoenix- ''Ma mogu mi pič** uprat!'' :) Ma luda je tvoja teta, i deda ofkorz...deda je zakon. ;) Crpim teme iz zdenca Manduševca. Tam stoji taj zdenac nasred trga stalno, i nema nikakve koristi od njega pa se ja po noći prišuljam i vodeni patuljak Tvrtko mi šapne temu...jep. @Ruzhica- vau, sad me tak zanimaju imena ljubomira, a šta si mi sad stavila buhu u uho? sad ću se naoružat motikom i hodat po 'našoj okolini' i ispitivat ljude ''e, jes' ti ljubomir, da te maznem?''...ddd..pozdrav!:)

    avatar

    08.03.2006. (19:22)    -   -   -   -  

  • ruzhica

    tehnicki ljubomir bi zapravo bio suprotnost od ljubomornog jer je ljubo-mir zapravo ljubi mir pa ako tako gledas onda jesam ljubomir ali inace...ne:-) ja sam milo dijete:-)..a ljubomire ti netrebam ja mislim posebno imenovat mislim da smo ih sami otkrili u zadnje vrijeme....evo jos malo dubokih misli:-)...pozdraf

    avatar

    08.03.2006. (22:43)    -   -   -   -  

  • shumarka.blog.hr

    ali ruzhica, LjubImir previše podsjeća na Bubimir, a nećemo spominjati sveto Bubimirovo ime uzalud, kaj ne? Onda tak je LjubOmir, a fakat, imaš pravo, mogao je biti i LjubomOr..demit, komplikejšns evriver...pozdrav!

    avatar

    09.03.2006. (15:01)    -   -   -   -  

  • metamorfoza cistozire.........

    @shumarka - pa naravno da se očekivalo da ćemo proć na lidranu uz tako seksipilne voditeljice....;))) ma zakon svaka čast :D. btw napisah post. i ne, nije smak svijeta

    avatar

    09.03.2006. (19:38)    -   -   -   -  

  • Nerazumljivi zvukovi buncanja iz rupe bez dna

    da ljubomora... prekrasan osječaj zar ne? osječaj koji nas dovodi do samog sloma, potpune paranoje, daje osječaj samodovoljnosti, potiče nas da mislimo kako su svi protiv nas etc... a dilan dog... eh, nije on neven:D

    avatar

    13.03.2006. (17:38)    -   -   -   -  

  • ¤ Kenny {stands strong stands proud}

    Ljubomora? Zašto filozofirati o ljubomori? S dva prsta u oko. Skviš skviš. Bljuč. Ili prstom u pupak. Wheeeee. :)

    avatar

    14.03.2006. (11:51)    -   -   -   -  

  • shumarka.blog.hr

    @jelenna- ma sigurna sam da su nas pustili radi ultra maxi uber sexi voditeljica...pa radi čega drugog bi nas inače?? :) @Paranojik- gle, neven i Dilan nisu uopće u istom rangu pa stoga nisu ni konkurencija. Dilan je samo sexi, a Neven je ultra mega turbo extra sexi macan...grrr.. ;) @Kennji- zašto? a zašto uopće pisati blog? demit, pa neda mi se pisati nešto što zahtjevuje oštar i bistar um, bolje ovako puknut pa đe iđe da iđe.. pozdravljujem.

    avatar

    15.03.2006. (11:21)    -   -   -   -  

  • marginalac

    aaaaaaa...hiperaktivno!!!!!!...al opet ono...kewl 8)

    avatar

    19.03.2006. (19:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...