Komentari

smokic.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Tefnut

    Hm, malo sam zbunjena.Šutjeti je uvijek zdravo i poučno

    avatar

    12.02.2006. (16:38)    -   -   -   -  

  • Uphere In My Tree

    A šta misliš da im se svima ispune želje? Nije ih možda problem ispunjavati, koliko god da ih je, nego u tome šta ljudi žele, problem je u željama i ljudima. Začas bi otišla ona ravnoteža sa početka posta. Što se istina tiće i Ja isto mislim da je točna samo ona u koju Ja vjerujem, ali razumijem i da ostali tako misle i ne smeta me to ali dokazivanje i uvjeravanje me smeta!

    avatar

    14.02.2006. (09:09)    -   -   -   -  

  • gugo

    sva smisao je tu u našoj mašti i iluzijama koje kroje želje ..stvaraju istine..svako za sebe pravi svijet snova i putuje tim stazama..sve te želje i snovi..sve nam to treba jer čine sa nama cjelinu........sve to nas čini ljudima.....evo i valentinova.,dana mašte iluzija i ljubavnih vibracija(a koliko nas je uistinu sretno)..sve u svemu ja ti želim lijep i sretan ovaj dan..

    avatar

    14.02.2006. (22:11)    -   -   -   -  

  • Starcatcher

    Kad bi nam se sve zelje i snovi ispunili,za sta bi onda zivjeli?!

    avatar

    17.02.2006. (02:49)    -   -   -   -  

  • satara ludara

    kada čovjeku ide dobro u životu onda se ne obazire na druge i nije ga briga ni za što.potreban je jedan događaj koji će pokrenuti preispitivanje sebe i drugih i tada je otvoren novim spoznajama. tada on obraća pozornost na nove misli i drukčija shvaćanja.otvoren je prema njima u smislu da ih je sklon usvojiti kao što zemlja usvoji sjeme.

    avatar

    18.02.2006. (14:22)    -   -   -   -  

  • Poesis daemonica

    "jer boriš se neprestano..." Leben ist kampf. I to je istina. Odličan post; ti s vremenom sve više naginješ filozofiji, i to mi se sviđa. Lijepo te pozdravljam. I, vratio sam se.

    avatar

    20.02.2006. (01:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...