Komentari

samomisli.blog.hr

Dodaj komentar (39)

Marketing


  • Friva

    Imamo slične probleme. Isto nisam ljubitelj snježnih radosti, a ovih dana sam koristila mušku snagu da djecu vodi na sanjkanje. Zapravo, volim snijeg samo onda kada pada, a ja sjedim u toplom i gledam kroz prozor. Također sam se skoncentrirala na proljeće koje željno očekujem i mislim da ga nikada prije nisam željnije čekala. Pozdrave ostavljam...

    avatar

    07.01.2006. (22:21)    -   -   -   -  

  • Helix

    Ja živim u Puli, pa mi se čini da strašno volim snijeg. Zapravo ga volim, nauživala sam ga se u Dolomitima, moja je teorija da samo treba imati dobre cipele i odjeću.

    avatar

    07.01.2006. (23:33)    -   -   -   -  

  • misteriozo

    prije par dana vidio sam jednu lijepu snjegovićku, i tebi bi se svidjela :) izdrži još malo, proljeće će jako brzo :))

    avatar

    08.01.2006. (00:30)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Eh, kao tipična Dalmatinka mogu reći da snijeg volim samo gledajući ga kroz prozor. Mislim, obožavam kad pada i obožavam onaj prvi dan napraviti đir po snijegu dok škripi pod nogama, al kad zaledi, pa bljuzga, pa opet led - a-a! no way, jose! Nije to za mene. Što se mene tiče, skijanje je apsolutno bacanje para. Ja bih išla jedino pod uvjetom da po danu, dok drugi skijaju, ja spavam ili pijem kuhano vino, a noću tulumarim u zatvorenom. :))

    avatar

    08.01.2006. (06:26)    -   -   -   -  

  • misko

    A ja godišnja doba dijelim na dva: Ljeto i zima! Uživam u vrućinama...

    avatar

    08.01.2006. (08:41)    -   -   -   -  

  • armin

    a vidiš ja živim na moru i žudim za snijegom...volim gradske ulice posute bijelom bojom...što ćeš, ne bi ni bilo dobro da smo isti, kako bi se razlikovali, zar ne..

    avatar

    08.01.2006. (08:59)    -   -   -   -  

  • alkion

    Snijeg, zimske radosti, skijanje, uživancija jedna. Volim snjeg, volim zimu, volim skijanje, volim onaj jutarnji udah hladnog zraka koji skoro da reže pluća, ukratko jedno od godišnjih doba u kome uživam. Ma uživam ja i u proljeću kad se sve budi, uživam ja u ljetu i svim morskim radostima i guštima, uživam ja u jesenjim bojama i zvucima i njenim plodovima - uživam u svim radostima života i naravno razumjem sve ljude koji u nečemu više ili manje guštaju.:)))

    avatar

    08.01.2006. (12:32)    -   -   -   -  

  • tipkojisjedi

    Snijeg i lijepi momak - to je veselje za dva dana (tako govorim djevojkama kad ih napusti lijepi momak!). A nakon toga se vidi kojesta. Od nemarnih stanara do pasa koji ostavljaju svoje tragove (prve, druge i treće vrste!). Više volim ljeto, ali se zimi čovjek lakše ugrije, nego što se ljeti ohladi. Peć je prirodnija od 'klime'. No dani idu već 18 dana 'na dulje! Još toliko, pa će se i primijetiti! A do toga se grij i piši Zimske priče. Pozdrav!!!

    avatar

    08.01.2006. (15:28)    -   -   -   -  

  • Hlynur

    Chionophobia. To ti je ime za strah od snijega. Koji i ja dijelim s tobom, kad sam u Zagrebu i ostalim nepristojno hladnim i neugodnim kontinentalnih zimskim gradovima. Ali nisam, a pogotovo nisam sada, pa ti saljem jedan ogroman suncani topli pozdrav iz kratkih rukava!!

    avatar

    08.01.2006. (19:33)    -   -   -   -  

  • uspomena

    @friva, želim nam objema da proljeće stigne što prije :-))) @helix, možda bih se dobro osjećala na snijegu u nekom svemirskom kombinezonu, onom za astronaute kroz koji ništa ne prolazi :-))) @misteriozo, svaka čast, ti si prvi koji je snjegoviće promaknuo u ženski rod :-)))

    avatar

    08.01.2006. (20:57)    -   -   -   -  

  • uspomena

    @beštijice, već sam se prepala da si i ti među onih 250.000 Hrvata... teško bi mi pao taj podatak :-))) Btw, kad ćemo prokopat neki tunel da popijemo kavu? @misko, a gdje su jesen i proljeće - moja omiljena godišnja doba???

    avatar

    08.01.2006. (21:01)    -   -   -   -  

  • la riscoperta del Mu

    nekad mi vremenske prilike nisu bile nimalo važne, a danas upravljaju mojin raspoloženjen. ma san sriću zadnje dvi zime provest u tropima, a ove godine san zaglavija i tako se slabo snalazin u dugin rukavima da je to za poludit. jedva čekan lito.

    avatar

    08.01.2006. (21:22)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Baš sam danas dogovarala s Espom kad ćemo sve tri na kavu. Zaključak je da MORAMO ovaj tjedan. Nadam se da si slobodna popodne/predvečer, pa se čujemo u intimnijem okruženju da dogovorimo dan. ;)

    avatar

    08.01.2006. (22:06)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Eto, napišem komentar i ode k vragu...Sad ispočetka. Rekoh da volim prirodu, volim različite krajolike, svaki na svoj način, a tako i vremenske (ne)prilike. Maglu recimo ne volim,ali opet, mislim da ima lijepih prizora iako je magla - recimo izlazak sunca, rosa i jutarnja magla. Snijeg...volim! Ali ne volim one posljedice topljenja - blato, bljuzgu... :P

    avatar

    09.01.2006. (00:33)    -   -   -   -  

  • uspomena

    @armine, a ja 10 mjeseci u godini žudim za morem :-)) @alkione, brrr, ja ne volim kad mi jutarnji udah hladnoće reže pluća. Ne volim, i gotovo :-))) @ponton, ja se ipak ljeti lakše rashladim nego što se zimi ugrijem. Bez klime. A što se zimskih priča tiče... da, trebala bih :-)))

    avatar

    09.01.2006. (01:23)    -   -   -   -  

  • uspomena

    @hlynur, znala sam da opet imaš neku dijagnozu za mene :-))) Dodaj to na popis ostalih pa kad ti dam otkaz možeš mahati tim papirima na sudu. A ja ću na popis emocionalnog zlostavljanja dodati to spominjanje kratkih rukava :-))) @darth, virujen ti to za duge rukave. I ja jedva čekan lito. @beštijice, ti ćeš dobit svoje na intimnijem mjestu :-))) @big blue, da, zaboravila sam spomenuti da mi magla uopće nije mrska. Kad se nađem u magli, uvijek imam osjećaj da sam zalutala u neku bajku :-)))

    avatar

    09.01.2006. (01:27)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Kod mene baš i nema ni puno ni često snijega. No, moram priznati da mi je jako drago vidjeti ga, ako ne moram raditi. Npr, tijekom Božićnih praznika. Ako moram raditi (mislim reći: putovati na posao, biti službeno odjeven...), snijeg se pretvara u tlaku nad tlakama. Stoga, razumijem te, snijeg je sjajan kad ga gledaš iz toplog stana i ne moraš van.

    avatar

    09.01.2006. (09:58)    -   -   -   -  

  • pastir

    haha a na baćama se kupaju, sunce prži u svih šesnajst hahah ajde sad mi je lakše malo na ovim blagim mediteranskim zimama (j...ih mediteranske zime daih j...). viš nisam znao ono da svijetlo briše iz sjećanja snove. a ja sam se pitao zašto ne pamtim u zadnje vrijeme šta sanjam. a možda je i bolje da sve briše. jerbo dva snova kojo sam baš ono zapamtio su bila 1. opisan nedavno na mom blogu, di si ti bila glavni lik. drugi još gori. dođem na razgovor za posal i šef me počme pipkat i šta je najgore ja mu pustim. i šta je najgore uopće nije zgodan. i šta je još najgore dobijem taj posal. aj sad ovo protumači tumačiteljice snova. i da još htjedoh reći skupi za penziju dosta para pa ćemo stare dane provodit najjidealnije moguće. šest misecvi dalmacija, šest oustralija. s tim da možemo oustraliju povremeno zaminit i polinezijom, i tahitijem il havajima pače.

    avatar

    09.01.2006. (10:25)    -   -   -   -  

  • pastir

    ej šta je ovo koji je sad ovo dizajn..dobro je super slija i sve to ali se slabije vidi čitat posebno komentare. a ja nisam ode doša gledat vengo čitat minjaj ovo minjaj

    avatar

    09.01.2006. (10:30)    -   -   -   -  

  • uspomena

    @rock, mogu podnijeti gledanje snijega izdaleka, tj. iz toplog stana. Sve drugo je neprihvatljivo :-))) @pastiru, ja da skupljam pare za penziju? Ja??? Najbolje da ti pustiš onog šefa da te dira, možda ćeš tako dobit i povišicu. A glede dizajna, sin me natjerao da ga promijenim. Pa nije moguće da se TEBI, pastiru, ne sviđaju ovi idilični pašnjaci s onom pastirskom kućicom na vrhu brijega??? Još samo fali koja ovčica...

    avatar

    09.01.2006. (10:41)    -   -   -   -  

  • Friva

    Hej, pa kod tebe je već proljeće stiglo! Sviđa mi se dizajn i baš mi proljećno izgleda. Svraćat ću češće da se utješim u ovo tmurno vrijeme.

    avatar

    09.01.2006. (10:51)    -   -   -   -  

  • pastir

    opet ti mene površno čitaš zato ču malo glasnije SUPER SU SLIČICE BLOŽJA ŽENO AL SE SLABIJE VIDI TEKST. o blože šta san ti ja skrivija da uvik posla sa čoravima imam

    avatar

    09.01.2006. (10:55)    -   -   -   -  

  • uspomena

    @friva, samo ti svrati kad želiš. Čudan mi je ovaj dizajn, sumnjam da ću se naviknuti na njega, ali moram malo mučiti Pastira :-))) @Pastiru, sad sam ja kriva što si ti ćorav??? Ajde istrpi koji dan ovaj dizajn zbog maloga, ne mogu ga sad razočarat.

    avatar

    09.01.2006. (10:57)    -   -   -   -  

  • pastir

    ajde ajde nije tako loše a možda je i bolje da ne vidin ove piz..... šta pišeš kaćemo na sljeme o Snježna kraljice

    avatar

    09.01.2006. (11:07)    -   -   -   -  

  • trill

    Ajd konačno nešto u čemu se ne slažemo. Ja volim snijeg, a zima mi je jedno od omiljenijih godišnjih doba :) Više ju volim, nego recimo sparno ljeto..al znaš šta, baš mi je drago da se tu ne slažemo. Ne bi inače bile u redu kad bi se u svemu slagale :))))

    avatar

    09.01.2006. (11:30)    -   -   -   -  

učitavam...