Komentari

forgetjane.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • silverica

    e ova prica me stvarno fascinirala...zanimljiva osoba ta daughter jane...

    avatar

    17.01.2006. (11:52)    -   -   -   -  

  • "......Sve sto živi,ožiljak ima ........" Sergej

    svida mi se prica.... malo je slicna sergeju... znas njegovu pricu.... da ti iskreno kazen nikad nisan cuja za dughter jane... mislija san da si ti izmislila taj nick... ako nisi procitala moj komentar u bivsem postu, volija bi da procitas...pa da razmislis...=)

    avatar

    17.01.2006. (13:54)    -   -   -   -  

  • Ares4

    ^^^^^^^^ ...Ah! Evo ja odlučia skratit nastavu...oli ti ga picat prve 2 ure, a razmišljam i o cilom danu. I narvano završija san u knjižnici, a navratit ću do gimn. jer iman blaći dat si di !!!!! ....ovaj post... šta da ti kažem...vidim ili mi se čini da imaš podvojenu ličnost...neznam...morat ću angažirat neke "znanstvenike" iz S.H.U.P.A.-e da uspostave dijagnozu...lol! Samo ti meni ostani takva i sve će bit uredu....STAY SICK!!!

    avatar

    17.01.2006. (14:27)    -   -   -   -  

  • ena

    hmm, pa legenda od ženske ta daughter jane!! ali ajd probaj ne krenit njenim stopama u baš svim smjerovima. oćeš probat?:)

    avatar

    17.01.2006. (17:42)    -   -   -   -  

  • Alucard

    aj probaj prikinit pisat blog, pa bi ti se život moga prikiniti i prije 27. godine! lol

    avatar

    17.01.2006. (17:57)    -   -   -   -  

  • Daughter Jane

    Daughter Jane, sergeje je izašla iz moje glave ko i cila priča o njoj, pročitaj prvu rečenicu

    avatar

    17.01.2006. (19:28)    -   -   -   -  

  • sve se oko mene ispravlja i savija

    ovo si totalno ti, jane!ti i tvoja svijest, podsvijest, žuta minuta...sve ti! >:)ljubin te, đubre malo

    avatar

    17.01.2006. (21:27)    -   -   -   -  

  • No passaran

    dobra, ali (nemoj mi zamirit) možda malo prenapuhana priča. lipo je imat neko svoje drugo lice, u koje se moš povuć. malo sanjarit otvorenih očiju. samo molin te... probaj malo duže poživit! moramo pokopat svakog profesora prije nego što umremo!

    avatar

    17.01.2006. (21:57)    -   -   -   -  

  • sve se oko mene ispravlja i savija

    e, da, ajde kad budeš radila ''ručni rad'' na svojoj lipoj glavici, odnosno kad budeš sama sebe šišala, ostavi par pramenova pa da ti napravin par crveno-crnih rapsova! ljubin'

    avatar

    17.01.2006. (21:59)    -   -   -   -  

  • "......Sve sto živi,ožiljak ima ........" Sergej

    zanam JANE.....ali se samo pravim da neznan da je izmisljena.....tako pokusavan zamisljat kakva bi stvarno bila i jeli moguce da postoji takva zena...igra uma...valjda kuzis sta mislin reci...=)

    avatar

    17.01.2006. (23:58)    -   -   -   -  

  • Cicibela

    Posto san prosa pola postova i napisa i redova i redova komentara dosa je red i na tebe(nekima na sricu nekima na zalost).Pricu koju si izmislila je pravi bestseller.Samo tako nastavi i Harry Poter ce biti za tebe goli kurac.Iman osjecaj da ce iz svega ovoga izaci trilogija.Koliko iman priliku viditi ode te malo jesenjin prca u glavu sa svojin komentarima ali zapravo je cista srca i mozda nekad i nezna sta pise(vecinu on puta neznan sta pise).Dredove je dobro imati jer kad se nadimis onaj miris i bitni faktor ostaje u njima i kad ti pofali samo ga otkines i opet zamotas i popalis.Ona slika govori tisucu rici.Sigurno si mislila kako ces sutra dici kupiti kruv ili u sebi si mislila: picku materinu da mi je viditi facu od prijatelja kad vidi kako san ga malo zajebala.Sigurno te i sad ovo zivcira sta citas moje gluposti.Na bordanju ce tebi sve muke proci.Ukratko svoj opis ako se slucajno nevidimo.Iman metar i sezdeset devet,130 kili,malo duzu kosu(masniju od maslinovog ulja),2 oka(cudo),15 zubi od kojih mi je pola ispalo iduci okolnu plastiku jer kuci neman nista,herpes ispod nosa velicine golf terena i najvecu vrlinu svoga lice to je da san bilac(a vidi stvarno).To san ti ukratko ja.Pa bi mogli na kavicu na kolodvor ili di ti god oces.Necu te vise muciti.Drzi se zenska glavo i nedaj se nikome.

    avatar

    18.01.2006. (02:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...