Komentari

verona.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • BW

    Baš lijepo,kako je dobro vidjeti te opet,za dobra dobra stara vremena,pa taj stisak ruke hm..ne kažu uzalud :od koljevke pa do groba najljepše je đačko doba.poz.

    avatar

    16.01.2006. (14:39)    -   -   -   -  

  • @pple

    Škola...imam prekrasne uspomene iz školskih dana, pogotovo iz osnovne škole...koja bezbrižnost, ležerenost. Srednja škola...generacija koja se redovno sastaje i ponašamo se kao da smo još uvijek u školskim klupama. Razgovori traju i traju i uvijek nam je malo vremena. Ne bih propustila naše susrete ni za što kad vidim kao smo još uvijek ostali povezani i kako se nitko ne izdvaja, nego smo ostali ona stara klapa iz jednog jako složnog razreda.

    avatar

    16.01.2006. (15:34)    -   -   -   -  

  • Goldeneye

    lijepo. samo malo treba mijenjati i eto sreće

    avatar

    16.01.2006. (16:28)    -   -   -   -  

  • S.

    Tako mi je drago čitati sve ovo i vraćati se u neka draga stara vremena. Bilo nam je lijepo i bezbrižno. Nismo imale ovakve brige. Volila bi vidjeti neke drage čupave glave ali iz ove današnje pozicije, tako da se mogu iskreno i od srca nasmijati nekim mojim postupcima i zaluđenostima. U2 i tvoje crtice sjećanja, skoro da sam teleportirana u drugu klupu, srednji red s pogledom na treći red....a sada kad pogledam one dvije male čupave glavice kod kuće kako bezbrižno spavaju ... nije mi žao da je ovako, ipak je tu prošlo 20 godina i bilo je lijepo dok je trajalo. One dvije najdraže "Frikuše" imam još uvijek kada ih se zaželim, znam da ste tu i mogu računati u bilo koje doba na Vas. Hvala što ste one stare!

    avatar

    17.01.2006. (10:18)    -   -   -   -  

  • verona

    BW & @pple - istina je, najljepše je đačko doba!/ Goldeneye - pa barem ići drugom stranom ulice...he he/ S. - ehhh...osim uzdaha ništa pametno za dodati nemam!

    avatar

    17.01.2006. (12:29)    -   -   -   -  

  • T.

    JA SAM TAKO SRETNA ŠTO JE "TRIO FANTASTIKUS" OPET NA OKUPU. JAKO MI SE SVIĐA SLIKICA KOJU SI STAVILA.

    avatar

    17.01.2006. (13:26)    -   -   -   -  

  • gugo

    o osjećaju povratka jednom sam i napisao čitav post.,desi se to meni "češće"i bude moćno..

    avatar

    17.01.2006. (19:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...