Komentari

boatman.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • China Girl

    bilo bi lijepo živjeti kao Diogen, u bačvi i bez ikakve imovine. novac ne čini nikoga sretnijim. dođe mi da čupam kosu kad vidim da netko nema krova nad glavom ni za kruh, a neki se razbacuju s lovom i troše na privatne avione i takve idiotarije. a jedna od odvratnijih stvari je ta što se prebogati pojedinci onih siromašnih sjete samo za Božić i onda javno iskazuju svoju velikodušnost i veliko srce. a valjda misle da im kroz godinu ne treba hrana. svijet je na krivom putu. i ne mora biti tako! promjene su potrebne ali ne smije se ostati samo na riječima.

    avatar

    27.12.2005. (15:38)    -   -   -   -  

  • matea

    istina da božić sve više poprima boju novčanica i to je tužno. tvoja razmišljanja bude pitanja koja svi polako zaboravljamo i to je tako super. svaka čast!

    avatar

    28.12.2005. (17:31)    -   -   -   -  

  • angel4

    dobra bozicna prica..dobar blog...ne mislim da ce se svijet promijenit sve lose treba sasijec u korijenu a za to je kasno..moze netko pricat kaj hoce al po pricama ja mislim daje u vrijeme tita bilo najmirnije bar nisi moro imat stotinu alarmnih sustava to mi ide na qurc...moje misljenje..dodi na moj blog..a jesam filozof čoeče..bokić

    avatar

    28.12.2005. (17:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...