Komentari

arsenyev.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Zeko zna

    a pazi ovog fantoma iznad mene.. ccc... Nego slušaj, stvar je jednostavna. Moraš pasivno čekati i promatrati razvoj situacije. Tvoj frend će se prije ili kasnije umorit od uzaludnih pokušaja. Tim više što će ga ona počet odjebavat ako si jot stvarno ti u glavi. S druge strane, ukoilko dotična uz sav taj fluid ima i nešto mozga, skužit će da su tebi, kao njegovom frendu, ruke vezane (za sad). Po tom scenariju pričekat će i ona. I na kraju, nedo ti bog da prijevremenim uletom ujebeš frenda radi pičke jerbo si onda najjadniji luzer u galaksiji. (Osim ako ne misliš da bi u obrnutoj situaciji on tebi napravio isto :)

    avatar

    24.01.2006. (17:51)    -   -   -   -  

  • Athena Air

    Gledam to iz perspektive dotične i zamišljam situaciju. Pa zapravo, ako je ona osjetila taj isti fluid kao ti, a kažeš da je, nema neke frke. Tim više što frend nije uspio dalje od dvije kave, što je, ruku na srce, ravno odjebu. Mala bi se odlučila za njega da to želi. A sad ostaje samo fina taktika ako je frend labavih emocija, da ga ne boli jako kad skuži da je mala sklonija tebi. Mislim da ne treba predugo čekati, ali ona svakako mora njega moći odbiti za svaku sljedeću eveutnalnu kavu or something. Uostalom, frend ti je, jel? Pa ono, nacugajte se i riješite to, samo je cura u pitanju :)

    avatar

    24.01.2006. (19:38)    -   -   -   -  

  • kozmos jednog viška vremena

    Ubij frenda a nju spremi doma u vitrinu. Si gledao Boxing Helena? :-D

    avatar

    24.01.2006. (21:42)    -   -   -   -  

  • Zeko zna

    athena, hehe :) čitam i ne vjerujem. Ženska glava analizira muške glave:) Nije ti ovo američki film ;) "da ga ne boli jako kad skuži da je mala sklonija.." - kako misliš da ga ne boli jako? Pa nema on svič da se samo isključi. Kako sam skužio, on već dugo slini za njom, i tim je stvar gora. Razgovorom se da riješit neki poslovni problem, ali kad dođe do slinjenja, eee.... Ostajem pri mišljenju da je "vrijeme" ključan faktor. Der'z nou vej araund it. Athena, nemoj mi se naljutit ;)

    avatar

    24.01.2006. (22:03)    -   -   -   -  

  • Athena Air

    Zeko! :)) primjeti da sam pocela iz zenske perspektive! Ali izgleda da ni ja ne kuzim cure (stvarno, zasto idu u paru u wc?) Nista se ne ljutim, trenutno ne kuzim ni svoje emocije, ne znam zasto se trudim shvatiti tuđe :) Btw, jasno da analiziram muske glave. To radim cijeli zivot.

    avatar

    24.01.2006. (22:26)    -   -   -   -  

  • Pustopoljinama zemaljskih sadržaja i ljudske psihe

    Vidim da se vas dvoje virtualno družite na više blogova. Možda ste vi idealan par? Bilo bi vas interesantno spojit, ako već niste spojeni. Ne bih ja pretjerano analizirao, i svjestan sam da sam se malo srozao iznoseći svoje pubertetske dileme - ljubav bi trebala grmit poput teške artiljerije i rušiti sve prepreke; tu ne bi trebalo biti nikakvih dvoumljenja, trebalo bi i krepanima bit jasno da se ljubimo na prvi pogled i da je sumanuto pokušavati to zaustaviti. Desilo se to meni jednom, pa se ponekad arogantno nadam da će se desiti opet.

    avatar

    24.01.2006. (23:12)    -   -   -   -  

  • kozmos jednog viška vremena

    Ja sam davno prestao analizirati ženske glave, odnosno njihovu nutrinu... Uglavnom analiziram ženske guze, cice, noge i druge detalje... Eh sad... Da li bi ti ljubio (ako si mislio volio?) ili samo karao na prvi pogled o tome bi se dalo još raspravljati, a i sam ćeš vidjeti kuda to ide ako ostaneš u kontaktu. U svakom slučaju valja biti oprezan. Možda ti se ženska vizualno sviđa ali ne i kemijski. Ono, ne valja ti okus njenog poljupca, njen đik, ima premekanu bulju tako da je u stvari hvataš za kosti ili koje se već opcije mogu desiti... A možda je sve ok ali uzgaja ogroman, ali stvarno ogroman busen u međunožju i u tome ustraje. Možeš li se pomiriti s time? Hoću reći da sam više puta ušao u varijante "na prvi pogled" i uglavnom su bile zavale. Iznenađenjima nikad kraja o Oprez je majka (ili tata) Mudrosti. S druge strane, obzirom da život svašta donosi, možda i ti i frend odjebete tu žensku i među vama nešto klikne, te završite u strasnoj vezi uz muklo bombardiranje koja završi ozakonjenjem istospolnog braka negdje u inozemstvu, na romantičnoj plaži uz klikatnje galebova u sutonu dana...

    avatar

    25.01.2006. (07:45)    -   -   -   -  

  • studena

    bolje "busen" medju nogama nego Sahara u glavi. off-topic, znam, sorry

    avatar

    25.01.2006. (09:36)    -   -   -   -  

  • kozmos jednog viška vremena

    A zašto? Sahara je lijepa i mistična, i ne bi vjerovala - tamo ima i dobre glazbe. U busenju se skupljaju grinje, loši mirisi i kojekakvi drugi mikro i ini organizmi...

    avatar

    25.01.2006. (10:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...