Komentari

grrrr.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • ja

    p.s. kad zaem da je ''pao'' mislim na raspolozenje.. pao u depru..

    avatar

    17.02.2006. (17:59)    -   -   -   -  

  • bubamarac

    ona je sretna:)))cool ...stvar u pozadini je bolesna..hihi...baš nekako TI...slatko A ko si ustvari ti?:)))) ...mene je ova stvar podsjetila na http://www.lyricsdownload.com/manu-chao-mr-bobby-lyrics.html ....idem sad slušat kako žubori moj potok...zzZzzz...pozzZdrav:)

    avatar

    19.02.2006. (11:58)    -   -   -   -  

  • Grrrr....

    hehehe.. ma stvar na blogu mi je mrak! nemrem je prestat pjevat svaki put kad dodjem.. a ZNAM je pjevat! heheheheh.. =)))

    avatar

    19.02.2006. (12:30)    -   -   -   -  

  • /parallel/

    ne znam, ja sam isto imala prije u planu valentinovo nekako provest, nikad ni ja nisam voljela na valentinovo, al onda sam shvatila da ne da mi je svaki dan valentinovo, nego mi ne treba takav dan. nisam dobila nijednu poruku, hvala Bogu, nismo nigdje posebno ishli, josh smos e sprdali na to, al da, ostao je, i ja sam zaspala uz najlijepshe rijechi... i nemoj silit da se otvori. meni je trebalo dugo da otvorim neke dijelove sebe. al to se dogadja spontano. upoznavanje je dugi proces. shto duzhi, to bolji. bit che bolje shvachene neke stvari. i hm, nikad se nemoj inatit, to je najgluplje. nechu ja nishta rech, nechu ja prva nishta napravit. ispalo je dobro u ovom tvom sluchaju, ali chesto to ne ispadne tako kao iz neke bajke... uf. e, dobro je :)

    avatar

    20.02.2006. (13:01)    -   -   -   -  

  • Grrrr....

    @cherry bla bla.. hvala ti na komentaru, drago mi ga bilo pročitat.. ali.. hmm.. znam da se čitajući tekst čini kao da sam se inatila.. nisam.. zaista.. mi se jako dobro znamo.. vječnost.. i znam kako diše.. i ovaj puta sam jednostavno morala biti malo ''strpljiva i pasivna''... heheh... ne bi se tako postavila da nisam TOČNO znala kako če ispast.. predobro se znamo.. =) a ovo da neći nikad nista napravit.. ne NIKAD.. samo ovaj puta je pasivnost bila nuzna.. ma, hvla ti na komentaru.. promislila sam o svemu pto si napisla, a to mi je uvijek drago!! :*

    avatar

    20.02.2006. (19:30)    -   -   -   -  

  • dark angel

    o tako mi je drago. dovno je kad zidovi padaju. kad se barikade ruše. ja sma upravo zasukala rukave i krećem u rušenje barikada. i mojih i njegovih :)

    avatar

    10.03.2006. (16:53)    -   -   -   -  

  • /parallel/

    jel previshe za ochekivat da che i ova strana tebe nanovo ozhivjeti? fali mi malo promatranja tudjih veza, mozhda je i to voajerstvo na svoj nachin. da, je. naravno. kmehehe (:

    avatar

    20.04.2006. (12:19)    -   -   -   -  

  • dark angel

    gdje si ti?

    avatar

    26.04.2006. (01:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...