Komentari

forgetjane.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • Alucard

    Pa uvik ćeš i biti dite, ne samo ti nego svi mi! Svi smo uvik nečija dica! :-) Ma znan, razumin ja tebe, šta si tila reć! Jebiga, jednom se mora odrasti, a cijeli život ćeš se sičat lipih trenutaka djetinjstva! To je tako! Svaka čast na postu, meni bi tribalo pisati sto stranica teksta da prenesen ono šta ti kažeš u dvi tri crte! p.s. Kako ti se sviđa ono šta san ti da? Pisma samo za tebe!

    avatar

    16.01.2006. (22:47)    -   -   -   -  

  • Alucard

    bolja ti je bila ona slika prije ove! ona mala japanka! baš je izražavala dječju bezbrižnost!

    avatar

    16.01.2006. (22:57)    -   -   -   -  

  • Daughter Jane

    Alucard, oprosti, malo san izminila text. Ona rečenica da opet oću biti dite i ne stoji jer ja želin biti dite, ali ne onakvo kakvo san bila. Ne želin ulaziit u preintimne teme. Ovin texton i jesan ušla malo dublje, ali nisi svatija šta san tila reći, ne mislin ni da iko oće. ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh. ma zaboraviti. vojin vas svih.

    avatar

    16.01.2006. (22:59)    -   -   -   -  

  • Alucard

    ok, nema probljema (kako bi naši prijatelji iz pekare rekli):-)! p.s. jesi pogledala JEBENU pismu??? :-)

    avatar

    16.01.2006. (23:02)    -   -   -   -  

  • No passaran

    slažen se sa alucardon, mi smo uvik dica. i uvik ćemo bit. sad nisan raspoložen za dubokoumno. samo vi razmišljajte. cd je u mene alucard. dobar je, al zašto si izminija sliku? bolje bi bilo da si ostavija normalno, ovako se ne vide face

    avatar

    16.01.2006. (23:04)    -   -   -   -  

  • sve se oko mene ispravlja i savija

    plavušoooo!!! 0:)

    avatar

    16.01.2006. (23:05)    -   -   -   -  

  • Alucard

    e ANIMAnijače, to je samo efekt, bez njega se još manje vide face! p.s. Ti nebi bija ti da joj nisi uzea cd??? ajde u kurac nestrpljiv! reka san ti da ću ti donit sutra! to je bilo za nju! al nema veze, samo ti meni sviraj! :-) vidimo se

    avatar

    16.01.2006. (23:11)    -   -   -   -  

  • "......Sve sto živi,ožiljak ima ........" Sergej

    ROBERT nemoj srat...jednon rici,ne prolivaj se... koje gluposti ti momak pises to je za nevirovat...čitamo te svi ka knjigu...hahahahahahahahahahahahahahaha...... zaljubljeno moje....ne jebe te 5%...jadan...ima vas jos...??? =)

    avatar

    16.01.2006. (23:21)    -   -   -   -  

  • sve se oko mene ispravlja i savija

    ima...ti si na redu da upadnes u njenu mrizu i da poslin primjeni ''crna udovica efekt''!!!! >;)

    avatar

    16.01.2006. (23:48)    -   -   -   -  

  • Alucard

    o čemu ti sergej? toliki si kreten da te nema zemlja! majmune jedan, bila je u sloveniji i svi smo se dogovorili da ćemo joj to napraviti zato šta nije ode! krepaj gade! e i vojin i ja tebe! pusa :-)

    avatar

    16.01.2006. (23:51)    -   -   -   -  

  • Ares4

    Kao prvo, ti si sam to tija napravit...ja nemam ništa s tim...Jel da? Sve si sam učinija tako da ne upličeš mene u to...Daughter, slobodno izbriši sve moje komentare, jer se ovo pretvara u "Parlaonicu, chat"...pozzz

    avatar

    17.01.2006. (00:02)    -   -   -   -  

  • "......Sve sto živi,ožiljak ima ........" Sergej

    SLUSAJ trying,draga si mi,nemoj da se svađamo... ovaj bivsi komentar nije vriđa tebe nego alucarda... kuzis...živila jesenjinština....=)

    avatar

    17.01.2006. (00:06)    -   -   -   -  

  • ...FREEDOM is BEAUTIFUL FUCKING THING...

    "Ponekad se... stvari naprosto događaju.Ponekad čovjek ne može biti ono što bi htio, ne može imati ono što treba.I tada se život mijenja.Možda samo malo, možda puno.U određenom se trenutku naprosto ne vrijedi boriti da se popravi nešto što je otišlo ukrivo."

    avatar

    17.01.2006. (00:08)    -   -   -   -  

  • Daughter Jane

    Iako me čisto živcira kad mi se blog pritvori u jebeni usrani kurčev čat, sad san se čisto morala na smijati. I FALA nešto pametno na jedinom komentaru koji je ima veze s texton

    avatar

    17.01.2006. (08:45)    -   -   -   -  

  • No passaran

    ovaj text je teško komentirat jer je sam po sebi očit i nema nekih velikih filozofiranja. Ali ja volin ovakve tekstove više nego one od 2 stranice. Svaka čast! u ovako malo mista napišeš toliko toga!................................. alucard, ona mi je sama dala cd, tako da se nemaš razloga pjenit!......................... sluša san đubrivo... dobri su, al su bolji uživo. al bez obzira, strašan bend! (mala moja, lipa ti je kosa, a još je lipše govno iz mog nosa... hehe)

    avatar

    17.01.2006. (10:13)    -   -   -   -  

  • Daughter Jane

    ahhh blaće nadan se da ono u zagradi nije upućeno direktno eni jer mi se jutros opet nije dalo ići u frizera, možda sama to obavin... kmh nosin ti spotove ti meni Đubrivo... alucarde da ja iman koncert i nedobijen slike u roku 3 sata svima bi zube porazbijala. Prosvjećena tom mišlju, morala san mu dati cede. druga stvar lipo san van napisala da AKO NE KUŽITE NEMOJTE KOMENTIRATI... šta još... ahhh jesenjine tebe trying nije vriđala već je dala svoju primjedbu na tvoj komentar i lipo je skužila kome je to bilo upućeno jer je ona ipak iznad svaga jako pametno dijete. I kometntare ne briše jer to ipak nije u skladu s nekin mojin stavovima ahhhhhhhhhhhhh jeben vas svih u šupak fakat ste mi dopizdili.. objavin još priču o daugher jane i prestajen s ovin sranjen

    avatar

    17.01.2006. (10:48)    -   -   -   -  

  • "......Sve sto živi,ožiljak ima ........" Sergej

    jebemo i mi tebe svi u supak...ekipa jel se slazete...??? hahahahaha....salin se jane...pa nisan ja reka da me trying vridala,nego da onaj komentar nemora nju vridat jer joj nije namjenjen a i neman potrebu nju vridat....sta prestajes s blogon...losa ideja...sicas se kad si kreshi davala komentare podrske a sad ti odustajes...znan da ti je pun kurac ovih sranja ali zasto se obazirat na glupe komentare i glupe ljude koji ih pisu i dopustiti da oni utjecu na tebe...ne kazen da medu tin glupin komentarima nema mojih...ima ih... zato dobro razmisli jer bi mi bilo za da pristanes... svida mi se tvoj blog i svida mi se nacin na koji pises... razvijaj talent.... Očito je, u sudbini piše - u tridesetoj vješala predstoje. Ko sakati mi smo sve to više za živote privezani svoje... =)

    avatar

    17.01.2006. (13:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...